Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 602
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Чакаме женски  stork-girl

Благодаря ви за стиснатите палци!  Hug   bouquet

# 121
  • Страната на чудесата
Супер!!!
Ще се порадва и леля на панделки и женски игри с кукли Laughing

# 122
Я, раздвижила ни се темата... Laughing

vihrogonche, едно силно палцестискане и от мен.  Hands Thumbsup

И Яна много ми боледуваше и в яслата и в градината. Сега поне поразреди, дано да е така. Praynig
Нормално е да боледуват, докато не си изградят някакъв имунитет. Не знам да има дете да тръгне на градина или ясла и да не се разболява в началото.

# 123
  • София
Ух, Кари, дано да е така. Чакам момента, в който ще поразреди болестите. Но явно и факта, че хич не беше боледувал до преди да тръгне на детска си оказва влияние Simple Smile

# 124
  • зад парка
Къде сте? И как сте?

При нас има няколко новини - Тити ходи на градина вече 1 месец без прекъсване, хубавото е , че имат басейн и ходи вече 1 път. От 3-4 месеца се изпуска вечер , от по-скоро - и през деня. Ходим по доктори . Не знам какво може да се направи!! Последно имам среща с психолог. Има такава тема в здравния форум, но проблемът няма разрешение!

И два хита от последния месец:

1. Как се бърше лаптоп? Тити е в къщи и се е захванала да разтребва – оправя леглата, иска да чисти с прахосмукачка, но аз нямам желание да я пускам точно в този момент и  й отказвам под някакъв претекст. Иска да избърше масата, но аз пак й отказвам, защото току що съм я чистила
Тя прави поредния опит:
- Нека тогава да избърша лицето на компютъра!

2. Колко далече е Пловдив?
След едно – две ходения заедно с Тити до Пловдив, тя обяснява на баба си къде е пътувала:
-Аз не съм ходила до Франция. И до Гърция не съм ходила. Само до Пловдив – но това е мнооого далече!

# 125
  • Sofia
Днес в 12:30 часа сестричката ми и нейната дъщеричка ги изписаха  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes от родилния дом!!!  Hug  Hug  Hug
Сърцето ми прелива от радост и щастие   bouquet
Да са ми живи и здрави двете принцеси  baby_neutral  Flutter
Довечера ще отида да ги видя, насълзяват ми се очите...
Стела се роди 3300 грама, 50 см, здрава и красива, на 25-ти март, Благовещение, в 12:42 часа на обяд, след секцио по спешност. Сестра ми преноси цяла седмица. Желая им много споделена обич и прекрасни мигове! На зет ми - наздраве!  bowuu И да помага на систърката  Grinning, в което не се съмнявам...

# 126
  • София
Честито vihrogonche, честито ти племенница!!! Много хубаво име! Да ви е жива и здрава сладураната, прегръдки за майка и и на теб  Hug За мен този момент беше най-голямата радост Simple Smile
Ех, че се разнежих покрай тази новина Simple Smile
Ето я моята племенница Мария. Това са снимки от лятото, бавно зареждат, защото не са компресирани за уеб. Тук още няма 2 годинки, а сега е на 2 и половина вече. Имам си още една племенница, с 20 дена по-голяма от Мария Simple Smile на мъж ми на брат му детенцето, тя каква красавица е... кукла!
А как ми се иска и на мен едно момиченце... че сега само с нинджи и с рейнджъри се занимавам Simple Smile

InaDot, и моя Явор направи рекорд на градината - 2 седмици без прекъсване! Това ни е рекорд и аз съм много щастлива. От миналия понеделник обаче пак си е в къщи, пак започна с хрема и кашлица, а тази сутрин и темп. вдигна. Ходихме на лекар и докторката казаха, че му е зачервено гърлото и от това е вдигнал температурата.
Явор също страда от нощно напикаване. До колкото знам, говорили сме с лекари, лек на 100% няма, израства се с възрастта, в пубертета. Тази сутрин пак обсъждахме този проблем с лекарката му. Ставаме по 2-3 пъти на нощ и пак се случва да се изпусне. Лошото е, че вече трудно намирам памперси като за него. А и той много се притеснява да не се случи на детската и да му се смеят децата. И понеже чува, че говориме за китайските стоки, че не са качествени и каза: "Явно моята чура е китайска, щом се напишвам" Simple Smile умрях си от смях.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 14:46 от lo80

# 127
  • зад парка
vihrogonche , честито!!! Много е сладко да си леля, ще видиш!

Изобщо не чакай края на деня, тръгвай си по-рано и отивай да ги видиш!  Laughing

# 128
  • Sofia
Ло80, Мария ми се видя много будно и интелигентно дете!  Heart Eyes
И тези красиви изписани сини очиииии  Heart Eyes
Много е красива, пу-пу - жива и здрава да ви е!!!  Heart Eyes

# 129
vihrogonche честито ви принцеска да ви радва много

# 130
  • София
Здравейте момичета. Just a Girl,  мама на августинчето Мартин си има второ бебе - Борис - 3250 гр, 51 см, родено на 27.03 в 14 .18 ч. в Белгия!

Да и е живо и здраво и нека бъдат много щастливи!

# 131
  • Sofia
Да й е жив и здрав Борис  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

А тя да пише отново тук   bouquet  Hug

Вчера вечерта гушках Стела, е няма такова друго усещане просто!!!  baby_neutral  Heart Eyes  Hug

# 132
  • Страната на чудесата
Деси, да ви е жива и здрава Стела и много да ви радва!
Надушвам носталгия по новородено, айде ти си Wink

# 133
  • Sofia
Деси, да ви е жива и здрава Стела и много да ви радва!
Надушвам носталгия по новородено, айде ти си Wink

И правилно надушваш  Heart Eyes

Нооо...  Crossing Arms - мое вторичко желая не по-рано от след 2-3 годинки  Peace

# 134
vihrogonche, честита племенничка!
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Честит син на Just a Girl!
Да и е жив и здрав! 

Общи условия

Активация на акаунт