96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 788
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Мартин през цялото време не спря та търчи из снега и да прави топки.

Shocked Имате си сняг Shocked

# 106
... Аз сутринта пак трабмовах до градината, Мартин през цялото време не спря та търчи из снега и да прави топки. ...

Бря! Сняг, казваш. Друга Германия е там. Тук е само противно дъждовно. А и не сме готови за зимата още. Тъкмо вчера Алекс ми беше нарисувал две купчинки есенни листа. Laughing

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Сърфе, време е да планираш второ отроче - така ти стоиш в къщи, то те занимава, а Сърфов ходи по родителски мероприятия Mr. Green

Да бе, дали? Щото на мен ми мирише, че пак аз ще се гърбя с "мероприятията", а като бонус ще имам и един слинг на гърбината Crazy

Абе знаеш ли, може да се обърне в правата вяра Mr. Green
Въпреки че като гледам моя, тва явно им е генетично заложено, да бягат от задължения

Тук също го даваха да вали сняг, ама се разминахме #Crazy Дано не се случи скоро, че не съм се подготвила за такива събития. Иначе е кучешки студ cold

# 108
 Joy Готина история Лиске Joy

Бибитке да ти е жив и здрав половинката и много да ти изпълнява желанията. мерси за готината почерпка, ама сега е време за сняг и ски както е писала Анна.Б. И аз се присъединявам към нейното питане за Алпите и къде. Ако някой има опит да споделя.
То може и да си мечтая малко с това бебе да ходим на ски, ама може и да измислим нещо как да го организираме.

Дианджели честито назначение. Надявам се скоро да има повишение или да си намериш такава работа, каквото на теб ти се иска. В кой Кауфхоф си? На Мариенплатц ли?
Тук слънцето се опитва да се покаже зад облаците, но не успява. навън е 3 градуса, дето се чувстват като -1 #Crazy. Аз искам да изляза с Яна, ама вчера си изпрахме всички дебели дрехи и не са изсъхнали, пък е нещо хремава и ме е страх да не се усили. Пък и мен нещо гърлото ме дращи, трябва да взема мерки.
Хайде стига оплакваници от мен.
а какво стана със срещата в Мюнхен. Пусна се балона преди известно време и нищо не стана  newsm78 Да не чакаме Мата да се върне?

Малко снимки да гледате, ако ви стане много скучно

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 13:05 от petka80

# 109
Ехее, вярно че Пепеляшкини е започнало да ги затрупва вече
Пепи, викай да ринем ако се наложи нещо Laughing
При нас от снягодъжд го обърна само на дъжд.
А зимните гуми сложихте ли ги вече? Моят миналия уикенд не се сети (то беше и 20 градуса де), а през седмицата не му се занимаваше след работа и джитка още по това хлъзгавото с летните ooooh! дано да изкара още два дни.
Вчера, докато чаках един рейс на спирката, точно пред мен стана една верижна катастрофа- един камион се подхлъзна, като се опита да набие спирачки и предните 2-3 коли и микробус си го отнесоха здраво (на камиона естествено нищо му нямаше) и си викам- брей, как бързо стават лошотиите ooooh!

# 110
Петка, голяма чудесница е Яна! Не се дава обаче по бузи и на Ева. Прическата и тя е а´ла камила-ме-облиза, но по-добре от рошавото-врабче-пънкар. Laughing Само гривничките на краката при нашата дама са по-внушителни. Laughing

# 111
Мархаба, мацки! Вчера се позатрих, ама ми беше изключително лайнян ден. Нищо, че беше и рожден.
Благодаря на всички за пожеланията! Ще пропусна почерпката, че още ми е лайняно, щото ме боли венеца в края на ченето зверски.
Ходих на контрола за Хамлет - стигнал си е най-после родилното тегло, обаче доктора мрънка, че било малко и не му стигало млякото ми, затова да съм го дохранвала. Другата седмица съм пак на контрола.
Аман! А Хамлет вече има бузи ooooh!

# 112
ЧРД на Бибиткин!  bouquet
Лисо, тая гадостна снимка трябваше ли да я пуснеш, а  Tired ? Сега и ние небременните имаме сутрешно гадене поне  Sick .
Бибе, исках да знам дали като си с двойно трябва да го обявиш някъде в бг и дали там като разберат, че е така, не ти се дърпат. Thinking

Тук времето е отвратително. Сиво и валящо. Метнете малко сняг насам де  Praynig и ние да се порадваме  Wink !
Тъкмо написах, че Вечка май е препила с безалкохолна бира и за това още я няма... Laughing и тя ме изпревари с отговор.

# 113
  • Германия
Тихо се сиииипе първият сняг...не спира, топи се бързо, но не е спирало да снежи. Наложи се сега да спасявам цветята, пак ще ме псуват чистачките, че съм паркирала саксии във входа. У нас няма място вече, и в работата ще замъкна, че там прозореца хептен гол.

Все така да растат и дебелеят бебчетата. Аз миналата седмица гушках едно китайско, спа през цялото време, въпреки данданията, която вдигаха моите момци. Crazy Майката каза, че колкото по-шумно, толкова по-добре спяло...

Мише, много спокойни там в Хамбург бре, тук през август вече излизат плановете и до края на септмеври всички записвания са минали. Да не говорим, че ако до средата на декември не са качени датите за февруарските изпити каква врява настава ooooh!

# 114
  • в сърцето на един мъж...
Вечке, много е готин Хамлет, тая дето мрънка, да си гледа работата Naughty Малко ли проблеми имахте, нормално е да наддава детенце по-бавно. Ще се оправи Peace

# 115
Бибе, исках да знам дали като си с двойно трябва да го обявиш някъде в бг и дали там като разберат, че е така, не ти се дърпат. Thinking
Няма какво да ти се дърпат, ти не си си взела второто гражданство противозаконно, нали държавите са се споразумяли помежду си, да не си го измислила ти Wink
И да, трябвало да кажеш някъде, ама къде- не знам. Бях планувала това лято като се приберях да проуча, но съвсем сериозно забравих, дано да няма някои глоби, като ме подушат след време по някакъв друг повод.

# 116
  • Варна

А,май успях LaughingТова са няколко снимки от сватбата на която бяхме и няколко от едно приятно посещение при мама КИТИ-нашите мъжки сладурчета.Женски мама избирайте Wink

Снощи бях на родителска среща в градината.Вече съм горд член на елтернбайрат. Sunglasses
След този тъй стресов ден си грабнах мъжлето под ръка и ходихме на коктейли.
На половината на втория коктейл,вече бях омотана порядъчно,Бармана ни е приятелче и се
беше погрижил коктейла ми,който не е от най-силните този път да бъде Mr. GreenА и от почети всеки коктейл,който правеше  ми отделяше в една малка чашка.Ей, така -за пробийрен Wink
Викам на съкровището-хващай ме под ръка и леко,леко да се изнизваме,че жена ти е
пияна и да не ставаме за смях.Но пък така си се посмях,на какво ли....вече и незнам newsm78,
ама беше лустиг.Май така да съм се омотвала,не ми се е случвало от 17-18годишна.
Съпружието нямаше търпение да се приберем и да ме изклюкарил на майка ми каква пияница е дъщеря й Joy

# 117
  • Варна
А,успяла съм дръжки ooooh!
Но в предния ми отговор най
отгоре ми излезе линка и всичко май беше точно.
Къде ли бъркам newsm78

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 15:05 от diangeli

# 118
Петка, ПОРИЦАНИЕ - снимки се пускат по МНОГО. Е ли пък като са малки бебетата. Много е сладка Яна.  Wink

Вечке и твоят е пораснал доста.

И тук скова някакъв див клинчар. Сутринта валеше, но се ядваше ама сега е...мамата си джас. Ходихме с дребното да изпразним прасето-касичка в банката. Имаше хубави армагани - плюшено прасе(6тото в колекцията), детски календар и книжка за озветяване с моливи и печати. Аз намазах календар.

Днес в градината на дребната имали "масажи". С олио естествено. Сега, моля, някой да попита каква мекица си доведох Whistling.

# 119
А,успяла съм дръжки ooooh!
Но в предния ми отговор най
отгоре ми излезе линка и всичко май беше точно.
Къде ли бъркам newsm78

Вместо [img] сложи [ url ] и съответно [/ url ] накрая - без интервалите - сложих ги само да излъжа системата Wink

Общи условия

Активация на акаунт