Израел 14

• 30 159
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
   Ми делят ...главите си делят ...и тая земя тука сума хора  я желаят ...много желана , все  заплювана ( "пу за мен" демек и в  другия  смисъл пак) и т.н. Мир трудно ще стане тука , то е отопия някаква по всички параграфи за жалост!

Какви руси, какви синеоки бе ! Един мъж  цвят ако няма  е кат'   безвкусен кекс   Joy Аз обичам по-шоколадови работи  hahaha Голям майтап ! От малка съм си така .....
 Joy Ей, моми! Оставете мъжовете дет не са ваши ! Срама нямате (и аз  Whistling) !

Ние се върнахме от парка , малката спи та кърти ....сега ми се е паднало да поцъкам.

Да ви почерпя  със Сахлеб :

- млечно, топличко ....  

С Плодове :

http://things.co.il/wp-content/gallery/Sinai/May2007/Sahlab.jpg

Има го и в пакети на прах :  

Дояло ми се е Масабаха ...ама  не готова , а сега приготвена , ще видим ...  

http://humus101.com/wp-content/uploads/2007/09/abu-salim-table.jpg

http://www.excel-pro.net/temp/YadHamelech/asp/data/products/Images/4-s.jpg

http://humus101.com/wp-content/uploads/HalilRamle.jpg

Хариет , не се давам ! Хахаааа...ще видим  тая работа с лютото...май ми харесва да ме лигавят   hahaha Joy Шао Лин !!! Паднах ...единият  монах  наистина беше бая пич - нинджа  Mr. Green (ей , шегувам се , ей ....) .Е га ти замаха!  Whistling

# 196
Цитат
Паднах ...единият  монах  наистина беше бая пич - нинджа   (ей , шегувам се , ей ....) .Е га ти замаха!   

newsm62 

Пете,глези се мале ,глези !И шоколадови ,а ?Моя не е шоколадов ,ама не е безвкусен ...има си ,има си вкус!

# 197
  • T"A
И аз бях шокирана от това сбиване Shocked При нас казаха, че това е всяка година, но по-различното е, че тази година имало камери, иначе там на място не били изненадани  Tired
Уж монасите са кротки хора, ама....  Rolling Eyes

Хариет, има органик, но не е много разпространено - има няколко специализирани магазина, а и вътре в суперите се продават няколко марки органик фуд, но в Париж пазарувахме в един супер - разнообразието там бе несравнимо с това, което намираме тук  Confused
Аз за козметиката на първо място гледам символа със зайчето - да не е изпробвана на животни  Peace

Меченце, въпреки подробното описание, не си спомних конкретната случка във филма  Sad Но явно е това, за което си мислих и по-рано - в петък срещу събота, което официално е ерев шабат (=вечерта на съботата, макар че светските на петък вечер и казават петък вечер, не ерев шабат Wink) има райони, в които няма да видиш много хора. Но заведенията са пълни (обикновено, ако искаш да излезеш на ресторант, трябва да си запазиш място), дори камерният театър, който ние посещаваме в Т"А, има постановки тогава - обикновено от 10 вечерта и хората ходят след празничната вечеря. В Ерусалим е друга песен - карала съм шабат там в квартала Нахлаот- נחלאות - един от най-интересните и красиви квартали там - в петък всички тичат да се оправят и приготвят за шабат (подреждане, пазаруване), на книсат шабат (влизането на съботата) улиците са изпразват и през деня няма нито една кола. Пак в Ерусалим, в Ейн Кaрем (=עין כרם , друг квартал, също уникален в красотата си), пък е доста оживено  Peace

Анди, какви руси и синеоки тук - те са рядкост  Grinning Предимно жени има с такъв изглед  Hug Офер Шехтер е твой тип, за по-рус и синеок от него не се сещам  Flutter Не знам дали Плюшеното мече ще сложи и негови снимки, ама да дам името на иврит за търсене עופר שכטר
Айде и от мен една снимка, мечето ще налучква кой кой е на нея  Wink:
http://mad.walla.co.il/archive/328014-5.jpg

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 13:39 от Mentha

# 198
 Хаха тез монаси са кат футболни агитки бе ! Тука темата още  се коментира от някой Бг вестници ! Те тези "номера" ги правиха и на цветница май ... явно им е станало скучно на хората , минаха 4,5 месеца и така ...   Не , аз майтап си правя , ама то трагично ...... 
В Бг поповете са пълна трагедия , едни угоени , със  златни ланци ! Онзи ден седя с компания приятели в едно централно кафе  до СУ и спира един  джип и от него слизат 3ма попове с егати ланците ...     
mi6imadi по повод на това което написа  , за мерника се сетих една случка , която моя приятелка ми разказа :
Отива тя с една нейна друга приятелка на едно богослужение . Седят нали със  свещички в ръка , попа пее хората се кръстят - абе като на църква ! И по едно време единия от поповете започнал така да и смигва леко  ! И тя казала на приятелката си - виж горкия човек има тик , а тя отвърнала  - не бе, не виждаш ли ,че те сваля ! 
  Е ама тук поповско-църковните безумия край нямат ! Пак тази моя приятелка отишла да даде една дрешка за освещение и жената дето продава свещи и казала ,че не иска да я приеме ! Имаше и някакви репортажи по телевизията за спор за един манастир ! Попа който сега отговаря за него е направил дискотека вътре(една от къщите към манастира )   или по скоро кръчме     
Ооо аз ще спра ,че до утре мога да разправям реални безумия!

Петенце  мерси за почерпката     Laughing   Викаш цвят да има а  Wink Не е зле идеята хихи , но ако всички харесвахме едно и също  те тогава щяхме да се видим в пРиклЮчение  Joy Аз харесвам руси , синеоки .. абе като сладура от линка дето не се отваря хах . Чакайте да дам нов да не се чудите   сега тука -     +16   http://absolut.pinknet.cz/mix/absolut_hunk.jpg  Wink
Ментичка   всички групово трябва  се включим щом става въпрос за мъже хах  На снимката и 3-мата са сипматични  , този с очилата е най- хард   ! Иначе другите имат готини сини очи  ..... Аххх така си падам по сини очи ,че направо ме е срам   Embarassed

http://thumbs.filmstarts.de/wallpaper/MichaelRapaport_01.  - Ей тОз е един русо-рижав синеок еВреин ! Не ме кефи като мъж, но като комик  се псуквам от смях(във война в къщи ) !   Сега като се замисля във  всички сериали които ме кефят има еврейска намеса  - Приятели ( най-яката комедия  ) David Crane и Marta Kauffman мисля ,че са евреи или поне един от тях ! Лост ( ей да се загуба с тоя Сойер хич няма да е зле хаха )  пак един от сценаристите е евреин  . Само не знам за "от местопрестъплението "  ... но като знам колко мн ми харесва със сигурност има нещо еврейско , я продуцент , я сценарист ... Аз вече като се загледам в някой филм  и ми  хареса ,почвам да търся кой точно е евреина  Joy Хората си разбират от работата   и умеят да правят страхотен хумор  Wink 

# 199
Ми майтап да става ....какво !

Свети Кирик - манастира край Пловдив  е такива място ....хотел, ресторант ...всичките си ходят там с любовниците ...То и много не те питат кой си к'во си - инкогнито  така малко ...Иначе параклиса  е в ремонт  ама е за ожалване ....Поне  тези баровци дето ходеха там да се отбиваха и да пуснат някой лев за параклиса ....Иначе целия комплекс е направен страхотен сред  природата  Flutter Чакай , че много взех да разбирам   hahaha Joy Joy Ужас ...

Айде до скоро ...!

# 200
Цитат
Аххх така си падам по сини очи ,че направо ме е срам
И аз и аз!Мойто мъж е със сини очи .И много му се кефя!Убав си ми е ... 

# 201
Млееееееееееееееееееее , срама нямаш !Ще  вземе да си намери почитателки тука !  Laughing

Аз викам бебето показваш  Wink пък то .... кефела му се ! Ти ....внимавай ти ...! Хамса хамса алав ! Пу да не му е уруки!  Mr. Green

# 202
  • T"A
Аз пък да ви кажа, че определено предпочитам тъмни мъже, обаче любовта като идва, не пита и на мен ми се падна синеок  Flutter Преди 6-7 години да ме беше питал някой, щях да кажа "синеок ли е, не ми го хвали", ама...

Миши, момичетата неговите очи ли взеха?

Аз се готвя за урок по колоездене, но като се върна съм намислила един дълъг пост за Анди/Харди по темата за евреите в Холивуд и разните му имена  Peace Анди, сега само ще ти дам подсказка как да ги разпознаваш по имената - голямата част американски евреи са ашкенази, т.е. от европейски еврейски произход, тъй че следи за имена, които завършват на -stein, -berg, има и разни други окончания, популярни в образуването на фамилии като блюм и боилд  Peace Lewis, между другото, също може да е еврейска фамилия, именно като Леви, но немците са я изписвали с "w"  Peace David Crane и Marta Kauffman  са евреи, при Marta Kauffman  и двете имена са еврейски Wink

# 203
Цитат
И много му се кефя!Убав си ми е ...
Май и ние започваме да се  кефим  Joy 
 Айде да не кажа голяма дума като -Голям Сладур например , така да не си помислиш нещо  ! Ще кажа само  че е голям симпатяга !    Wink  Аз ,  разбираш ли се  чудя как става тая работа с многодетството  с тея демографски и всякви проблеми в Бг а то как било ! Абе тука жени с вкус са се събрали бе  - Петето , Ментичка , Миши   (техните мЪжоВе съм виждала на снимки , да извиняват пропуснатите и да се похвалят с някоя снимка )  -се убавци са си зели!   Пу-пу да не фанат уруки ! ... Да се готви онзи русия с БуТилката  ,че идвам ... няма да се цепя от групата я !  hahaha Joy Wink

# 204
 newsm51 Ментичка много ти благодаря , в интерес на истината  това с имената  ми е много любопитно ! Ще чакам с нетърпение ! А за Марта не бях сигурна , бях чела някъде ама .....  друго си е професионалист да каже !
Цитат
Lewis, между другото, също може да е еврейска фамилия, именно като Леви, но немците са я изписвали с "w"
  Има СвЕтЛиНа В ТуНеЛа    yesyes  Joy  Wink

# 205
  • На дивана, под юргана
Ле-ле на к'во е заприличало тука... Направо някакъв фотоалбум...
Ше взема и аз да намеря някоя по-така тигърско-мигърска снимка да сложа вече! То не се издържа...
Само трябва да се коригирам тук-там леко във Фотошоп-а, за да може да се конкурираме... щото иначе ще съм "прекалено силен" състезател... и като почнат да ме търсят от разните там "Приятели" , "Изгубени" , "Загубени"... ще трябва да почна да отказвам...  Laughing

ПП: А очите изобщо няма и да ги пипам! Кафяво и толкоз! Viva!

# 206
Чакаме Тигър да се изкаже и покаже  Joy Ужас ...хептен на чат стана мале си!Оф ...додето напиша и той се изказал ...  Joy

Наше лошо няма , а и на Тали мъжа не е лош на живо  Joy ...Ще падна значи тая вечер ...А , трябва да се стягаме в кръста и по други места  Whistling ....

# 207
  • На дивана, под юргана
Е, има да чакате... аз снимките от майското пътуване до Израел успях да ги сложа чак през август ако не се лъжа...  Embarassed
Сега ако съм по-експедитивен - ей къде е Коледа...

# 208
Е , не .... ето на сега какво правя докато готвя (готви се де ...), пера (пере си се там) , суша пране (в сушилнята)  и мия съдове ( в миялнана ) .....  Тежък е живота на съвременната домакиня ....Цял ден  съм навънка ...голямо обикаляне , голямо чудо днеска бе ....Викам накрая да поработя малко вкъщи ...На всичкото отгоре моя мъж отиде да гласува , а аз бистря тука други политики ...Направо съм за бой ...Напускам доброволно !  Joy 

Чакам Мента да напише нещо по-смислено днеска , че хептен сме  до под кривата круша ! И к'во за  Холивуд ....  Flutter .....

# 209
Епа Пете ЧаТ -Чат ! Малко да Оживим темата ! ПреФъРлиХме тая 10та страница  !  
Цитат
Наше лошо няма , а и на Тали мъжа не е лош на живо

Те тва е приказка ! Тали верно бе , ее един акЪл , па който и бега от време на време за кЪде по напред ?  Joy А впрочем кЪде е тали ? Нещо проблем с PC ли има ? (нещо такова ми се мъти в главата -или пак съм била тук ама не съвсем)  newsm78
Тигре , тигре   недей да ги КомПлЕкСирашшш много , моля те ! На нас ни трябват ергени  тука  , да не вкараме някой в гярх  Joy Ама нищо де  ,дай все пак да по плакнем очи както е казал народа  Joy Wink  

Общи условия

Активация на акаунт