За хубавия секс

• 24 437
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
Пък да правиш нещо само защото можеш е най голямата тъпотия.

Не правя изводи, но намирам все повече истина във фразата че "който не иска когато може - не може когато иска'  Peace

И, ако правиш, когато можеш следва извода, че няма да ти се иска като вече не можеш ли?  Laughing От дядовци, дето вече не могат да вдигат самолета съм чувала, че мерака не им минавал с не моженето. Дали са правили или не, все тая.  Wink

# 106
  • В града на хумора...
Не мога да си го представя, защото изобщо няма да стигна до леглото с човек, който не ме привлича физически  Wink

...И аз така

# 107
Пък да правиш нещо само защото можеш е най голямата тъпотия.

Спокойно Пасинет ! Ти ще го правиш и когато не можеш - сигурен съм Embarassed

# 108
Няма за какво да ме успокояваш, аз не съм притеснена, въпреки всичкия ти напън по темите да " заплашваш", женското съсловие, че не дай Боже е отказало на мъж, скоро ще почне да се моли на някого, ама никой да не го ще. Толкова ли много жени са ти отказвали, че сега не смогваш да злорадстваш, че вече съжаляват, че не са ти пуснали?  Laughing

# 109
Аааа - не не ... не го казвам само аз  Naughty

Всяко нещо с възрастта - когато е трябвало съм давала, че после идва момент, дето и да даваш, никой не иска  Joy Joy Joy

То е като 1-2-3 и т.н. пъти да гледаш една пържола, да ти ухае, да те влече (но ти лицемерно да твърдиш, че не си гладен, защото и другите не ядат) и накрая като я опиташ - от първата хапка разбираш, че е лошо приготвена и не добра за консумация. Резултат - чувстваш се измамен - видиш ли колко хубаво изглежда, пък на - оставя ти неприятен вкус в устата. Но обяда вече е свършил и храна няма .....
Все на хранителни примери ме избива, за което се извинявам.

п.п. За втори път цитирам въпросната потребителка - дано да не ми се разсърди  Embarassed

# 110
  • Пловдив
Най-хубавия ми секс беше с човек,с който нямах нищо общо...освен секса.Оше го помня в детайли...него и ''долния'' му приятел.Никога и с никой друг не съм изпитвала подобно нещо.Сещате ли се за баналния израз ''Той знае какво искам без да му го кажа''?От тоя род беше при нас.Правихме най-дивия ,мръснишки,нежен,груб....всякакъв секс около година.После аз избягах,защото знаех,че така мога да откарам цял живот....а не исках.Почнах да се влюбвам и си плюх на петите,защото мъжа не беше за мен.След една седмица срещнах съпруга си и се хванах за него като удавник за сламка.Уж временно....а то какво стана....вече 6години.

# 111
Секс съм правила с доста партньори, доста , достааа....  smile3506  ... 10 броя.
И да ви кажа като се запознах с моя мъж (той страшно много привлича жените, има чисто животински сексапил в него)  като го погледнах и мисълта ми беше "СЕКС ВЕДНАГА", но дълго време си бяхме само колеги и приятели и през цялото време не съм правила секс с друг, исках да пробвам с него и това е... И на рожденния му ден се бяхме случили в командировка в Бургас...
и така.. Взехме си Jamison, ядки, сладки неща и уж случайно, а си беше съвсем планирано и от двамата, станаха нещата...
Такъв секс, както с него никога не ми се беше случвал и, вярвайте ми, заради секса много неща му прощавам...
В сантиметри не е нещо особено, но ТОЙ е!!!
 luvbed

# 112
Не правя изводи, но намирам все повече истина във фразата че "който не иска когато може - не може когато иска'  Peace
И, ако правиш, когато можеш следва извода, че няма да ти се иска като вече не можеш ли?  Laughing От дядовци, дето вече не могат да вдигат самолета съм чувала, че мерака не им минавал с не моженето. Дали са правили или не, все тая.  Wink
Ми аз си направих извод: Затова ГО прави когато можеш колкото можеш, за да ти е поносим мерака, когато още искаш, ама вече не можеш! Иначе човек като нищо може да се гътне от невъзможен мерак. Joy

# 113
  • Пловдив / София
Не ми се е случвало да правя страхотен секс с мъж, който не ме привлича физически.
А иначе за хубавия секс рецепта няма. Важното е партньорите просто да си пасват.
Тогава, с течение на времето задръжките отпадат.

# 114
Няма такова нещо като "по-по-най" в тази игра: имала съм много и различни видове секс и често съм си мислила колко неповторимо е, а е било различно - веднъж е било адски страстно, друг път е било невероятно нежно, трети път е било изпълнено с адреналин, четвърти е било забранено, пети е било с любов, шести...
И т.н.
azaf е описала тези видове секс, които съм изживяла с мъжа ми.
В началото беше забранен, страстен, изпълнен с адреналин, после премина в нежен, експирементален, и постепенно се превърна в секс изпълнен с любов...
Най-хубавото е, че и до днес е разнообразен, а това до някъде предопределя и, че е хубав Simple Smile
За хубавия секс е важна и химията, и наглсата, и обстановката, ако щеш, но най-важно е да е завладяващ, емоционален...да е запомнящ се.

Общи условия

Активация на акаунт