Нова седмица-нови радости (11-17.07)

• 12 769
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Няма проблем, Диме, и на теб пожелавам  EFP  newsm10

# 121
Благодаря ти от сърце. newsm03.Дай Боже наистина да се случи.Много  love001 и newsm53 от мен.

# 122
Ая, и аз имам бълбукане и след няколко часа ми идва или на следващия ден още, а и след бълбукането понакога ме издърпва нещо и тогава си казвам -`Аха дойде ми.
Но, когато забременях веднага след овуто имах и бълбукане и гъделичкане, обаче в дните когато трябваше да ми дойде нищо такова, нито характерното бяло петънце по гащичките два дни преди датата.
Нали ви разправях, че се усещат тия работи, ама вие Томииии неверни.
По дни след ову съм следила кога излиза яйцеклетка-какво чувствам през деня, кога се пренася, какво се усеща, при имплантиране какво чувствам през деня.
Работата ми е свързава със седене пред компютър, така че за мен подобно самонаблюдение не е трудно.

# 123
Добрютро и от мене Grinning Снощи пристигнах на гости в София,доста добре се чувствам да си призная Crazy Като изключим факта,че май ще си стоя цял ден вкъщи,щото не мога да се оправям с проклетия СОТ Shocked Важното е обаче че имам нет и форум и нещо за папане Embarassed
Диме,уелкъм ин дъ клъб Grinning
Май съм в ову,цялата бях оплескана сутринта в любимото ми специфично течение Twisted Evil
Между другото това с бълбукането и при мен го има понякога Wink

# 124
....Но, когато забременях веднага след овуто имах и бълбукане и гъделичкане, обаче в дните когато трябваше да ми дойде нищо такова, нито характерното бяло петънце по гащичките два дни преди датата.

Добре де, 4е аз тези усещания ги имам всеки месец след ову....така 4е едва ли са признаци на бременност, защото аз все още не съм Sad

# 125
Момичета, Клара,
Аз тези гъделичкания и бълбукания си ги обяснявам точно с предвижването на яйцеклетката, с нейното делене и т.н.
Нали там става нещо,  това се усеща, а не как се движи нещо невидимо за микроскоп--мисля, че по тоя начин, който усещаме се долавя процеса, а като няма имплантация идва и поредната лелка.
Аз по тази причина си правя тест 3-4 дни преди нея и винаги имам бледа втора черта, така е вече 10-11 месеца. После ми идва ,но поне разбрах, че сме способни да го направим това бебе.

# 126
Диме, благодаря ти за пожеланята, за съжаление наистина нма да е сега Embarassed Но на теб ти пожелавам най-скоро да се похвалиш   Peace

Май много момичета имат това бълбукане - при мен е все по-отчетливо и след като днес ми е първия ден без хапчета очаквам утре-петък най-късно да ме навести Фло-то

Дара, и аз така си седя пред компа и се 'ослушвам' за усещания, ама досега все грешни са били  newsm78 - иначе и аз като теб броя 'днес е 2рия ден, яйцето трябва да стигнало едикъде си, дали усещам нещо...' и т.н.  Laughing В месеца, който стане бебочо ще мога да сравня имало ли е нщо по-специално наистина или не  Flutter

Между другото, понеже ме боли в областта между яйчниците и матката (т.е. тръбите  Thinking) днес питах лекарката и тя каза, че се получава някакъв подобен ефект като при червата - свивали се по посока на нещото, което се движи в тях  Shocked (съжелявам за бездарното обяснение, но медицината и термините й са ми мнооого сложна област  Blush)

# 127
Дара,
здравей, не съм те заси4ала скоро.Не 4е аз се вясвам много много, ама като 4е ли беше поиз4езнала.Радвам се, 4е си сред нас.

Сега да попитам, 4е съм леко притеснена.Още не ми е свършил цикъла.Много дълго стана май newsm78.Преди 1 седмица ми беше спряло напълно, и съответно имахме със скъпото "среща на високо равнище" Blush.Не ни се беше слу4вало по4ти една година.Има ли вероятност от "срещата" пак да прокървя, леко разбира се.Неискам  да ходя на контролен преглед в това състояние, но ако ми се наложи...дали да не пийна и малко вит.Ц.Изпих и доста витамин В комплекс,имах хипер 4уствителност на кожата.Е, някой да ме посъветва нещо?

bouquet

# 128
Ая, съжелявам,че няма да е сега, но ти желая гооооооооооооолям късмет и успех за следващия месец и дано тогава да се похвалиш с по-различните симптоми и с  baby_neutral
Успех Peace.Много слънчев и усмихнат ден на всички Laughing

# 129
Здравей Тея, много се радвам, да се засечем из форума.
Не мога да помогна със съвет, но те прегръщам и УСПЕХ във всичко.

# 130
  • Sofia
Тея , не разбрах много  Rolling Eyes . Преди седмица ти е спрял М , а сега пак имаш , така ли ?
А вит.С пий , не пречи .

п.п. На второ четене май чатнах .
Та не би трябвало да очакваш прокървяване .  Минала седмица от срещата и няма нищо до сега , нали ?

# 131
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте Момичета!
Тея , при мен се получи нещо подобно преди около 3 години. Уж спря за около седмица, полсе и ние имахме "среща" и после наново, май беше около седмица или две. Аз не пих нищо. Но то вит. С не пречи. Май кръвоспиращо е и кации (от ефервесцентните таблетки).

Ние вече имаме отпушена мивка LaughingВчера като баба Яга отпушвах канал с една гума. Голям майтап бях. Ама вече се оттича пущината.

На Борко вече казах че ще става батко и че съм бременна. Не знам може би избързах newsm78
Но той беше много горд вчера. Когото срещна му обясни че мама е бременна, защото в коремчето имам бебе. Вечерта бебето беше удостоено с едно шише прясно мляко. Докато се усетя какво става ме заля с прясно мляко по корема! Joy Каза че било за бебето, щото то само мляко пиело!
Днес заръчахме тортите на баткото. Голям зор беше. И какво ме очаква не ми се мисли - баби , деца ..... купон!

Лек ден на всички!

# 132
  • Sofia
..На Борко вече казах че ще става батко и че съм бременна. Не знам може би избързах newsm78...

Как ще си избързла бе Мими , не се ли разсеяха съмненията ти след вещото изщълнение на Боби ?!
Я виж как знае детето  с какво се храни бебето и с какъв замах действа !  Laughing 

Сериозно , не мисля че си избързала , нека има време да свиква с мисълта детето .
Четит ви течащ канал !  Mr. Green

# 133
  • Варна, морето и сините вълни!
Моренка, за теб майтап за канала ама на мен си ми беше проблем.
Борко си мие ръцете и като приключи цоп в неизтеклата се мръсотия. Екшън ! И всичко това в днешни дни.

А това за избързването мисълта ми е дали сега няма да има хайде кога ще му стане тясно че да излиза? Утре ли? Като се няспя ли? Абе времето ще покаже.
Това с млякото обаче си  е готино!трябваше и камера да има за да може след време да се види Laughing

# 134
Тея , не разбрах много  Rolling Eyes . Преди седмица ти е спрял М , а сега пак имаш , така ли ?
А вит.С пий , не пречи .

п.п. На второ четене май чатнах .
Та не би трябвало да очакваш прокървяване . Минала седмица от срещата и няма нищо до сега , нали ?
извинявай, неадекватно съм го описала, но това си го о4аквах от мен, не съм много в 4ас още....да пак прокървих, след като ве4е ми беше свършило, имаше "среща" и пак прокървих.....Мимито е написала, 4е и при нея така е било, ама ве4е ще станат 2 месеца и ......4е имам някакъв дефект, имам, ама докато не ми спре, не мога да отида на генети4ни изследвания. Аномалии, мъ4но ми е.

Общи условия

Активация на акаунт