На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 643
  • 136
  •   1
Отговори
# 60
Mirama, не съм споменавала нищо за пари. Аз съм щастливо омъжена жена и майка на 2 деца. И трябва мнооого да ме впечатли за да му се отвори парашутът.
Тези, които пускат на първа среща също попадат в една графа, която не звучи особено престижно.

милинка, предразсъдъци винаги ще има. Няма да изчезнат "задръстеняците", които не правят секс за спорта, а влагат в него наистина много чувства. А има (и винаги ще има) достатъчно млади религиозни хора, за които сексът преди брака е немислим.
Значи ти си пълна с предрасъдъци. Как можеш да квалифицираш една жена,като "лесна" примерно,само защото ти не правиш като нея. Как пък някой ще ме съди за това,че съм излезнала с човек за първи път някъде и много ми харесва и изпитвам сексуално желание към него и по този повод съм правила секс още на първата среща с него....
Тъпо е,разбираш ли? Защото както мога да усетя на 1вата среща дали ще се получи,така може и след 3-4-10 срещи все още да не чувствам нищо към човека...

# 61
Все пак с.... супа ли означава, секс, спанак....
Всички веднага за интимности заговориха, ааааа Simple Smile хаймани  Whistling Laughing

# 62
Темата не е за това дали правим любов, само ако сме влюбени и какво влагаме, а кога правим секс.
В тая насока - когато ми се прииска. Може и да съм влюбена, може и да не съм, просто да чувствам привличане, може на втората година от познанството, може на първата вечер насаме...стига да ми се иска. Лошото е, че сега не правя секс нито преди, нито след срещи, просто щото половинката отдавна я свалих  Joy

# 63
  • Linz
Mirama, не съм споменавала нищо за пари. Аз съм щастливо омъжена жена и майка на 2 деца. И трябва мнооого да ме впечатли за да му се отвори парашутът.
Тези, които пускат на първа среща също попадат в една графа, която не звучи особено престижно.

милинка, предразсъдъци винаги ще има. Няма да изчезнат "задръстеняците", които не правят секс за спорта, а влагат в него наистина много чувства. А има (и винаги ще има) достатъчно млади религиозни хора, за които сексът преди брака е немислим.
Значи ти си пълна с предрасъдъци. Как можеш да квалифицираш една жена,като "лесна" примерно,само защото ти не правиш като нея. Как пък някой ще ме съди за това,че съм излезнала с човек за първи път някъде и много ми харесва и изпитвам сексуално желание към него и по този повод съм правила секс още на първата среща с него....
Тъпо е,разбираш ли? Защото както мога да усетя на 1вата среща дали ще се получи,така може и след 3-4-10 срещи все още да не чувствам нищо към човека...

Ти пък какво скачаш? Нито съм те квалифицирала, нито съм те съдила. Аз говоря за себе си, пък ти когато искаш и с който искаш се чукай.
Щом е предразсъдък нежеланието да правиш секс с непознат- ок. Но тогава не определяйте в темите за изневерите "другата" като курва, защото на първа или втора среща няма как да знаете мъжът с когото правите секс дали не е семеен (повечето такива са пред развод).

# 64
На младини се правех на по-недостъпна, но с моя си легнах на второто виждане!

# 65
може и на първа - няма правила , след 3-4 срещи може да намериш кусури... Laughing  нали ще правиш секс, няма да се жениш...
ако си търсиш гадже, то ... пак няма правила - може да си размените телефоните после... Joy
шега разбира се !

Кой как му дойде...

# 66
С мъжа ми не помня коя по ред среща беше,но помня времето след първжта-10 месеца Embarassed

# 67
Какво се разбира под среща ? Да го срещнеш случайно в офиса и вечерта да си легнете или първа организирана среща - ресторант , кино , кафе и тогава в леглото  Rolling Eyes
Подозирам , че имате предвид второто .
С двете ми големи любови си легнахме още първия път . Просто беше неизбежно . С единият просто , когато се видехме / засичахме се от време на време / не искри , ами пламъци прехвърчаха . Laughing
А с втория / който ми е съпруг и към този момент / се запознахме в моя офис , след пет дни излязохме , после секс до полудяване и направо си останахме да си живеем заедно  Crazy
Та така ...

# 68
Какво се разбира под среща ? Да го срещнеш случайно в офиса и вечерта да си легнете или първа организирана среща - ресторант , кино , кафе и тогава в леглото  Rolling Eyes
Подозирам , че имате предвид второто .
 ...

Аз лично имам предвид второто, но и първото ми се е случвало 2 пъти с различни мъже /единият беше стар познат, де/ - химия ли беше, физика ли, ама после не повторихме - въпреки това и с двамата вече години наред имаме много приятелски отношения и поддържаме контакт.

# 69
Ами по учебник не бива да е преди 3-та среща. hahahaВярно е,бе,чела съм го в разни психологически статии. Mr. Green
Иначе по принцип ако усетиш момента,че е СЕГА няма значение коя среща е-1,ва,2ра,3та,последна... Joy
Аз съм го правила и на първа и на 10-та. Mr. GreenЕднакво хубаво е. hahaha

# 70
Много интересна темичка!! Истината е че няма правила то като дойде.... Crazy

# 71
Въпосът е формулиран много странно  Thinking Какво значи нормално?
За мен копулацията   Mr. Green без любов не е нормална (в смисъл не ми е норма  Wink), съответно не я правя. Не се влюбвам от пръв поглед. Интересува ме личността на мъжа, а не визията му. Съответно добре трябва да познавам съответния преди да пристъпим към размножителни процеси. Или поне да мисля, че го познавам добре. Да го обичам истински или поне да вярвам, че той е истинският.

# 72
Значи с глупав не би легнала например?
Колко гаджета си имала? И всички си ги обичала истински? Че като е било истински - защо си ги сменяла  Thinking

# 73
От опита си до момента съм установила, че няма абсолютно никакво значение кога ще го направиш - значение има как се чувстваш. Случвало ми се е и на първа среща, случвало ми се е и след като 2-3 месеца го играя недостъпна.

# 74
От пръв поглед! Тогава ми е било най- хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт