За хубавия секс

• 24 438
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Не мога да си го представя, защото изобщо няма да стигна до леглото с човек, който не ме привлича физически  Wink
И при мен важи с пълна сила.Другото ще си е жива мъка. Rolling Eyes
nqkoi moje da te privlicha fizicheski, bez vizualno da e tvoq tip ...pone pri men taka se beshe poluchilo

# 61
Добре де,не ви ли се е случвало да хресате мъж , от който ви лъха много секс,да си легнете с него и да се окаже,че само лъх на секс е имало,а от хубав секс и помен няма ??

# 62
Не.
Разочаровал ме е размер, но иначе мъжът си беше на ниво във всяко друго отношение.

# 63
Добре де,не ви ли се е случвало да хресате мъж , от който ви лъха много секс,да си легнете с него и да се окаже,че само лъх на секс е имало,а от хубав секс и помен няма ??

О, и още как..
Преди (в младостта)и аз си падах по красавци - колекционирах ги..за имидж..Май за това и открих оргазма в една доста по-късен етап.. Embarassed

Последният ми спомен е от преди няколко години - когато очите ми се размазаха от един безумно секси мъж, уникално сладък и тн..Няколко дни невероятен флирт с очи и постепенно сближаване..Накрая на прощалният купон танцувайки страстно само с очи се разбрахме и избягахме.. И като ме целуна..магията изведнъж свърши..брррр Избягах с мръсна газ направо..

# 64
Гаднярка  Mr. Green

Добре де, как се откачи?!
Той те целува, магията, казваш рухва, и после?!
Какво каза, направи..
А той?

# 65

О, и още как..
Преди (в младостта)и аз си падах по красавци - колекционирах ги..за имидж..Май за това и открих оргазма в една доста по-късен етап.. Embarassed

Последният ми спомен е от преди няколко години - когато очите ми се размазаха от един безумно секси мъж, уникално сладък и тн..Няколко дни невероятен флирт с очи и постепенно сближаване..Накрая на прощалният купон танцувайки страстно само с очи се разбрахме и избягахме.. И като ме целуна..магията изведнъж свърши..брррр Избягах с мръсна газ направо..

Именно,за това говоря.И за обратното....

# 66
Гаднярка  Mr. Green

Добре де, как се откачи?!
Той те целува, магията, казваш рухва, и после?!
Какво каза, направи..
А той?

Просто му казах, че не мога.. Embarassed
И си тръгнах..
Ама той беше италиано, така че направо му увисна ченето..

Всъщност точно тогава осъзнах, че съм безумно влюбена в този, последния и че искам само и единствено него.. Rolling Eyes

# 67
Благодарско за отговора..ама си и шматка  Heart Eyes

# 68
Толумбичке, аз съм видна "кукувица" - логиката на действията ми обикновено само аз си я знам.. Sunglasses

Ама оттогава съм "добро" момиче - намерих си майстора и аз.. hahaha

# 69
  • с/у ОколоМръсТното
бял като немска пишка,

е те това сравнение ме срази. Всякакви знам, но това е върха  Joy

По основната тема: да имала съм. Но тази работа не бе за мен.

# 70
  • Германия
бял като немска пишка,

е те това сравнение ме срази. Всякакви знам, но това е върха  Joy
И мен  Mr. Green..обаче много добре мога да си представя нагледно, каво има предвид  Joy

# 71
Като чета,се сещам за Шарлот от Секса и градът и втория й съпруг Хари...Той беше пълен антипод на мъжете, с които е излизала досега-първоначално беше само сексуалното привличане от нейна страна, но после го обикна истински....Красиво! Mr. Green

# 72
  • Варна, България
Хубав секс = мерак + всеотдаен партньор.  С опит.  Wink

Според мен е магия - с някои се получава, с други - не.

Съпругът ми не е Аполон, аз не съм Дафне, но сексът ни е много хубав (това по темата дали външността е от значение) !!! Ключът е намерил ключалката  bowuu

# 73
не съм открила логиката на хубавия секс - с някои хора просто става много лесно и всичко е супер.
понякога са и външно най-атрактивните за мен, понякога са и доста неугледните ми и/или по-различни от мен.
а и вариациите при един и същи мъж са доста големи в зависимост от настроението му и житейските периоди.
което като прибавим и вариациите при жените предполага една доста голяма непредвидимост на конкретното сексуално изживяване.
само вярвам, че в секса не трябва да се робува на предразсъдъци - останалото е с неясен край.

странното е, че прекрасен и разнообразен секс е май единственото нещо от което не мога да се оплача в момента.
открих човек, с който секса не ни се влияе от караниците.
още не мога да преценя дали е защото под повърхността изобщо не ни пука един за друг или защото сме достигнали нирваната на синергизма между двама души и се караме за спорта.

# 74
Човек, като ви чете, остава с впечатлението, че за да стигне до оргазъм, трябва да си хване някой грозофил.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт