96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 763
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
И аз едва смогнах да изчета цялата тема  Tired. Толкова много снимки изгледах, че направо забравих кой беше на тях. Само знам, че всички бебета бяха бузести и сладки (за целувки), а Дианджели (понеже нейните снимки последни) - готина мадама  Mr. Green.

Колко смях му ударих с коментарите по новата визия на Гея и плана Сърфи да бъде напита (и фотографирана за доказателство  Mr. Green) покрай Новата година от Мистика Joy Joy Joy.

Поздрави на патерици на всички рожденнички-скорпионки и на бибиткиния мъж   bouquet!

Деси, може да яде пудинг.

# 151
Maрхаба! Аз съм твърдо нещастна.
Май споменах сутринта за болките в челюстта. Оказа се голям дебел проблем - единия корен на последния зъб е възпален, зъба е с корона. Картинката е просто прелест. Зъбаря ме изпъди директно при кийферхирург. Нормалните такива имат часове за след 2 седмици. Ще трябва да вися в голямата клиника и да мъкна Хамлет с мен Crazy Всичко това пред уикенда ooooh!

# 152
Мистичке, кво против имаш дребните, руси и дебели, а? newsm78 И ние сме хора, бе! Laughing
Дианджи, много си готина! Hug

# 153
Вечка, тъпо е, но не се помайвай, ами грабвай Илийката и тичай в клиниката. До уикенда има още време, няма да си го развалиш, а тези неща могат да станат опасни.

# 154
Веч твоите неволи край нямат.  Hug Зъб да боли си е гадно, ама най-добре да се оправи. И мен така ме боля в седмицата преди термина, ама викам страх не страх ще ходя, че иначе със зъбобол да раждам не е работа.

Абе тя Дианджели ви показа снимки да видите децата и, а вие се нахвърлихте всички на мъжлето и като на видели. Диди пази го, че гледай колко му наскачаха.

# 155
То Щото наближава съботата  Wink

Кате, много кофти  Sad

# 156
  • Немция
Благодаря, девойки, за пожеланията към Бибитков!  bouquet Е, няма как да твърди сега, че не е потачен днес.... Wink

ooooh!  Не мога да ви иz4ета моми4ета, вие работа, деца, мъже нямате ли?  Wink
Татяна, засрам... Отидох да свърша малко работа, че днес изоставам много с личния ми план за деня.

Вечке, марш към зъбния хирург!
Имай си едно наум, че ако се стигне да операция на зъба, ще ти наложат хранителна диета- брашнени храни, млека и още разни безобразни(за да се избегне следоперативна инфекция), които вече съм забравила. Знам, че кърмиш и че такава диета не е добре дошла за теб точно сега- дано ти се размине операцийката. Confused

# 157
Вечке, много кофти Confused

Ми6ka, Генади вече не пише много често. "Бисерът" е от този пост Wink

# 158
  • в сърцето на един мъж...

Ай, ай, сега и ти ли ще ме напиваш?! Да не се наговорихте сега на лични с Мистинята, а?А? Laughing

Сърфи, аз съм дебела, много бременна жена, така че не мога да влизам в такива изкушения, даже и заради това, Мистичната да те види напита Mr. Green
Татянка, аз имам бе, и работа имам, даже успях да пусна прането, миялната и да оправя къщата Crossing Arms
Веч, дано се оправят нещата бързо и възможно най-безболезнено Praynig

# 159
Еййй, прането! ooooh!

# 160
 Joy

Я бърzо си приzнайте, слу4вало ли ви си е да zагорите някоя тенджера zаради форума?  Mr. Green

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Joy

Я бърzо си приzнайте, слу4вало ли ви си е да zагорите някоя тенджера zаради форума?  Mr. Green
Днес си изгорих пиците за обяд и семките, дето реших да си опека Close Така че, да, случвало ми се е Joy

# 162
А да загоря -не. Имам си часовник и си го правя да бибитка след определено време.
Но прането забравих да го прибера, а съседката ме помоли сутринта да и освободя дългите простори, че имала спално бельо за пране и простиране.

# 163
Joy

много по_лоши неща съм правила zаради форума, но в миналото. Сега съм при анонимните въzдържатели и съм си наложила ограничения  Mr. Green

Вечернице, на патерица честит РД и да те оставят неволите. Хамлет е много фин, но ако иска да се гаджосва с Евата и Яна трябва да качи някой килограм  Wink

# 164
  • Germany
Божкеее, вие ако знаете аз как забравям и без таймер на печката съм загубена - Веднъж бях сложила да пека брецели на сашко и съм забравила естествено - и по едно време той влиза в хола и се носи някаква миризма и аз се чудя какво ли мирише и не се сещам естествено, и след около половин час Сашко ми вика - Кога ще са готови брецелите  Shocked Shocked Shocked Не питайте на какво бяха станали. Друг случай - с преваряването на вода на Мони - не ме питайте какво стана - тенджерката отиде директно в кофата, тогава се бях залостила на телефона - поставих рекорд 4:20мин  ooooh! ooooh! ooooh! Абе уникум съм

Татянка, питам за пудинга защото да вкарам някво разнообразие в следобедното закусване...а аз съм върл фен на пудинга и постоянно си купувам и си правя но никой в нас не яде - и Моню ми е последната надежда да ме наследи в яденето на пудинги   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт