За хубавия секс

• 24 425
  • 114
  •   1
Отговори
След обсъждането на секса с дебели, слаби, плешиви, космати и тн хора, се замислих какво прави добрият секс добър. Също така доколко е важен за вас ? Най дългата ми връзка беше с човек, в когото никога не се влюбих безумно и, който по ничии представи не е нито слаб нито висок нито свръх красив нито богат. Имахме хубав диалог и някакви общи вкусове, но това се разбра след първата година връзка. За първата година не успяхме дори да изгледаме един филм заедно, защото, оставайки насаме, винаги правехме секс, от който времето спираше. След една година установих, че е умен и че ми е приятно да си говоря с него и, че и двамата харесваме Джак Никълсън. След 3 години реших, че не мога да съм с него завинаги и трябва да прекратя връзката, защото имаме различни възгледи за много неща. След още две успях  Grinning Между другото, наистина не мога и никога не съм могла да запомня в детайли лицето му или визията му, помня усещането си с него, миризмата му и такива неща. А живяхме заедно.
Та случвал ли ви се е страхотен секс с партньор, който просто не е ваш тип?
п.с. Имаше и неособено голям размер ... не беше и особено богат

# 1
  • Германия
Аз наистина страхотен секс май не съм правила...виж за лош секс фермани мога да ви изпиша  Whistling

# 2
Най-важното в секса за мен е провокацията.  Grinning  Ако тя е на ниво, адреналина и хубавото изживяване са гарантирани.
В този ред на мисли, не е необходимо човека да е кой знае колко 'мой тип'. Нали само за секс говорим, няма да му раждам деца.

# 3
  • Sofia
Да, сегашният ми  партньор е такъв. Много анти мой тип , ама много. Никога не съм и предполагала, че мога да харесам толкова безумно изглеждащ мъж  Embarassed Обаче...има нещо в него, което ме подлудява. Само не ме карай да ти го описвам, адски смешно изглежда. Но всеки път с него е уникално и страхотно, проблем е когато застанем един до друг....много нелепо седи до мен. Странно смешна двойка сме

# 4
Как така бе момичета,аз не мога да си представя че мога да имам страхотен секс с някой който не е мой тип (чисто физически). От какво ще се възбудя първо ако той не задоволява  окото ми Thinking. За мен външноста е много важна (за секса говоря). Дори съм склонна да направя някои компромиси с размера, ако притежателят ме кара да се подмокрям само като го погледна.. Не съм била с мъже които не са мой тип,бих могла да пробвам,ама едва ли нещо ще излезе Laughing. Как може да ме подлуди някой в леглото ако ми е смешен да кажем, или с две глави по-нисък от мен.

# 5

Да, няколко пъти..
Близо 2 години имах и връзка, изцяло за секс.. И двамата го знаехме - изкарвахме си супер, говорехме и си споделяхме, но така и не изпитах никакви други чувства..
Имам и 1-2 пъти подобни еднократни изживявания.
В онзи период  имах нужда само от секс..и колкото и да бяха готини и светни мъжете - бягах бързо.. Laughing

Истински страхотен секс - от онзи "размазващия" съм правила само с 1 човек..комбинация между секс маратон, дълбоки чувства, възхищение и доверие в партньора..  

Бебе,
мен ме възбужда най-вече ума и уникалността на мъжа, така че външният вид хич не ми влияе..

# 6
Трябва да има химия. Съвкупност от визия, аромат, допир, глас, че даже и вкус  Wink Хигиената е важна също. Познаване на сексуалните техники. Не ми се е случвало да правя секс с мъж който не харесвам.

# 7
Ако щете ми вярвайте но по-рано днес мислех точно такава тема да пусна.
На главата ми е подобно нещо - страхотен секс с партньор,в който много други неща не ми допадат и който когато видиш отстрани изобщо не можеш да предположиш за какво може да става дума в леглото...
За пръв път ми се случва и съм изумена. Mr. Green
Днес а и много други дни не можем да се спрем направо - това е просто химия.
Мисля си,че за добрия секс е важно мъжът да е изучил женската анатомия и реакциите на женското тяло из основи както и да има усет и желание да влуди жената...поне така си обяснявам нещата ...
И аз не знам ако секса си не беше това,което е какво ли щеше да стане...
Ще следя темата Heart Eyes Whistling

# 8
Как така бе момичета,аз не мога да си представя че мога да имам страхотен секс с някой който не е мой тип (чисто физически). От какво ще се възбудя първо ако той не задоволява  окото ми Thinking. За мен външноста е много важна (за секса говоря). Дори съм склонна да направя някои компромиси с размера, ако притежателят ме кара да се подмокрям само като го погледна.. Не съм била с мъже които не са мой тип,бих могла да пробвам,ама едва ли нещо ще излезе Laughing. Как може да ме подлуди някой в леглото ако ми е смешен да кажем, или с две глави по-нисък от мен.

Може,може...и аз така виках ,,как може,, ама ела да видиш сега как  Mr. Green ooooh! Party

# 9
Не съм правила хубав секс с човек, който не е моя тип. Харесвам тъмни мъже, не високи, набити. Само първия и последния ми са такива, другите бяха руси, двама от тях даже кльощави. С първия секса не спадаше в графа хубав, така че реално хубав, пълноценен секс съм правила (и правя) единствено с мъжа си (нищо, че съм дебела Laughing).

Flocke, тоя аватар да не си посмяла да го смениш, вълшебна си  Heart Eyes

# 10

Бебе,
мен ме възбужда най-вече ума и уникалността на мъжа, така че външният вид хич не ми влияе..
Аз явно съм по-първична (или първосигнална) що се отнася за секса. Да е умен един мъж е адски секси,но ако е много грозничък,ми не мога Laughing

# 11
На главата ми е подобно нещо - страхотен секс с партньор,в който много други неща не ми допадат и който когато видиш отстрани изобщо не можеш да предположиш за какво може да става дума в леглото...

И двата пъти, когато съм си губила ума по мъж, е било защото зад невзрачната външност съм открила "диамант".. Sunglasses

# 12

Бебе,
Аз явно съм по-първична (или първосигнална) що се отнася за секса. Да е умен един мъж е адски секси,но ако е много грозничък,ми не мога Laughing

Пробвай на тъмно или с превръзка на очите, важно е да не смърди  Mr. Green

# 13

И двата пъти, когато съм си губила ума по мъж, е било защото зад невзрачната външност съм открила "диамант".. Sunglasses

Ума не съм си го загубила още и слава Богу но...направо съм в шах,не мога да се позная аз самата с тоя човек направо, а интересното е,че и той с мен казва,че...секса е..просто върха.
Затова твърдя,че секса няма нищо общо с физиката , външния вид,някакви идеали и т.н.- просто е начин на усещане,начин по който те карат да се чувстваш въпреки предубеждения и т.н. Ако някой ми беше казъл преди да го срещна,че ще изживявам такъв върховен секс и то с мъж като този щях да му се изсмея зврски Mr. Green Crazy

# 14
Не мога да си го представя, защото изобщо няма да стигна до леглото с човек, който не ме привлича физически  Wink

Общи условия

Активация на акаунт