Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 598
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
ще замлъкна временно
ще пиша само в темата за Слави
точка.

и навсякъде ще кажа, НЕ СЪМ БЕЗУЧАСТНА

и е време за промяна на сюжета, време е нЕкой да изхвърли Боклука - http://www.vbox7.com/play:b08a52c9

# 91
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Как сте? Получиха ли дългоочакваните подаръци вашите дечица!? Споделете!
При нас мина и продължава да е много хубаво и уютно и семейно! Ели получи всичките си бленувани подаръци.
А днес точно на Коледа стана и християнче  Grinning Hug

# 92
да получихме си Магазин,спайдермен,футбол,фермичка,мозайка и др. по малки

# 93
Весела коледа!
Яна си получи поръчаните неща. Само един акордеон не получи, че на дядо Коледа не му хареса какво предлагат по магазините. Mr. Green С общи усилия променихме желанието на кухня, та получи и нея.
Общо взето е доволна! Hug

# 94
 Peace Ели беше поръчала тротинетка, компютър на български, кон, кон с ездачка и кон приятел. Та значи получи ги тези неща. Най-много се зарадва на коня с куклата, който сам ходи, и извънредно получи - корито шейна за пързаляне - която днес пробва - беше особено страхотно преживяване и много й се радва. Возихме я напред назад, и беше подплатено с добър бой със снежни топки  Grinning. Единия кон който получи, беше гипсова отливка - която трябваше сами да направим, и тя после да оцвети с боички - ей това най-много я впечатли - накара баща си да го излее още 2 пъти - добре че имаме гипс  Laughing. Отделно имаше комплект за майсторене - апликировъчна хартия -като плат - такава дебела - и всякакви фигурки и очички и пайетки за апликации - от джъмбо - ей - голям хит ви казвам! Всички останали играчки останаха в забвение - тези творческите се оказаха най-добрия подарък  Peace - друго си е да си развинти човек фантазията.  Grinning

Днес я водихме на балет в "Операта" - на "Лешникотрошачката" - беше много приказен и цяла вечер си тананика Чайковски детето и се върти наляво надясно  Laughing.
А утре ми се ще да идем на ледена пързалка на Ариана - само дано е така слънчево по обяд като днес  Heart Eyes Hug

# 95
Весела Коледа!
Не съм писала отдавна в темичката, ама не бях добре и не ми беше до това  Blush
Подаръци имаше за всички от сърце, Йоан е най-доволен, пърха от щастие. Утре мислим да го заведем на кино, иска да гледа Мадагаскар 2, вече е достатъчно голям, да се надяваме, че ще му хареса  Peace
Кари честито и лека бременност   bouquet
Collibri честито ви християнче   bouquet

# 96
Честита Коледа и от мен! Simple Smile

Лека бременност на Радина и Кари!   bouquet
Пак летни бебета сте заформили, а. Simple Smile

Маги получи за подарък живо ангорско коте на 2 месеца. Голямо шоу е сега. Също така  колело-тв игра
и комплект силиконови кукли с разни аксесоари:
pollypocket.com

# 97
  • Sofia
Честито Рождество Христово и от нас с Алекс  Hug
И весело посрещане на Новата 2009 Година  Party
Колибърче, как мина кръщенката?   bouquet
Алекс тези дни ходи с баща си да се пързаля със шейничката си, его го и него:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323063

# 98
Лека и Щастлива Бременност на Радина и Кари!!!  Hug

Алекс е много пораснал! Направо голямо момче  Grinning и с шейничката е супер - и ние направихме един снежен бой и разходка  - беше много вдъхновяващо!
http://picasaweb.google.bg/collibri/20081226_Snyag_NSA_Balet#

А кръщането мина много приятно и много спокойно -  бяхме само родителите на Ели и баба й и дядо й. Баба й беше кръстница. Точно на Коледа беше превъзходно настроението и енергията беше много добра! Всички имаха успокоено излъчване и просто беше наистина прекрасен ден! Ели много послушно и чинно извършваше всички ритуали.  Попът беше много добър човек и много мил.
Леко измръзна, защото си беше студ в този ден, и като постоя така голичка в църквата накрая се разтрепера като лист. Но и това мина, после се стопли и беше много щастлива че вече е християнче. Няколко дни подред иска все да си носи златното кръстче, което баба й й подари. Абе много беше мило  Hug Grinning
http://picasaweb.google.bg/collibri/20081225_Eli_kryshtene#

# 99
  • Sofia
Много ти благодаря за разказа и прекрасните ви снимки! Щастлива съм заедно с вас! И честито!!!

# 100
  • зад парка
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Много здраве, късмет и слънчеви дни за всички - малки и големи.

Миналия уикенд отидохме в един детски магазин, за да "покажем на Дядо Коледа" какво да донесе на Тити. Избра си бебе. После заяви, че "не иска да й го подарява Дядо Коледа, а мама!". Продавачките й обясниха, че е единственото дете, което не иска да получи подарък от Дядо Коледа Laughing Да де, но за подарък от него трябваше да чака 3 дни, а от мама щеше да получи бебето веднага! Joy

# 101
  • Асеновград
Весела Коледа и щастлива Нова Година.
Пожелавам на всички ,много здраве, щастие и късмет.

# 102
Честита Нова Година! Здраве, щастие, късмет и всичко да ви е на ред! santa2

Radina, благодаря. Честито и лека и на теб!
Вери и Collibri, благодаря и на вас!
Collibri, честито християнче!

# 103
ЧНГ!да сте живи и здрави!нека да има много усмивки през новата година

# 104
  • Sofia
ЩАСТЛИВА, ДИВА И КРАСИВА НОВА ГОДИНА

Общи условия

Активация на акаунт