96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 731
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
хм, май баш заради форума не съм загаряла нищо newsm78пък може и да съм. трудно помня напоследък.
абе, при вас верно ли сняг вали. ужуст.

тази година някак си не мога да приема, че лятото свърши и съм в голямо триумение дали има смисъл да го гоня в края на ноември в испания.
на мен плановете ми пак се промениха. колко изненадващо, а. така че, прибирането е предпоследна опция засега.
ще изповядвам някакви сделки, щото мама си вдига шапката и заминава за дубай на топло, хитрицата му с хитрица.
и оставя мен, невинното дете, да се разправям с отговорности.
обрах де що има магазин на беби зара, а онлайн шопинга от германия ми липсва. друго си е, седиш си вкъщи и цък, амазон, цък, чибо, цък, шлекер.
искам телепортация, тази държава започва да ми действа на нервите...........

вайнахтсмаркта от кога започва, впрочем. толвуда ако и сега го изпусна, ще се изям.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 20:16 от matakosmata

# 166
Специално zа Зима и Биба (фрау Бибс, първия път бе само в твоя чест Wink)
Българските граждани, притежаващи документи за самоличност, издадени от друга държава, са задължени в срок до 60 дни от придобиването им да уведомят писмено компетентните български органи.
Българските граждани, притежаващи и документи за самоличност, издадени от органите на друга държава, в отношенията си с българските държавни институции са задължени да удостоверяват самоличността си с български документи за самоличност.

# 167
Специално zа Зима и Биба (фрау Бибс, първия път бе само в твоя чест Wink)
Българските граждани, притежаващи документи за самоличност, издадени от друга държава, са задължени в срок до 60 дни от придобиването им да уведомят писмено компетентните български органи.

Благодаря Котаранке, аz и първия път регистрирах инфото, само дето не успях да раzкодирам кои са компетентните органи. То в БГ всичкото орган компетентен Simple Smile

# 168
Бибе, лесна работа. Тъй като си постоянно живуЩа в 4ужбина, трябва да се обърниШ към посолството  Peace

# 169
Неволите ми нямат край!  ooooh!
Сега се прибирам от хирурга. Не можа да направи нищо, щото упойката не ме хвана, а боли зверски и той се панира да не му умра на стола. Сега ще се тъпча с антибиотик  Crazy и чак в понеделник ще ме реже.
Ще се наливам с парацетамол и амопен до припадък. Дано да хване по-рано АБ, че поне откъм болки да удържа.
Хирурга се видя в чудо, заради това, че кърмя Whistling
Дано тази нощ успея да поспя.
А таткото се е справил с 4 часовото ми отсъствие блестящо - нахранил малкия със запасите от кърма от фризера, преповил го (ама предното отзад на памперса  hahaha) и сготвил за останалата челяд. Дори пуснал миялната, поредната пералня и метнал предната в сушинлнята. Фук-фук!
Отивам да го уважа! Whistling

# 170
Бибе, лесна работа. Тъй като си постоянно живуЩа в 4ужбина, трябва да се обърниШ към посолството  Peace
Благодаря, в такъв случай Ще се въzдържа zа момента Wink
ОЩе чакам да ми отговорят на онова писмо, което им писах миналата година по това време. Като ми отговорят Ще се отчета и аz Twisted Evil

Вечке, баси гадорията с тоzи zъб. То по принцип няма подходяЩ момент да те zаболи zъб, но при теб пък хептен неподходяЩо дойде. Стискам палци да подействат хапчетата и в понеделник да го оправят както трябва.
Ох, и аz имам един уж умъртвен и коронясан, zа който обаче преди 2 години ми каzаха, че онаzи като го е правила, не е оправила единия корен както трябва и Ще zаработи един ден. Кога ли Ще иzрева и аz на умряло ooooh!

# 171
след  като  се  отказах  да  цивря  вече  ми  е  по  добре- бе  смело  да  си  призная  наспивам си  се  вече  Grinning   ето  малко  снимки  и  от  нас
http://www.facebook.com/album.php?aid=2004545&id=1490163564& … viewas=1490163564 

# 172
 Simple Smile   нощна смяна засъпва    Simple Smile

Ех...искаше ми се да се пошегувам.......ама като прочетох какви перипетии имаш Веч и ми се стъжни. Дано ти подеъства антибиотика и да мине лесно операцията. Не е шега работа това    Hug

А днес тук бе слънчево. Вярно, че бе студено, ама на припек си бе супер    Simple Smile

Да е лека ноща на всички. Да се наспите добре, че ето къде е съботата - на една нощ разстояние    Wink

# 173
Вечи, нещо съм ти пропуснала неволите. Искам да ти кажа, че си голям сладур и голям свежар на тая снимка и то толкова рано след раждането! Heart Eyes От майка ми знам, че зъбите често се възпаляват след раждане, ама не помня защо. И тя ходи след роди брат ми на хирург, но не я хвана упойката, а дребното ревеше, родено преди няколко дни и беше ад. Мога обаче да те посъветвам да пиеш 1-2 грама витамин ц на ден до операцията, защото когато то не достига, се обърква балансът на солите и при операция тъканите кървят повече. А ти като на скоро родила едва ли би искала такова нещо. Надявам се и това да ти се размине леко и скоро и вече само да папкате, да се забавлявате и да се веселите! Hug
Коте, мерси за инфото!  bouquet Аз имам още казуси да изпълвам докато се понемча, а пък и идиотен теста не съм правила  Laughing . Дори не знам дали искам, но в къщи темата се дискутира в момента и ми беше интересно да разбера подробности. Очудва ме само, че Бибата е единствена. Други нямате ли интерес и желание? newsm78

Кой питаше за планинска почивка? Препоръчвам заалбах (ШоШи също може да се изкаже по въпроса  Grinning ) и Монтафон в Австрия. Peace
Който има проблеми с желязото, да си купи спирулина и да пие по 2гр дневно, докато свърши опаковката.  Wink  При мен има невероятно въздействие! Peace
Отивам да гледам за Джана Ина и Джовани, които родиха  Laughing .
Лека, мацки!

# 174
   @->-- wild flower  предавам  щафетата.... възглавницата  ме  зове  smile3524

# 175
Поемам, мерси. Приел-предал. На всички, които са вече по пижами - лека нощ, да спите в кош. На рождениците - Ванче Мамче например - да не бързат да разопаковат подаръците, на болните - да оздравяват, на бебетата - да пораснат.

Не спят дежурните по свят и се поздравяват.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 00:22 от Mi6ka

# 176
Благодаря, в такъв случай Ще се въzдържа zа момента Wink

административната глоба в случай на неиzпълнение е от 20 до 150 лв., но не вярвам някой да тръгне да ти я налага. щом не ти се zанимава с бг. консулство, при следващото посещение в бг. можеш да отскочиш до местното РУ на МВР и да ги zапиташ как трябва да ги уведомиш, zащото те се zанимават с документи zа самоличност.
аz лично не се сещам zа какво им е необходимо уведомлението, освен zа да пълнят шпионската си баzа данни  Peace

mayarm02, лека нощ, но да zнаеш, че в линка няма снимки.

# 177
 Simple Smile   добро утро момичета     bouquet

......защо не спах тази нощ - ИМАХ КОНТРАКЦИИ! Дори по едно време си махнах бельото /да не би да ме стяга/....ама това не помогна - контракциите продължиха. Не са болезнени, но са на често. Трудно ми е да определя интервал, но съвсем осезаемо са на често.
Сутринта си взех едно хапче НО ШПА и сега се чудя дали да ходя до гинеколожката си или съм се шашнала в повечко. Дайте ми съвет, моля    Simple Smile

# 178
Цвете, ти и нощна и дневна смяна караш, браво, ще има хубави премии за Коледа Laughing
Да не са били подготвителните контракции? Нали към трийсет и някоята седмица започват. Щом казваш, че не са болезнени ми приличат на такива.

Вечке, жива ли си?

# 179
да кажат другите тук, аз не съм раждала, нито съм бременяла. това е един от малкото въпроси, по които не съм разбирачева Mr. Green

съвет като лаик. дишай дълбоко, обади се на гинето по телефона и ако трябва иди на неангажираща консултация за лично спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт