Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 595
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Кари благодаря, дано се справя по бързо, че от кашлица го побърках бебето. Не спира да се върти и да рита  ooooh!
Яна чака ли с нетърпение бебето? Братче или сестричка ще има? Wink

# 166
При вирус не знаех, че се пие АБ. Аз през втората бременност нямах проблеми от към болести. Освен повръщането в началото и една кашлица февруари месец за седмица, която мина сама.

# 167
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Collibri, стискам палци този път всичко да е наред и да се оправяте бързо. Вчера видях Ели в поликлиниката с татко си, познах я по снимките  Simple Smile Милата, дано да и мине бързо варицелата.
Явор пак е с бронхит, уж се позакрепи малко, но още поддържа слаба температура. Чакам го да се събуди и пак ще го заведа на лекар.

# 168
Здрасти, Ло, таткото каза че сте се видяли, аз веднага се сетих че сте вие  Heart Eyes.

Кари, а какви хомеопатични вземаше?

Аз още се мъча с моя вирус или там каквото е, още вдигам лека температура следобяд и съм си отпаднала. Хич не ми се пие антибиотик и се надявам все да отшуми само макар и бавно. Чудя се какво мога да направя още за да оздравея...

Надявам се да оздравявате и вие скоро!

А пък Ели е цялата в пъпки, ужас някакъв - по лицето 20тина, под косата, по най-деликатните места дори, по цялото тяло, та дори и на стъпалата, с мехури и се пукат и явно я сърбят, но много героично се държи милата... направо ме свива като я гледам...
Да го кара сега, че да не се притеснява някой ден и тя като забременее...
Не е леко да си жена, ей   Crazy.

А Явор как го лекувате? С антибиотик? или ?
Аз не знам какво ми е, но още не се оправям напълно, иначе не кашлям, но знам ли каква е причината...

# 169
Кари благодаря, дано се справя по бързо, че от кашлица го побърках бебето. Не спира да се върти и да рита  ooooh!
Яна чака ли с нетърпение бебето? Братче или сестричка ще има? Wink

Ох, милата, не ти е лесно. Hug
Чака го, да, далече било другия месец, искала сега да се ражда. Crazy Момиченце ще е пак. 4470 А вие какво бебче чакате?

Кари, а какви хомеопатични вземаше?

Euphorbium за носа и Прополисов спрей за гърлото

# 170
Кари ние ще си имаме пак момченце. Искаше ни се да е момиченце, но здраве да е. Ще се надяване на 3-то Wink
Йоан от момента в който разбра, че съм бременна иска бебето да се ражда. Струва ми се, че не осъзнава напълно какво предстои Wink

# 171
  • София
...
А Явор как го лекувате? С антибиотик? или ?
...
В петък ни изписаха Зинат, но понеже доста антибиотици изпи той тази зима, реших да задържа с антибиотика, да видя дали ще се повлияе от другите лекарства. Вчера докторката като го чу, каза, че е доста по-добре, изчистил е дишането, вече не се чуват хрипове и каза да не даваме антибиотика, но пък ме притеснява тази температура, която поддържа сума ти време.

Иначе е на инхалации с Вентолин, пие Еуреспал и Аериус, за температурата Панадол и Нурофен.

# 172
колко време може да не се пие антибиотик при температура...?
Аз се интересувам и за себе си.. защото вече 10 дни имам лека температура и не се оправям, макар че положението ми не се влошава. Нямам кашлица, нямам хрипове, само разни храчки изхвърлям. И не зная кога ще ми мине, просто искам да избягам от антибиотика, не зная как да действам. Личния ми доктор ми е казал, ако не минава - антибиотик... но просто не ми се мисли...
Ако знаете нещо пишете.
Знам че има значение каква е инфекцията - вирусна или бактериална. ако е бактериална май трябва антибиотик - не зная дали минава без ... и вероятно ще си пусна един секрет от гърлото да видим каква е, щото пък трябва да се лекува някак си...

# 173
Collibri колко ти е температурата?
Нали знаеш, че при бременност нормалната може да е до 37,4о  Peace Аз първите месеци бях така и това ме караше да се чувствам отпаднала, пиех само парацетамол, защото много ме болеше главата. От това което описваш, според мен няма нищо притеснително, че да се налага да пиеш АБ  Rolling Eyes

# 174
Подкрепям това, което е писала Радина. Колко е Т, Колибри?

# 175
ми вече 12 дни имам температура, преди обяд е към 37-37,1, следобяд и вечер 37,3. И това постоянно, при това всичко започна с болки в гърлото. И се чувствам болна -  отпаднала и увяхнала...
Нямам сили за нищо. И не мога да преценя какво става. Гърлото първо много ме боля, сега взе да се оправя. Хрема нямам и хрипове нямам. В началото изхвърлях жълти храчки и сополи - имах някаква инфекция е 3-4 дни страшно силно ме болеше гърло. Сега вече имам просто едно стипчиво гърло и вечер си вдигам температура...
Не зная кое е нормално и кое не... мисля си да си пусна един секрет на гърлото да видим дали няма бактерии, защото всъщност антибиотик май се пие само ако има бактерии.. не знам какво да правя, помагайте със съвети

# 176
казали сам и че мога да пия ефералган - то било парацетамол - нали може? но гледам да го избягвам и него
дайте съвет какво да правя, изпаднах в чудене

# 177
Какви лекарства да пиеш не мога да кажа. От доста време не се интересувам, не ги познавам и не знам кое може, кое не, за какво е...
Тази Т за мен не е обезпокояваща, нищо ти няма. Дори за мен си е нормална. Simple Smile Просто чрез храчките организма се чисти/л. Това мисля аз.

# 178
Тази Т за мен не е обезпокояваща, нищо ти няма. Дори за мен си е нормална. Simple Smile Просто чрез храчките организма се чисти/л. Това мисля аз.

Този път аз подкрепям Вери  Peace
Ако много те боли гърлото си купи примерно Стрепсилс, Прополки и подобни. Можеш да пиеш повече чайове. Аз съм много доволна от Ройбоса и един на Биопрограма, за грип и настинка. За Температурата нищо недей да приемаш, тя е нормална за бременността.

# 179
ах дано е точно така както казвате...
а температурата при бременност - не трябва ли да е постоянно такава - при мен сутрин няма, по обяд се вдига леко, а следобяд и привечер повече, после пак затихва...?!

Общи условия

Активация на акаунт