За хубавия секс

• 24 477
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Човек, като ви чете, остава с впечатлението, че за да стигне до оргазъм, трябва да си хване някой грозофил.... Cry
Всеки има право на своя си извод.

# 76
Не съм имала хубав секс с грозен мъж защото просто няма да си легна с него.
Предпочитам красиви атлетични мъже.
С последният ми партньор и секса и химията са неповторими.
Чувала съм обаче за грозни мъже с ОГРОМНИ инструменти да ни би това да Ви впечатлява??? Mr. Green

# 77
О,не...
Инструмента вече се убедих,че далеч не е толкова важен колко уменията на майстора  Mr. Green

# 78
О,не...
Инструмента вече се убедих,че далеч не е толкова важен колко уменията на майстора  Mr. Green
Абе друго си е ГОЛЕМИЯ автомоБиЛ по комфортен Е!!! Mr. Green

# 79
О,не...

Абе друго е да ,различно е просто но откакто се возя на по-малък съм далеч по-ухилена,що ли  Mr. Green Возията просто е несравнима.За това Твърдо отстоявам позицията,че големината не е хич определяща. Whistling

# 80
Хихи..Марианкеее, Големият автомобил в повечето случаи се оказва, че не  е баш негов..Wink
Та ако на тва разчитах.. newsm78

За инструмента нямам оплаквания - съвършен ми е, като за мен правен.. Embarassed

# 81
Пък и за един автомобил не е важен само двигателят- то си има екстри,само с един двигател ако ще се возим..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 82
  • София
Направо ви завиждам, че знаете що е и хубав и лош секс....Аз с три деца не знам даже що е оргазъм....Не ми се смейте. Embarassed

# 83
  • София
Няма да ти се смеем, но това е просто ужасно Confused Защо си го причиняваш?

# 84
  • София
Ами, незнам.....Никога не срещнах човека ,за когото мечтая....Грозен, хубав....никакъв....
Мъжът ми е прекрасен, наистина много рядко добър и грижовен човек....какво мога да направя....
Толкова гаджета съм имала и те също не са стрували, а все едни хубавци и можачи.....
Просто моите представи за хубав секс рязко се разминават с изживяваната от мен реалност...

Авторката на темата да ме извини за индивидуализиращото ми мнение.

# 85
  • София
Ами сподели с него представите си за хубав секс? Щом е готин човек, не допускам че няма да направи всичко, както го искаш, за да ти е добре. Той въобще има ли представа, че ти не получаваш оргазъм Shocked

Ох, извинявай, че така те разпитвам, че и съвети си позволявам да раздавам, но просто се втрещих от това, че жена с толкова големи деца и продължителен сексуален опит, може да не свършва...Това просто е...недопустимо! Не оставяй нещата така! Ако трябва, идете на сексолог, той ще ви помогне повече от форумите, със сигурност, но просто не оставяй нещата така Naughty

# 86
Аз наистина страхотен секс май не съм правила...виж за лош секс фермани мога да ви изпиша  Whistling

Вярвам ти  Whistling След темата за терзанията Флоскини  Grinning

# 87
  • София
О, разбира се че сме говорили.....Но тези неща не стават с договаряне - или се получават, или не....
Просто той не може да ми даде това, което ми е нужно....не може  никой да помогне, пробвала съм всичко.....Не става въпрос за техники, или друго извън същността на човека - все едно да искам очите му от кафяви да станат естествено сини Simple Smile
Почвам да мисля, че аз не съм наред.....Или в сексуално отношение не сме един за друг - това е.

По темата: търся душевно богат и анатомично надаред грозник да ме излекува Mr. Green
Препоръки и съвети - на лични

# 88
О,не...

Явно не си попадала на наистина голям  Whistling

# 89
Хубав секс-да,невероятен-мнооого рядко.Двете не са били с един и същи партньор PeaceС мъжа ми секса е....просто секс Tired

Общи условия

Активация на акаунт