Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 579
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Вери, ти явно си ценител на природни методи на лечение? Разкажи повече, как се лекувате, ако се разболеете?

# 181
С класическа хомеопатия само засега. Simple Smile
Ако имаш въпроси, питай.

# 182
с какво да си излекувам инфекцията в гърлото която ме мъчи вече 2 седмици!
Пия енгистол да ми вдигне имунитета, чудех се дали енгистол или осцилококцинум!? ако се сетиш нещо ми кажи - гърлото ми е проблема

# 183
Колибри, не мога да ти помогна съветвайки те да вземеш някое хомеопатично лекарство. Защото: не съм специалист; не мога да ти препоръчам лекарство по нета; аз и всеки, който е решил да се лекува с класическа хомеопатия, е минал първоначално интервю при хомеопат, за да се  направи цялостна картина. Класическата хомеопатия не лекува според болестта и симптома, а според човека, ситуацията, конфликта. Ако си избрала този вид лечение, по- добре потърси добър класически хомеопат.

# 184
  • Страната на чудесата
Колибри,
първо лека и безпроблемна бременност!
За гърлото можеш да прилагаш и гаргари с разтвор на Цитросепт или българския му и по-евтин аналог Биоцитрин.
Пусни на търсачка и ще видиш доста информация по въпроса, а има и широко приложение, така че като го купиш можеш да правиш и промивки, и капки за нос и т.н.
Другото е сребърна вода-аргол. Тя се пие, служи също за промивки, дезинфекция и т.н.
Това са двете най-общи неща, които ползвам у дома, а сребърната вода винаги я имам на спрей в чантата и прилагам при всеки удобен случай-например Цвети е имала контакт с болно дете, веднага пръскам в гърлото, в носа, капя в очите ако започнат да се зачервяват-"панацея", уж било. Wink Дано ти помогне.
За гърлото ако има налепи също можеш да приложиш компрес с извара-на търсачка в бг-мама има доста писано по темата.
Успех !

# 185
оказа се че имам стафилкоки .
Док и гинеколог решиха да пия Зинат. Почнах го. То вече и бъбреците почнаха да ме болят.. и вече 20 дни съм с фебрилна температура. Явно не се получава без АБ. Иначе цитросепт го почнах - в събота. Но явно вече много се закучиха нещата. Прецениха, еч е важно да се излекувам за да мога да износя бебето. Приемам че е за добро и толкоз. И вярвам и мисля позитивно  Hug

# 186
Collibri неприятно е, дано се оправиш бързо. Питай доктора си дали можеш да пиеш Лакто 4 поне, да не си докараш от този АБ други гъбички  Rolling Eyes

# 187
мерси че ме подсети - ще попитам

# 188
Скоро никой не се е разписвал, я аз да го направя. Wink
Collibri, надявам се вече да си добре! Peace

# 189
Collibri кажи как си  Hug я кажете давате ли някакви витамини на големите сладурчета,моят всяка вечер иска Марсианец,а и респивакс давам,че често е болен

# 190
  • София
На Явор давах Саностол до скоро, заради честите боледувания тази зима.

# 191
Нищо не давам. Достатъчно плодове и зеленчуци яде. Разни химични съединения са ми чужди.  Wink

# 192
  • Страната на чудесата
Доскоро не, само пресни плодове и зеленчуци. По време на боледуване-хомеопатични за подсилване  на имунната система, а сега поради страх от болести- 10 дневен курс с витамин С сутрин-ампула.

# 193
Прополис давам от декември. От всичко, което съм давала досега, само от него виждам резултат. Peace

# 194
Аз давах Саменто основно, в последствие включих и клеева тинктура.Въпреки че Йоан не яде много плодове и зеленчуци, не му давам други витамини.

Общи условия

Активация на акаунт