На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 640
  • 136
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ама, чакайте малко, тук се говори за различни неща! Много важен фактор е дали става въпрос са момиче на 20 години, без мъж и деца, дето се казва, във вихъра на хормоните или говорим за по-улегнала семейна жена. Спонтанен секс е имало и винаги ще има и благодарение на него са родени много деца, но все пак повечето жени имат някаква спирачка. За младите момичета е ясно - свободни, с напираща отвсякъде сексуалност, която трябва да бъде демонстрирана, освободеност от предразсъдъци и прочее. Тогава е напълно възможно сексът да е още на първата среща. Обаче за една омъжена жена има светеща лампичка и някакво обмисляне дали изобщо да има секс, да не говорим на първа или на не знам коя среща. Вярно, има много жени, които независимо от възрастта и семейното си положение нямат спирка и не подбират много, но все пак те не са норма.

# 76
Независимо дали си обвързан или не - можеш да дадеш отговор как е според теб правилно, как си правил или как мислиш, че ще направиш  Wink

# 77
  • София
При мен всякак се е случвало навремето.  Laughing И секс на първа среща е имало, защото е припламнала искрата и след това излезе една много хубава връзка. Но това беше ехеее, като бях млада и наивна! Студентски години, купони, зората на демокрацията с леката нашенска сексуална революция... Иначе съм консерва и не мога да изневеря. Гнусно ми е.

# 78
Наскоро младеж на първа среща предложи на дама, а тя се обиди. За каква ме мисли той.

Че защо се е обидила  newsm78 ... ако беше грозен крокозъбел дали изобщо щеше да и предложи  newsm78

# 79
Ако ще си говорим за омъжени жени, това май е друга тема и може да е доста по-интересна.

# 80
Най-добре на първата... представи си, отлагаш от кумова срама и после - човека не става за нищо - загуба на време и излишни емоции.

# 81
  • Linz
Ако задръжките опират само до "кумова срама"- давай смело. Колкото повече- толкова повече Grinning

# 82
А трябва ли да имам задръжки  Thinking ?
Всяко нещо с възрастта - когато е трябвало съм давала, че после идва момент, дето и да даваш, никой не иска  Joy Joy Joy

То е като 1-2-3 и т.н. пъти да гледаш една пържола, да ти ухае, да те влече (но ти лицемерно да твърдиш, че не си гладен, защото и другите не ядат) и накрая като я опиташ - от първата хапка разбираш, че е лошо приготвена и не добра за консумация. Резултат - чувстваш се измамен - видиш ли колко хубаво изглежда, пък на - оставя ти неприятен вкус в устата. Но обяда вече е свършил и храна няма .....
Все на хранителни примери ме избива, за което се извинявам.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:53 от toni_ls

# 83
  • Linz
Това е въпросът. Зависи от собствения ти морал (бих добавила и отношение към здравето).

# 84
 newsm47въпрос на интуиция и желание!!!!!!!!!!!!!!!!!.....и е въпрос не толкова на морала,а на усещане и информираност!!!!!!!!!! newsm48

# 85
Информираност за какво?

# 86
Информираност за какво?
За банкова сметка може би... Mr. Green

# 87
И за размера евентуално..на банковата сметка де, да не помислите друго  Laughing

# 88
Това е въпросът. Зависи от собствения ти морал (бих добавила и отношение към здравето).

Моралът е субективно понятие и е редно да включва доста други неща +– сексуалните навици.
А отношението към здравето не зависи от правенето или неправенето на секс - можеш да правиш и пак да предпазваш здравето си (има достатъчно начини). Peace

# 89
 smile3534хи хи по здравната тематика  имах предвид Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт