Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 976
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Mari, Красито каза, че ще те упълномощи, като представител на Сдружението да отидеш сама /без нея/. Те трябва да са се върнали тази вечер, ако не - най-късно утре. Старото разрешително е в мен. Ще ти го дам, като отиваш.
Що се отнася за дните, много зависи от стоката, която ще успеем да направим и атмосферните условия. Аз дните ги виждах 18, 19, 20 и ако остане нещо и има кой да продава 21-ви. Само, че се оказа, че 20-ти е работен ден, което хем е хубаво, хем - не. Миналата година отново улучихме събота работен ден.

# 181
Кеми,не знам дали мога да я свърша тази работа,но щом Красито смята,че ще стане няма проблем.
Ще се постарая още в понеделник да отида,но си търся и компания Laughing
За дните идеята е добра.А,работната събота е неизбежна по-празниците винаги е така.

# 182
Ех,че хубав спор !! Hug

Така става по-интересна темата Simple Smile Малко като махленска клюкарка се проявявам, но така ги усещам нещата Simple Smile

Елизабет, пиши,че виж как раздвижи иначе позаспалата ни тема Simple Smile

# 183
  • Добрич
Mari, нали знаеш, че съм насреща винаги   Grinning

Спинки, жълъди имам доста и мога да ти дам, но трябва да измислим как.

Аз търся кестени. Ако някой има, да свирка.

Веси, то ако не се уговорим, време никога няма да има  Laughing Ама и ти си несериозна - за кой път вече пропускаш срещите  Wink

# 184
  • Добрич
Аз този път нещо пропуснах да се включа в подготовката на базара. Embarassed
Относно датите, 4 дни ми се струват много; трудно ще е и с продавачите си мисля. newsm78

Като знаете, мога да се включа само в закупуването на материали. Моля да ми кажете кой от какво има нужда (като сума)- на лични е по- добре. Wink

Благодаря на всички за информацията за Народните танци. Търся за малкия. Забелязвам в момента някакво огромно желание в него... пък да видим колко ще трае. Wink

Хубав ден на всички.  bouquet

# 185
Добро утро!
Ани имаме в градината танцова и Гого ходи -водят го Юри и Александров!Ама мисля , че са още малки за самостоятелно ходене , това става към предучилищна възраст или първи клас тогава ги водят в Младежкия дом , но не пречи да питаш.В градината ходят вторник и четвъртък следобяд (ако имате възможност да го вземете Пепи по -рано към 4,30-5 без нещо тогва можеш да говориш направо с Юри или Александров (който е водил танцовата него ден).

За датите и аз смятам да са 4 дни , пък на късмет  дай Боже за два дни да продадем всичко! Peace
Мари , ако всичко е наред в понеделник и Гого е на градина , мога да дойда и аз в Общината.
Лек ден на всички!

# 186
Мари , ако всичко е наред в понеделник и Гого е на градина , мога да дойда и аз в Общината.
Лек ден на всички!
Mari, нали знаеш, че съм насреща винаги   Grinning

Точно на вас двете разчитах Laughing

# 187
Бори,писали на Дормани?
Вече да. Добре, че ми напомни Hug
Не съм говорила директно със Силвия/жената, която продаваше на миналите базари/, но имам уверение, че ще се навие и сега да ни помогне.Дано.

# 188
  • Добрич
Бори,писали на Дормани?
Вече да. Добре, че ми напомни Hug
Не съм говорила директно със Силвия/жената, която продаваше на миналите базари/, но имам уверение, че ще се навие и сега да ни помогне.Дано.
Надявам се, че ще се включи жената пак. Стига да е наред всичко при нея, че има там едни здравословни проблеми....
Краси, ние записахме Пепи в градината на танци (допълнително, по негово желание) и той направо подивя на тази тема. Wink

# 189
Добро утро и от мен!
Ето и сутрешното кафенце  kaffeetrmker_2
Докато реша да се включа и вие сте изписали "куп" страници!
За снимките - нещо не ми е ясно как да ви ги покажа  newsm09

# 190
Надявам се, че ще се включи жената пак. Стига да е наред всичко при нея, че има там едни здравословни проблеми....
А ние нямаме резервен вариант Confused

# 191
Мари , Кеми аз за понеделник отдападм т.к. ще водя Гого пак на д-р.
Почнало е да минава , но понеже са доста херпесчетата по гърлото ,минават по бавно и в понеделник отново сме да го види .
До тогава има много време и може да се оправят нещата .Поне се надявам.Но докато не говорим с нея едва ли ще разберем със сигурност.

# 192
Айде малко музика за настроение !
http://www.vbox7.com/play:4310d156

# 193
  • Добрич
Мари , Кеми аз за понеделник отдападм т.к. ще водя Гого пак на д-р.
Почнало е да минава , но понеже са доста херпесчетата по гърлото ,минават по бавно и в понеделник отново сме да го види .
До тогава има много време и може да се оправят нещата .Поне се надявам.Но докато не говорим с нея едва ли ще разберем със сигурност.
Дано се оправи по- бързо Гого! Важното е, че той не се чувства болен. Wink
Аз ще говоря в най-скоро време със Силвия и ще ви кажа.
Дороти, мерси!  bouquet

# 194
Здравейте!! За първи път попадам на вашата тема и ме обхвана страхотна носталгия, докато ви четох ! Sad  Не живея в Добрич от 11 години последните 6 съм си идвала само веднъж! Сега като чета за познати места от града , които споменавате ужасно ми домъчня!!  Даже водният режим ми липсва Laughing, тук в Пловдив това "удоволствие " ни е спестено, загубих навика си да държа запаси от пълни бутилки с вода Joy За съжаление не разпознах измежду вас познати лица, доста по-малки сте от мен/1972 набор съм/, но въпреки това искам да ви поздравя всички  Hug Добрич понякога ужасно ми липсва!!!

Общи условия

Активация на акаунт