Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 576
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
2-3 снимчици на моята пораснала лъвица Simple Smile

А тук малкия ми бЯсен Simple Smile

http://www.vvveri.snimka.bg/album.php?album_id=283172&pid=12416709

# 196
  • Страната на чудесата
Много са ти хубави и двамата,Вери, пу-пу.
А лъвицата има разкошна коса(и всичко останало-ама и като бебе беше един голям бонбон:)
Що ергени ще въздишат под вашите прозорци..... Laughing

# 197
  • София
...и с тези невероятни сини очиииииии.... Simple Smile
Прекрасни са ти и двамата  Hug

# 198
Благодаря!  Simple Smile  Hug

# 199
Леле, Вери много са пораснали и двамата  Heart Eyes
А ти много си отслабнала  Peace

# 200
Вери, чудна е лъвицата! Направо ме разби тази нейна коса - предполагам не е подстригвана никога? Прекрасна е! Красавица, както винаги е била!
И малкия Ясен също е голям бонбон! Изглеждате чудесно!  Hug

# 201
Колибри, не, не съм я подстригвала. И сега много много не ми се иска, но все някога ще трябва да играе ножицата. Simple Smile

Радина, да, отслабнала съм. Голяма фукня ме е налегнала.  Joy -6кг съм от преди да забременея с Ясен.

Мерси отново за хубавите думи. Simple Smile  Hug

# 202
Невероятна коса има  наистина - щом й е здрава, нека си ходи с нея. Аз на Ели 2 пъти вече я подстригвам и то не малко, но все е със средна дължина. Но пък краищата й едни такива изтъняват. Има по-тънък косъм и почва да се оплита и да става малко кофти, като е прекалено дълга и почва да я скубе като я реша и самата тя иска да се подстригва.
 Hug

# 203
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 204
Ихаа, Маги има страхотна коса. 4470  На Яна пък расте по малко и се накъдря, и не личи, само като я къпя виждам колко и е реалната дължина. Laughing
А Ясен е един сладур. Peace

# 205
Здравейте къде се покрихте в тия жеги  Grinning ,охх много се потят мойте мъжленца баткото е постоянно потен,а нощем спи по слип и възглавницата на сутринта е мокра,а вашите сладурчета как са в това време,сигурно и те не се спират да тичат по цял ден  Hug

# 206
Здравейте момичета  bouquet Наистина големи жеги ни мъчат.
Вери, много са ти красиви децата, и са толкова порастнали Hug Страхотна коса има Маги, недей да я постригваш!  А, ти наистина си отслабнала видимо!! Браво на теб! Дано и аз успея след 2-рото, че тази бременност вече съм тюленче Tired

# 207
Нашият батко се прибра от градината със шарка  Sad

# 208
Здравейте момичета  Hug

Patenceto84 много неприятно, но дано поне я изкара леко шарката  Peace
Кари в трепетно очакване ли си вече Wink
Terri как върви бременността, Collibri ами при теб?  Simple Smile
Вери при вас нещо ново, как са сладурковците Wink

Аз днес си взех болничния, бебето вече е 2600 гр. Направиха ми запис на тоновете и всякакви изследвания Wink Започна обратното броене Wink
Йоан вече е голямо момченце, слуша когато иска и колкото може  Laughing Радвам се, че тази година градината няма да почива и ще може да ходи. И той доволен и аз  Laughing

Хайде разписвайте се по често, че една тема я изписваме с месеци  Laughing

# 209
Радина, страхотно  - бебчето ти е вече към финала! Много се радвам за вас!  Peace

При мен сега са едни неизвестни. Най-накрая свърши първото тримесечие, което изкарах особено неприятно - с тези боледувания и супер отпадналост и умора. Но отминаха! Сега се чувствам добре и все едно не съм бременна.
Изскочиха други неща за притеснения.. На първата фетална морфология мериха нухална транслуценция - и излезе 2,7мм което е в горните норми. Правих БХС, там бяха малко по-добре резултатите от кръвта. Ще правя второто БХС. И ще се дискутира тогава дали се налага амниоцентеза. Хич не ми се прави такава. Аз съм с отриц. резус фактор и предна плацента, което знам че е кофти за амнио... но .... ще видим. В момента съм се оставила да не мисля, докато не дойде времето за второ БХС.

Иначе Ели си е добре. Ходи си на градина и се весели!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт