Да стоплим зимното моренце със сладки клюки и кафенце

• 18 308
  • 239
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
Честит първи сняг! Nature Snowman

# 91
Честит първи сняг!Не ви ли хареса Елитис?Докладвайте как мина?В новините нищо не съобщиха за разрушено детско клубче,така че чакам новини от вас

# 92
  • ВАРНА
Аз съм много по-доволна от Пфое кидс.В Елитис имаше само една кака за наблюдение на децата.Моето едва удържа 30 минути вътре за разлика от Мол-а,където много се забавлява и все за него бленува.Но пък Бобо много се забавлява.
Кое клубче са разрушили?

# 93
И аз да докладвам.
На мен ми хареса клубчето, но според Иланг-Иланг другото-в Пфое Мол/ което аз не съм виждала/ е по-хубаво.
Хареса ми, че има място за игра и то на много широко пространство, независимо от това, че имаше и рожден ден и други деца.
Дори и моето диваче не успя да демонстрира разрушителните си навици! Simple SmileХубаво е, че успяхме да пием кафе на спокойствие и без да се притесняваме за децата, макар че на мен ми беше в началото свито сърцето, че не виждам моя разбойник непрекъснато.

Иска ми се да опитаме и в Пфое Мол, но доколкото разбрах там не пускали деца под 3г., а аз бих искала да си играят заедно децата.Не ми се иска да се делят.
Така че до следв. събота пак ще мислим, дано оздравеят бързо болните!Дано и времето да е хубаво.

На мен следв. седмица ми предстои ходене на зъболекар, един от малкото ми уж здрави зъби сдаде багажа.Така че серията "гадни случки" при мен продължава

Много ми се иска другата събота да сме повече,че около коледните празници съвсем ще се разпилеем.

Виждам, че с Иланг-Иланг сме писали почти едновременно- ами как кое клубче- то е цяло събитие синът ми да е на клубче и да няма разрушителни последици!!!На мама сладкият разбойник, Фани нали го видя у нас какъв дивак беше!!!

Още не съм видяла снега, но щом казвате- честит първи сняг!

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 18:12 от Светкавица

# 94
  • ВАРНА
Гледам времето навън,гледам заглавието на темата и си мисля-какво кафе,какви 5 лева?!По-приляга сякаш,а и ще е в съзвучие с чакрите ни,пък и по фън шуи ще хармонизира:
До стоплим зимното моренце със тъмно пиво и шкембенце!

# 95
...или "С червено вино и мезенце от коледно прасенце!" Joy

# 96
Девойки, приканвам ви да помислите за среща тази седмица- ПфоеМол или Елитис?
Всъщност за Пфоемол да кажат майките на по-малките деца/има ли проблем да се каже, че са на три за да ги приемат в клуба?Аууу,Точно кой ви учи да лъжете!/

Отдавна не сме се виждали в пълен състав, хайде да се срещнем тази събота, съгласни ли сте?

Помислете и за карнавала/на 7.ХІІ/ ние със сигурност ще ходим, само да сме здрави!Още не сме си намерили карнавален костюм, но го търсим усилено.Може след карнавала ние да си устроим едно мини-парти, напр. да заведем децата на пици или нещо от този род.

Lilia_n_s
,само за твоето бебеговорим, кога ще го видим?Аз изгарям от нетърпение, но зная че сезонът не е много подходящ

# 97
Имам много голямо желание да се видим ноооооооооооооо ние кашлим.Изобщо,откак ми го върнаха миналият петък с конюктовит,на следващият ден леко се закашля,в неделя вече много кашляше,а в понеделник вдигна температура.Във вторник му нямаше нищо,само кашлицата му остана и до днес.Не знам как ще е в събота,но си мисля да го изчакам да се оправи напълно.Какво стана с карнавала,търсили ли сте карнавални костюми?Мисля,че на сп.Илия Димитров имаше едно такова магазинче,но нямам време да го проверя.

# 98
Аз утре ще отида да намеря това заведение в Чайка,да видя дали става за нас и ще докладвам.
А иначе за събота аз съм ЗА,където кажете,е ако може да е в по-близкото няма да ви се разсърдя изобщо Laughing

# 99
Здравейте момичета!
Знам, че си мислите често за нас, но нали виждате какво е времето. Не смея да го извеждам на този студ.
Като поотраснем още малко и се позатопли ще го доведа да го видите.
Приятно изкарване на предстоящата среща!
  bouquet

# 100
Момичета, другата седмица е карнавалът, ще ходим ли?
Ние вече си купихме карнавален костюм, е малко е непретенциозен, но става, догодина- живот и здраве ще се заема по-отрано с творчество.

Не съм купила още покани и много не съм наясно къде се продават, но в Нашите деца има закована тема, тази седмица и това ще свърша.

# 101
Светкавица,костюма ви да не е на жираф Grinning     
Тази седмица защо толкова несериозно се отнесохме към срещата,тъкмо поканих още една девойка да се присъедини към бандата,(нейната дъщеря и тя е родена  2005год.)и то взе,че се провали сбирката

# 102
  • ВАРНА
Моята мадама изведнъж вдигна температура-38,5.Че и се заоплаква по нощите,че я боли коремче.Ама не просто да се оплаче,ами чак се вайка,като дърто.Питам я:
-Как си маме?-то клима с главица и мърмори:
-Не съм добре,ама никак!
Аз успокоителни:
-Ама ще ти мине,нали?
-Не, няма да ми мине!!!
Газ до Спешния център.Там внезапно и мина.Гледаха я-нищо и няма,даже гърлото добре.Докато излезем от кабинета се затръшка за дюнер.Газ да търсим денонощен дюнер.Хеле намерихме.После на миледи и се прияде шоколад.Аз вече си затвърдих подозрението,че са номера от селски вечеринки,но баща и ходеше и заекваше още час след това.Е днес продължи с температурата,но аз скръцнах на баща и,когато бе готов вече да и купи "детски" сенки и червило.Сега го командори да стои на тъмно в стаята и-така и харесвало Grinning

# 103
Maraia 06 ;много се изкушавах да му купя костюмче на жираф Joy...както и на слонче Joy Joy...все подходящи!
Нооо се спрях на тигърче!

Иланг-Иланг, радвам се, че госпожицата  е оздравяла!

Аз тази седмица мисля да си купя покана за карнавала, вярно че ще се продават и на в хода, но по-добре да не чакаме.Ако някоя иска ще и купя и на нея, може да ми пишете на лични.

# 104
Момичета, ще ви чакаме на карнавала! Покани ще се продават и в Спортна зала , на входа, в деня на , мероприятието!

Общи условия

Активация на акаунт