Да стоплим зимното моренце със сладки клюки и кафенце

• 18 305
  • 239
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Отдавна не съм ви виждала и чувала и ми липсвате, както и на Бобо.

При нас положението никак не е розово.Бобо е с вирусна ангина и кашлица, засега-под домашен арест.Хубавото е, че не му изписаха антибиотици,надявам се без тях да се размине.На мен ту ми минава, ту пак ме хваща хрема и лек гърлобол.

Ако до събота сме идеално здрави/ за да не ръсим вируси/ сме на линия.Ще има ли сбирка?
Надявам се да обмисляте и идеята за карнавала.
Дидка, къде си качила снимките, търсих, но не намерих.

Надявам се скоро да се видим

# 76
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Никъде не съм ги качила, само в моя компютър, просто ги забравих, че трябва да ги кача и тука  Stop но и това ще стане! Бързичко да оздравявате  Mr. Green аз вече подготвям почвата да пътуваме в неделята сутринта за Варна, и да идем по обяд на гости горе във вилната зона на Кичево, пък за 17ч да сме на линия аз и децата за карнавала Flutter

# 77
Светкавица,пожелавам и на двама ви бързо оздравяване.
Другите девойки къде се изгубиха?Май всички ни е хванал зимния сън Wink
За карнавала със сигурност отпадам Cry

# 78
Ехооооооооооооо тук съм.За сега сме здрави,нооо не знам до събота как ще бъдем,че в яслата постоянно някой ръси зарази.Колкото до зимният сън,мен така ме е гепил,че мога 48часа да спя,ако има кой да ме остави.Колкото и да ми се спи,в събота сме на линия само да сме здрави

# 79
И ние сме болни.Е, вече на оздравяване   yes   

# 80
Ние сме вече добре.
Хайде утре на сбирка!Днес се чух с Иланг-Иланг, решихме да опитаме в Елитис.
Утре, събота, в 10.30м. в Елитис!

Да пробваме как ще е там.Хайде, момичета,че "когато сняг забръска" съвсем ще ни хване зимния сън.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 17:59 от Светкавица

# 81
  • ВАРНА
Само да предупредя-утре ще дойдем към 11 часа.

# 82
Елитис - къде е това?

# 83
  • ВАРНА
Елитис е на реда на Практикер,но по-нагоре.На улица Никола Симов-пресечна с булевард Република срещу "Детското градче".
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=28a64e684081aeaf1c1bdf259e45e4 … p;ix=18&iy=39

# 84
Много хубаво клубче до Пикадили-Пактикер.Момичета,които ще ходите,да знаете,че пътят е затворен.Трябва да паркирате на паркинга на Практикер и да отидете пеша до Елитис.Това е в следващата пресечка.Приятно прекарване!

# 85
  • ВАРНА
Или ако сте с кола се влиза от булевард Ян Хунияди-няма проблем точно до Елитис излиза улицата.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=28a64e684081aeaf1c1bdf259e45e4 … p;ix=17&iy=39

# 86
  • ВАРНА
kokona68 ,вие няма ли да дойдете?

# 87
Иланг-Иланг,стори ми се много сложно за обяснение и ние миналата седмица влязохме от там.Maraia06,много бихме искали да бъдем във вашата компания,но ние си отглеждаме конюктовит от вчера.Обадиха ми се от яслата да си го прибера на обяд.Днес вече нямаме никакъв секрет,но не ми се ще да ви навличаме и на вас проблеми

# 88
За съжаление пак пропуснахме купона,дребния днес реши да спи до 10 ч. и нямаше как да  успеем за срещата.Чакам да докладвате как мина,там ли ще остане мястото на срещата?

# 89
  • ВАРНА
Май другата събота ще сме в Пфое Мол.

Общи условия

Активация на акаунт