Да стоплим зимното моренце със сладки клюки и кафенце

• 18 306
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • ВАРНА
Тази събота съм свободна за среща преди обед.Ама къде?В Елитис е хубаво,но почивните дни има рожденници и не може без тапи за уши.В Капелла-та пък мойто не ще да влезе.Ако е хубаво времето да се съберем навън?
Днес пак минах край бившия Рефлекс-чума да ги тръшне цървулите недни,че съсипаха хубавото заведение.

# 61
Maraia 06, изобщо не се е изложило детето, абсолютно си беше в правата!
И на мен ми беше чудно още първия път защо така са игнорирали тигъра от представлението, на Бобо също след Мечо пух ,следващият любимец му е тигърът.

И на мен ми е малко трудно с пътуването до тези заведения, как пък едно по-голямо няма в центъра!Или поне аз не зная.Но хайде  да пробваме някое от тях.

Днес с Иланг-Иланг обсъдихме "на живо "въпроса, ако искате да се срещнем в събота преди обяд в Елитис, да видим как е.Напр. около 10.30 мисля, че ще е добре.

Хайде, кажете, има ли желаещи

# 62
  • ВАРНА
Още една оферта от Светкавица-Пфое мол.Да им потрошим играчките Wink
Аз не съм била там,ако има ходил да сподели,моля!

# 63
Да, като допълвам, че само съм чувала за него, не съм го виждала.Предимството -че е на по-удобно място от гледна точка на транспорт

# 64
Е, момичета има ли желаещи утре за сутрешна среща и къде?
Май студът взе да ни охлажда ентусиазма?

# 65
  • ВАРНА
В 10:30 да пробваме детския кът на Пфое Мол?Ние сме навити.

# 66
ОК!Аз съм съгласна за ПФОЕ МОЛ.С Коко вече сме били там няколко пъти.Maraia 06 хайде  елате,ще ви чакаме някъде и ще отидем заедно,а следващата седмица ще отидем в Елитис.После ще изберем най-подходящото за нас и нашите зверчета

# 67
здравейте! цяла седмица съм по задачи и не съм влизала в темата. малката се оправи още на следващия ден. придоби навик да се разкисва петък след обед и за понеделник пак е здрава. сега пък кашля. така, че утре пак пропускаме. за място за срещи - не знам какво да кажа-аз не съм ходила много по закрити клубчета. ще пробваме и ще видим къде ни устройва.

# 68
Иланг-Иланг,явно други навити за днес няма,така че ако решиш да ходите дай сигнал

# 69

Хайде на карнавал във Варна!
« петък, 14 ноември 2008, 23:52 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Сдружение "Варненски майки" има удоволствието да Ви покани на 
Коледен Благотворителен Карнавал,
който ще се проведе на 7 декември (Неделя)
от 17 00ч 
в ДКС - зала "Конгресна".

Туй е поредно маскирано забавление, замислено за варненското население.
Средството му ще отиде за деца във нужда, комуто майчината ласка им е чужда.
Ще стигне благо и до Звеното, нек и там увий се шалът на Доброто.
Предвидена е забавлителна програма, повярвайте ми -  няма никаква измама!
И дан` забравим малчугани да омаскарим, със костюм и грим да удостоим,
че Дефиле ще има с шоумен известен, туй е Тито - чиляк достоен, клоун местен!

О! Билет за вход, демек покана, бърже да купите, че не остана!
То струва само 10лева на човек, бил той с малък или голям шкембек.
Магазинери наши давам ви хей тука, пожелавам в начинанието ни наслука!

ОММО - ул. "Бр. Миладинови" 28
Two giraffes - Mall Varna   2 ет. 
Тоy town - ул. "27-ми юли" 44

Момичета, това копирах от Нашите деца.Какво ще кажете да ходим? А някоя от вас ходила ли е друга година, как се подготвят карнавални костюми или да вземем под наем?

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 13:32 от Светкавица

# 70
Много интересно!!!!!Не съм ходила,сигурно ще е интересно,а пък и на децата ще им е интересно.Колкото до костюмите,не знам дали ги дават под наем,но не е трудно да проверим.Светкавица,ти как си?Ние днес се видяхме с Иланг-Иланг и съпругът й,само принцесата не видях,защото беше при големите.Уговорихме се за следващата събота да се видим в Елитис.Моля,без отсъствия!!!
Maraia06,вие как сте?
Иланг-Иланг, радвам се,че се запознахме!

# 71
Аз съм горе-долу добре,но с хрема и все ме тресе, независимо от отоплението.
Лошото е, че Бобо е с ужасна кашлица, утре ще ходим на лекар.
Единият ни комп. се развали.
Все неща за хвалене...

Но следв. път съм на линия...
Нищо не казахте за клубчето?
И сериозно мислете за Карнавала, пазете децата и себе си от простуди!

# 72
  • ВАРНА
Вижте,какво става из Варната   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347440.0

Що не вземем и ний да се омаскарим по женски(без чавета)?!Асан тоже пийпъл(както е казал поета).И без оправдания за сополи и други течове.

kokona68 хубаво ми бе ,че се запознахме,само дето бе малко.Дано следващия път сме повече!

P.S.Май ще сменяме дестинацията със Зрънчовци и ронливи солети!!!

# 73
P.S.Май ще сменяме дестинацията със Зрънчовци и ронливи солети!!!

Моля,моля,ако имаш предвид мен не си познала,аз отсъствах само един път,но то не се брои,защото е по уважителни причини.  smile3534
Това за карнавала е добра идея,но ние ще пропуснем най-вероятно,защото на 6 баща ми е именник - ще ходим в Шумен и ще се върнем на 7 или 8
А за следващата среща сме на линия

# 74
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/360/1?xurl=http%3A% … m%2F360%2FCBM%231
Ще гледам да наглася така нещата,че да сме тогава във Варна, хубавото е,че е от 17ч,така,че и от Шумен човек да се прибере навреме за карнавала Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт