Секс по време на цикъл

• 53 430
  • 208
  •   1
Отговори
# 105
и по време на цикъл става, въпрос на нагласа, даже си има специфичен чар Wink

# 106
и по време на цикъл става, въпрос на нагласа, даже си има специфичен чар Wink
#Crazy
и кое точно е чаровното

# 107
Е,как кое?Големите цъфтящи рози по чаршафа.

# 108
Е,как кое?Големите цъфтящи рози по чаршафа.
цъфтящи и ароматни а?цццц как не се сетих ooooh!

# 109
Е, то и аз при никакви положения не си го представям в леглото.  Sick Не си заслужава прането на чаршафи, за матрака да не говорим. Naughty В банята, не виждам проблем...

# 110
На мен не ми пречи, нито на съпруга ми. Peace
Години наред го правим и по това време, нищо ни няма. Peace С чаршафите внимавам, рядко се получава издънка, но аз по принцип нямам много обилен цикъл.

# 111
Както казах, не си го представям в леглото...ок, там сте, кога следва "миличко, чакай да отида до банята да си махна тампона/превръзката"? Mr. Green

# 112
Като ви подгони меракът думите са излишни, както и ставането и ходенето до банята  Mr. Green

# 113
Като ви подгони меракът думите са излишни, както и ставането и ходенето до банята  Mr. Green

Емм тампонът хвръква на земята? Mr. Green

# 114

И прави петно на килима. Ужас.

# 115
Както казах, не си го представям в леглото...ок, там сте, кога следва "миличко, чакай да отида до банята да си махна тампона/превръзката"? Mr. Green

Ами аз не ходя до банята Wink, но и тампони рядко използвам в къщи. Така че разнежим ли се, лесно става под завивките. А бе изобщо не ми пречи, нито на него, съвсем обичайно и нормално. Но ние по принцип обичаме секса и двамата, така че мисля, че това е определящо за липсата на задръжки.

# 116

И прави петно на килима. Ужас.

Айде сега и петна по килима почнаха да ви се привиждат. Ми те хората за това са измислили всякакви препарати, пък и може да се прицелиш в теракота или паркета. Ако и да стане петно не е страшно ако е на твоя килим. Проблем има ако петната са по чаршафите на скъп хотел.
Ама то като ти падне пердето и не мислиш за такива подробности, те идват после.

# 117
Кво става тука, не ни ли свърши мензиса?  Joy То от жена в цикъл, всичко може да се очаква.  Mr. Green

# 118
Има килим - има проблем.
Няма килим - няма проблем  Mr. Green

П.П. Не съм в цикъл Sunglasses

# 119
Ох, ще вземе да ми дойде накрая от тая тема, без да му е време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт