Секс по време на цикъл

• 53 431
  • 208
  •   1
Отговори
# 135
  • Galaxy 13197853088
как беше вица за пияния дето чукал жена в цикъл и на сутринта "въх ... убил съм я" и като се погледанл в огледолото "и съм я изял !"

# 136
погледанл в огледолото "и съм я изял !"
Ай стига бе Joy Joy Joy
Майтап, майтап ама един познат направо си се хвалеше как скъсал една девойка от френска като изобщо не му пукалон че е в цикъл ooooh!

Лабрадоре я кажи, от чисто мъжка гледна точка...гадно ли е за мъжете да правят секс с жена в цикъл?

# 137
  • Galaxy 13197853088
ми ко да му е, малко повече пльока и малко по-особенно се усеща ... но или трябва да тъмно да не го виждаш или хич да не ти пука. гледката никак не е красива и след като си видял веднъж някак не ти се ще да завтаряш.

а за френска .... тва си е извращение Sick

# 138
гледката никак не е красива и след като си видял веднъж някак не ти се ще да завтаряш.

Това не го разбрах?

# 139
  • Galaxy 13197853088
един път като си го правил така, следващия път изчакваш поне да намалее.

# 140
Вместо да се питате автократа кой клас е вижте половината мнения, дето принадлежат ан улегнали уж жени. Явно наситина ни куца образованието.
За мръсната кръв - не е мръсна а мъртва и се разлага, Кръвта е тази част от тялото която се разлага най-бързо. И "оня там" синдром дето вече го пише по всички тампони се получава при хора, при които това разлагане е по бързо или организма е по чувствителен.

По време на секс няма кой знае какво да се случи, друг е върпоса колко е приятно и на двамата. Мен никога не мие пречело докато не родих. Не съм попадала и ан мъж, който да е против. За съжаление след раждането ми причинява болка и нямам желание.
Френска на мен по време на цикъл са ми правили поне 3-ма Simple Smile В много извратеняшки кръгове се движа Simple Smile

# 141
Ясно, разбрах. Много пък сте гнусливи Laughing
Stun, кажи им Laughing

# 142
  • Велико Търново
как беше вица за пияния дето чукал жена в цикъл и на сутринта "въх ... убил съм я" и като се погледанл в огледолото "и съм я изял !"
smile3532

# 143
  • На морето!
Френска на мен по време на цикъл са ми правили поне 3-ма Simple Smile В много извратеняшки кръгове се движа Simple Smile
Сега ако кажеш, че ти правят френска любов и анален секс когато си с разстройство, ще те призная  Mr. Green

# 144
  • Galaxy 13197853088
само един технически аспект на френска в цикъл ако може да уточним. като се омацондри посе цункаш ли го така или чакаш да се забърши?

# 145
Аз като жена ще отговоря - както има различни жени, така и мъже. Никого не съм насилвала. Предупреждавам изрично /или излишно в много случаи/.

# 146
като се омацондри посе цункаш ли го така или чакаш да се забърши?
Като ти прави френска и те изпие, после не я ли цункаш?

С което мисля ти отговорих Mr. Green

# 147
  • Galaxy 13197853088
несъпоставимо е......

# 148
Е, Вашето едва ли е по-приятно на вкус от няколко капки кръв.
А и цикъла не тече от мястото, което обикновено е облизвано при френска любов.
Или ти държиш да "влезеш навсякъде"?  Mr. Green

Умалявам за потресающите се  Laughing

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 14:32 от Kasidy

# 149
  • Велико Търново
 SickВий сте болни !

Общи условия

Активация на акаунт