На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 665
  • 136
  •   1
Отговори
# 45

Бях допреди 4 месеца. Но като не срещнах друг, който да ме накара да го пожелая от първия път, та взех, че се бракувах.

Беше, беше. И нещо те ядеше.  И предаде групата.

# 46
Да то е ясно че когато дойде желанието но според мен поне на втора... Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много си задръстена, не очаквах.  Rolling Eyes
Сега е прието хората да правят известно време секс, преди да се срещнат.

# 47
  • Linz

Бях допреди 4 месеца. Но като не срещнах друг, който да ме накара да го пожелая от първия път, та взех, че се бракувах.

Беше, беше. И нещо те ядеше.
ФорОма.

Мен откровенно ме е гнус да пусна Mr. Green на някой, когото не познавам. Трябва да се убедя, че ме заслужава, дори и да става въпрос само за секс. Ама май трябваше да пиша в минало време...
И аз като Клер съм пробвала, но не ми допадна изживяването.

# 48
  • София

Мен откровенно ме е гнус да пусна Mr. Green на някой, когото не познавам.

Именно - да ме пипа, да влиза в мен някой, когото изобщо не познавам - брррр!  Sick

# 49

Мен откровенно ме е гнус да пусна Mr. Green на някой, когото не познавам.

Именно - да ме пипа, да влиза в мен някой, когото изобщо не познавам - брррр!  Sick
Да и от чисто хигиенна точка трябва да опознаеш поне малко човека.
Пък и секс без никакво чувство поне като симпатия много животинско ми се вижда.

# 50
За да ме заинтригува някой мъж /говоря хипотетично/ е необходимо да има нещо повече от привлекателна външност, трябва да има и акъл, иначе не може да ме впечатли сексуално!  Mr. Green
Не мога да си представя - бързата процедура и после установяваш, че си правила секс с простак или глупак, а може и по зле - арогантен простак. Stop
Най-малко след третата среща и то , ако се реша, запазвам си правото да се откажа. Може да съм задръстена, но поне се уважавам.

# 51
С първия си сериозен приятел правих секс след 4 месеца ухажване.
С втория след един месец.
С третия на 10-12 ден.
С четвъртия???? Mr. Green

# 52
С първия си сериозен приятел правих секс след 4 месеца ухажване.
С втория след един месец.
С третия на 10-12 ден.
С четвъртия???? Mr. Green
Добра тенденция.Или интуицията ти се е подобрила или...... Peace

# 53
с мъжа ми правихме секс на първата среща.... след около 5-6 часа разговори, пиене на кафе, вечеря и малко алкохол... Laughing

# 54
  • Sofia
Може да съм абсолютна задръстенячка, ама никога не ми се е приисквал секс с някой непознат. Просто за мен не е тръпка интимността с някой случаен, изобщо не ми минава през ума да го направя, не ми се иска. Всъщност пробвах веднъж заради спорта и хич не ми хареса. Хем след това пак сме се виждали с тоя човек и пак сме правили секс, но нито се изкефих, нито бих повторила експеримента. Иначе съм се влюбвала от пръв поглед, обаче пак не ми се е правило секс веднага. Blush

Изобщо разбирам напълно разсъжденията на РЕНИ и съм съгласна с тях. Лично за мен необходимо условие за добър секс е да съм сигурна, че мъжът е влюбен в мен. Може аз да не съм, но той да е. Така че го правя на тая поред среща, на която се уверя, че той си пада по мен достатъчно. Това е. Rolling Eyes

Очевидно задръстенячките сме повече, защото аз съм безусловно съгласна с това мнение.

# 55
За да си легна с някого трябва да го почувствам по свой си начин някак близък до мен поне малко тоя ми ти мъж.
От него зависи дали това ще се случи на първа среща или на последна. Mr. Green

# 56
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Първо секса, а чак след това ако си струва срещата.  Mr. Green
 Никога до сега не съм имала такива срещи, че да броя на коя точно да си легна с някого. То като има да става, си става, а ако става си и продължава. Нали знаете - пламне ли любов, е*ането е неизбежно!

# 57
Какво е това среща днешно време?
Ресторант, мъжа те взима от вкъщи, а ти с вечерна рокля? Или поредното засичане в кварталното кафене?

Хубав секс не е задължително да се прави само и единствено с мъжа на живота ни, поне за мен.

# 58
Я каква разпасана компания се е събрала тук  luvbed

# 59
  • bulgaria
При първи удобен момент. Все пак ако 1-вата среща е в кафене/МОЛ? и пр. просто няма къде. Е. случвало ми се и да намираме местенце Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт