Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 596
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Нашата тротинетка е алуминиева с три колела. Като гледам снимката на lo80 е на същата фирма, но тяхната е с две. Честно казано, не виждам нищо бебешко в нея, все пак не е от онези детските пластмасовите. И според мен е по удобна за каране, опитвала съм и двата варианта  Blush

lo80, дано вече всичко е наред и само хубави моменти за напред  Hug

# 76
еее, не се засягай с това "бебешкото"  - просто се изразих така, щото се чудя и мая... това с двете сигурно си е аз по големи деца наистина, но пък и наште тепърва ще стават по-големи.
Важното е да могат да я карат. И да се забавляват. Просто се опитвам да преценя, мойто гардже ще може ли да се справи с 2 или й трябват 3 колела  Grinning Hug Heart Eyes

# 77
Collibri , ето снимка на нашата тротинетка. Дано добиеш представа за какво говоря и да разбереш, защо реагирах така за "бебешкото" Wink Не съм се засегнала, просто този вид са направени не само за деца, ами и за възрастни. Разликата при двете е малка, основата на която се стъпва при триколката е по широка и като я оставиш права е стабилна не пада. Докато при другата задължително се слага степенка. Не пиша всичко това, за да те убедя да купиш като нашата, в крайна сметка ти решаваш. Дано съм била полезна  Rolling Eyes А Ели, ще се справи както с едната, така и с другата,само не купувах пластмасите китайски тротинетки Wink

# 78
  • Страната на чудесата
Купихме вече лаптоп-а от Метро, ама що ли? Дребна вече иска бебе с много функции, не ще компютър Twisted Evil
Сега ще напиша писмо под диктовка за подаръците и ще я накарам да го подпише пред нотариус, да не се отметне после Mr. Green
последния и комплимент е:"Мамо, ти си голяма пичка "Shocked
Питам, "Ти знаеш ли какво значи?"- а отговора е"Амии, значи че си много печена" ooooh!
Следват дълги обяснения, че трябва да се изразява красиво, не с жаргон, но гарджето гордо пояснява, че толкова добре е усвоило красивото изразяване, че и е време да овладее и жаргона Whistling

# 79
Гледам говорите за тротинетки и аз много ги харесвам, но като гледам Яна как не иска да си кара колелото, малка била, Crazy това чудо съвсем няма да иска да го пробва дори... Crossing Arms
lo80, дано по- бързо се възстанови Явор и да нямате такива "приключения" повече. Peace
Lucky Plam , много ме развесели твоята Цвети. hahaha Joy

# 80
оо да, Цвети се е изказала уникално! Големи бубулечки са хихихи.

Ами защо да е малка - то колелото си е по-страшно, но тротинетка може да й хареса - давайте, пък ако не сега догодина ще я подкара, колко му е - да пробва повече неща.
Аз не очаквах така и за Ели с ролерите - ама тя като ги видя, и като ги хареса - пусти инат да се учи - и не мрънка! това е изненадващо, но е факт!  Grinning

Значи стигам до извода че тротинетката е хубаво да е метална, алуминиева, а не пластмасова /има едни розови пластмасови в джъмбо/ и пак са толкоз пари.

Сега остава да ми кажете и откъде сте ги взели  Hug

# 81
  • Sofia
Алекс преди няколко дни го наказали да седи сам в кухничката им в ДГ
защото по време на обяд казал:
"птичка - пичка - птичка - пичка"
и всички деца започнали да повтарят силно след него
и да се смеят

# 82
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията, лекуваме се вкъщи и е по-добре.

Колибри, и Явор кашляше дълго време и кашлицата беше мокра, отхрачваща, но продължи доста дълго и накрая се усложни. На няколко пъти почти беше преминала. Температура не е вдигал въобще и през цялото време беше много жизнен и весел, даже и в болницата. Поне два пъти седмично сме осъмвали пред кабинета, защото септември месец направи два много тежки бронхита, с пристъпи на задух и свирене в гърдите, много подобни на астматични пристъпи, та бях на щрек и правех всичко възможно да не се стигне пак до усложнения, но... Денем беше добре, кашлицата му беше отхрачваща, но нощем започваше една задушлива, суха кашлица, продираше си гърлото и от спазмите повръщаше и така по час и половина-два нощем не може да се успокои, не се повлияваше нито от инхалациите, нито от сиропите, които му давахме. И като го заведа денем на лекар, лекарката казва, че нищо му няма, гърдите са му чисти, да продължаваме със сиропите, трябва време да подействат. Накрая се чувствах като натрапник в кабинета. Понеделника преди да ни приемат в болницата ни прати за снимка на дробовете, за да видиме, че нищо му няма и да се успокоиме. Поради същата причина ни даде и направление за белодробен.
Вече няма да разчитам на личните лекари, разболее ли се, ще си го водя направо при белодробен специалист, явно е податлив на такива бронхиални заболявания.

Питаш какво съм му давала - от началото, само като му тръгна хремата, без да има кашлица го заведох на лекар и ни изписаха Кларитин сироп, Виброцил капки за нос и Ксилометазолин, че са по-силни за вечер. След няколко дена почна да кашля, аз пак при лекарката, сменихме Кларитина с Ксизал, изписаха ни да пие и Фитолор. Кашлицата не минаваше и ни изписаха Еуреспал сироп, който по-късно заменихме за Мукосолван, защото не му подейства. По някое си време включихме Вентолин сироп, след това ни изписаха и антибиотик Зинат. 6 дена пи антибиотика, влоши се и се озовахме в болницата. Всичко това е в течение на 5 седмици. По някое време пи и Стодал и Синекод, но вече забравих кога точно. През цялото време сме правили инхалации с лайка и сода и въпреки всичко се стигна до болница.

Сега е по-добре, все още кашля, но рядко. Продължаваме да се лекуваме вкъщи със Вентолин и инхалации. Много е радостен, че се е прибрал, първата му работа беше да си нагледа играчките и богатствата Simple Smile

По темата с тротинетките, наща беше към 40 лв, купихме я от РУМ-а в Младост 2.
А за жаргона, от както тръгна на детска се оборудва с 2 нови израза «много готино» и «много ме кефи», вкарва ги от време на време, а на мен ми е много странно да ги чувам от неговата уста Simple Smile

# 83
Леле, миличките ми, какво сте преживяли... дано скоро се оправи, малкия Явор!  Praynig
много сте се напатили и верно, какво ли не сте пробвали...
Ели вече почти не кашля, само вечер леко и сутрин... надявам се да не се стига до такива усложнения. Нощем не се е закашлявала така, спи си спокойно.
хм, ще я наблюдавам... и дано се оправя вече  Praynig
една мама ми беше споменала, че нейната лекарка в Бургас, изразила съмнения към Бронховаксома, като нещо сбъркана партида, за появаването на кашлица при децата. И аз понеже давам точно това, се зачудих дали няма връзка, но кой знае.... може пък и лекарката да бърка...  newsm78

Мерси за снимките на тротинетките - имам наблюдения за няколко подобни, точно от по 40 лв. и около тази сума. Ще изберем надявам се скоро.

Ели от изразите е усвоила само - жестоко, страхотно и много готино - последното по рядко. Но страшно, ужас и страхотно честичко и жестоко - поне няма други лоши изрази. Добре че не ги споменава често, че много смешно звучат от техните усти верно

# 84
  • Страната на чудесата
Ло, инхалации с лайка не се правят при влажна кашлица, защото изсушава секрета и подтиска навътре в дробчето. Същия начин на действие има и синекода.Изобщо, принципа при тези кашлици е-в началото, когато е без храчки, се дава за подтискане, а когато чеуш, че почва да овлажнява, преминаваш на овлажняващ, отхрачващ сироп! Аз покрай моята мома така съм се напатила вече, че една фармация ли да запиша, не знам? Или хомеопатия, ама внея засега навлизам Whistling
Хайде дано Явор се оправя бързо и да не ви се налага посещение при белодрешковците тази, че и идващата година Praynig

# 85
къде сте?

Купихме тротинетка, най-накрая - от рума в младост - като ваште - скутер пише - алуминиева с 2 колела само отпред и отзад - решихме че е голяма и ще се справи. Вдига й се достатъчно високо и лостчето отпред и се сгъва - идеална!
Металик синя със зелени колела - много е шик  Laughing

купихме и едно корито за пързаляне , и апрески и скиорски ръкавички - така че сме готови за зимата и пързалките от всякакъв вид и характер
 Mr. Green

Решихме да кръстим детето - вероятно ще е по коледа.
Пишете как сте, докъде стигнахте с подаръците и украсите - ние май утре ще си украсим елхичката  Grinning

# 86
  • Страната на чудесата
Привет! Честит ни 8 март....ъъъ, декември, шегувам се-на всички настоящи и бивши студенти!
Ние елхичка украсихме още на 01.12, само до тогава успях да отбивам атаките на Цвети. Подаръците още не са много ясни в главата на дребната, променят се след всяка реклама Mr. Green
Засега има купен лаптоп-а само, иска също и барби с кичури и възможност за прическа, и кукла бейби борн с много функции-хехе, че тя нищо не иска, а-да!- и кукла братц. По възможност Саша. Имам задачки за тази седмица, само да имах и финанси за всичките и желания Whistling

# 87
  • Страната на чудесата
Айде да се отчета с финал на Коледните подаръци-вече успях да намеря и Барби с кичури, и бебе с много функции. За разкош даже има още един подарък-куфарче с шаблони за очертаване и оцветяване и още едно куфарче-с 50 цвята фулмастри.
Сега се чудя само дали да си "забравя" на бюрото касовите бонове, дано шефа се смили да даде премии по Коледа, че се изчерпа фонда Laughing
Другото при Цветка е, че в градината има варицела от миналата седмица и аз с надежда проверявам моето гардже дали пък няма най-после да я изкара, хем и мама да си почине у дома покрай това Thinking Обаче тя се инати и не се разболява Crossing Arms, само мъжа ми ме бъзика, че ще я простудя с това разпасване през час за проверка на гръбчето и коремчето hahaha

# 88
  • Sofia
днес купих КАМИОНЧЕ на Алекс за тържеството в ДГ с Дядо Мраз вдругиден  Grinning
нищо друго още не сме купували с мъжа ми за Коледните и Новогодишни празници  Thinking
има време, нали?  Peace

# 89
Здравейте на всички, waveyза пръв път се включвам,но ще продължавам  newsm68със вас.За подаръци сме взели на баткото голям трактор със ремърке и магазин който си хареса от брошурата на метро,а за бебчо проходилка и дранкулки

Общи условия

Активация на акаунт