Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 969
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
gala66 моля, моля........1973г.( bowuu) не е кой знае колко по-малко от 1972г. Разкажи повече за теб, може пък и да намериш познати девойки сред нас......

# 196
Момичета,дайте идея какво мога да направя с кутиите от АМ Peace newsm78

# 197
Мама Цоцоланка , приеми го като комплимент  bouquet! Учила съм в у-ще"Дора Габе" до осми клас, след това в ПМГ и Икономически университет - Варна. Работих съвсем малко в Добрич като счетоводител в една частна фирма / която вече знам, че не съществува/ ,докато моят мъж не мина и не ме отнесе на другия край на България през 1997г. В момента живея в Пловдив , и съм горда мама на двама сина - на 9 и 4год. След като и семейството ми се премести от Добрич, съвсем загубих връзки с града.

# 198
Момичета,дайте идея какво мога да направя с кутиите от АМ Peace newsm78

Ако се облепят добре,че да не ръждясват...може би кутии за пирони и др. непретенциозен инвентар.....

Гала66 аз също съм учила в ПМГ, випуск 91г......Сещаш ли се за един клас, който си бе изгорил дневника и който бе залепил бисери на учители на външната врата? Мъж ти от Добрич ли е?

# 199
  • гр.Добрич
Цоцоланке, ще ни обхване носталгията по ПМГ-то. Последният набор, който аз хванах беше 73.

Днес няма темички за спор и е скучнооооооооо Mr. Green

Краси, докъде стигна с венците? Аз съм нарисувала 5 чаши за кафе, но не са лакирани, защото искам да взема хубав лак, а тия дни не съм си показвала нос навън.

Геомар-че, идея нямам каво да ги направиш тези кутии. Миналата година, Амарена беше дала такива и нито една не се продаде. Може би, защото са много обемисти newsm78

# 200
Геомар-че, идея нямам каво да ги направиш тези кутии. Миналата година, Амарена беше дала такива и нито една не се продаде. Може би, защото са много обемисти newsm78
Тъкмо мислех да я посъветвам да пита Амарена Mr. Green

За съжаление не разпознах измежду вас познати лица, доста по-малки сте от мен/1972 набор съм/, но въпреки това искам да ви поздравя всички  Hug Добрич понякога ужасно ми липсва!!!
доста сме около тоз набор ....+/- една две годинки Wink

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 18:16 от МамиБлю

# 201
Спинки направих ги но ми трябват листенза ,за да се поосвежат (от Холи ще е май добре)  трябва да ходим с Кеми тая година да си крадем -тя знае местата. Wink

# 202
МОМИЧЕТА ИМАМ ОКОЛО 10 КРУШКИ НО НЯМАМ ВРЕМЕ А И НЕ СИ ПАДАМ ПО РИСУВАНЕТО.КОИТО ГИ ИСКА ГИ ДАВАМ ДА ГИ НАПРАВЯТ ЗА КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ КАТО МИНАЛОГОДИШНИТЕ.АКО МИ ОСТАНЕ МАЛКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ПООШИЯ МАЛКО ЧОРАПЧЕТА ИЛИ ШАПКИ

# 203
Их че се ентусиазирахте всички, чак се кефя!
Хриси, крушките евентуално на мен или на Кеми, не се знае дали ще успеем да стигнем до тях, но пък ако сме много продуктивни/ Joy/ може и да стигнем. Само незнам, как да стане да се видим.
 Ако сме на центъра, аз три дни ги виждам супер, пък и в крайна сметка, разрешението ни го дават за около месец / за великденския направо за година ни го дадоха/ така че, ако не продадем всичко за три дни, можем да го направим четири.
 Мен работния ден ме бърка, най - вече поради факта, че ще съм на работа, и няма да мога да се включа продажбата за него ден.
 Много се надявам времето да е с нас, както винаги!

# 204
Ужасно ви се радвам на ентусиазма,  моята кума понякога се оплаква ,че градът е западнал, но сега когато ви чета определено смятам ,че не е така!! Мама Цоцоланка, не си спомням такъв случай , нашият клас бяхме малко по - задръстени , както се казваше тогава Laughing бяхме избрани отличници от олимпиади, та повече зубрехме - Димитров по математика се занимаваше с нас , не сме се отличили с нищо.  Мъжът ми не е от Добрич,  но работеше на летището там, винаги съм имала тръпка по авиацията Joy.

# 205
разрешението ни го дават за около месец / за великденския направо за година ни го дадоха/ така че, ако не продадем всичко за три дни, можем да го направим четири.

Аз така и не разбрах това разрешително от великденския след като е за една година ще важи ли за сега или не?

# 206
  • Добрич
разрешението ни го дават за около месец / за великденския направо за година ни го дадоха/ така че, ако не продадем всичко за три дни, можем да го направим четири.

Аз така и не разбрах това разрешително от великденския след като е за една година ще важи ли за сега или не?
Добър въпрос, Бори. Heart Eyes Проучете и този вариант, при всички случаи.
Хубав ден от мен на всички!   bouquet

# 207

Предполагам,че важи,но мястото ни е пред църквата.Мисля,че така не ни устройва.
В понеделник като отидем в общината ще разберем.

# 208
Дааа, вярно, че разрешителното може да важи за място. Отбелязано ли е нещо на него? Църквата не е лоша локация между другото. Да помислим върху този вариант...ако прибирането на стоката стане както тогава Thinking

# 209
Бори за църквата според мен  - не се знае дали ще можем стоката да я съхраняваме пак на същото място и ако завали или задуха там няма къде да се скрием .А на Добружа , ако не се лъжа има навес.

Общи условия

Активация на акаунт