Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 601
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета! Аз не съм писала от цяла вечност  Embarassed Сега като почетох малко си спомних с умиление колко много споделяхме, когато бяха малки бебоци дечицата.  Миша ходи на градина редовно ( да чукна на дърво), ние голямото боледуване го боледувахме цяла година още в яслата. Сега вече ми се струва, че има  по-стабилен имунитет. 
Гледам мамите с 1 детенце се замислят вече за 2ро Grinning ХАйде, момичета не му се чудете много, много  Давайте смело! baby_neutral
Ние вече я свършихме тая работа  Joy Живот и здраве  - наесен Миша ще става кака. Виждам , че има още бременни мами, което много ме радва!!  bouquet

# 151
Ехеее, страхотна новина, Тери! Браво! Честито и лека бременност!   bouquet  Hug Много се радвам!
Май всички от едновремешната компания взехме, че повторихме. Simple Smile

# 152
Браво Terri , леко бременеене

# 153
Лека и безпроблемна и от мен Тери! Hug

# 154
Ето малко снимки от празника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299878&pid=11726636

# 155
  • зад парка
Честито на всички мами, които чакат бебета!

Не е въобще хубаво детето да остава само, за детето де. Аз съм единствено дете в семейството, сеста ми - също (просто сме с 13 г. разлика  Laughing) . Но не бих си преставила живота си без нея.

Вчера, когато майка ми отишла да взима Тити от детската градина и честитили ново внуче  Shocked. Тити се е похвалила на госпожата, че "мама си има ново бебе". Не знам какво е имала предвид.
На една среща с бивши колеги всеки се хвалеше кога е родил, кога ще има бебе и т.н. И аз също казах, че "следващата година ще имам бебе" и след 10 мин. всички вичи ми честитяха. Само че аз планирам да имаме бебе. Явно за Тити плановото време вече е дошло. Laughing

# 156
  • София
Здравейте.  Hug
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви.  Embarassed
Обръщам се към всички мами на гормитосъбирачи.  Wink
След триста зора успяхме да сведем липсващите до 5: Гърбавият, Поивронс, Медузонт, Стоманеният клюн и Крещящият пазител.
За замяна можем да предложим: Геос, Пунтоло изплъзващият се, Аос хипнотизаторът, Електрикон, Крадецът на мисли, Възпламенения Малио, Безмилостният Аракно, Многоформеният безимец, Мастодонтът, Малваджиус ужасният, Възпламененият ангел, Огнехвъргача, Делос Графа на моретата и Силният Гравитус.
Ако някой проявява интерес, моля да ми пише на лични.   bouquet

# 157
Patenceto84 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11726753[/b]]http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11726753
Тази снимка е невероятна!
Много са хубави!  Peace

# 158
Колибри, честита бременност и на теб!   bouquet

# 159
Колибри, честито и от мен! Лека и безпроблемна! Peace

# 160
Честито на Колибри и от мен  Hug
Доста бременни станахме, дано и другите се "заразят" и скоро да се похвалят Wink

# 161
# 162
Благодаря ви много! Моля се този път да е наред всичко  Praynig, макар че имам какви ли не препятствия по трасето....
Днес се установи че дъщеря ми е болна от варицела... майка ми твърди че съм я карала, утре ще се изследвам...
отделно съм болна от някакъв вирус който вече цяла седмица ме мъчи и се моля да оздравявам, защото иначе - антибиотик... а съм в толкова начална фаза...
Дано всичко отмине и да продължим напред с бебчо!  Praynig Praynig Praynig

# 163
Collibri щом си карала варицела като малка няма проблем  Peace Сега има гадни вируси пак, аз също съм лепнала нещо и кашлям ужасно  ooooh!

# 164
Да наистина Collibri, щом си я карала тази шарка, няма проблем. Peace
За вируса и аз във 2-3 месец бях така- хрема, гърло- ужас. Добре, че отървах АБ, карах на хомеопатични.
Миналата седмица пък покрай Яна бях с разтройство. ooooh! Абе, колкото лека бременност карах предния път, сега за по-интересно хващам всичко де що дойде... Crossing Arms
Бързо оздравяване на Ели и на теб.
Radina, и ти бързо да се справиш в вируса.

Общи условия

Активация на акаунт