Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 967
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
и ако завали или задуха там няма къде да се скрием .А на Добружа , ако не се лъжа има навес.
така си е...

# 211
Бори,не съм виждала разрешителното,но предполагам,че е упоменато точно място.
Съображенията на Красито са основателни.Пред цвърката ще ни издуха вятъра.

Вчера на магазина за 1 лв. до пощата зареждаха новогодишни неща.Имаше и хартия Grinning

# 212
Бори,не съм виждала разрешителното,но предполагам,че е упоменато точно място.
Съображенията на Красито са основателни.Пред цвърката ще ни издуха вятъра.

Вчера на магазина за 1 лв. до пощата зареждаха новогодишни неща.Имаше и хартия Grinning
Има ли гирлянди вече ?

# 213
Има ли гирлянди вече ?
Вчера имаше изкуствени елхови клонки по 1.50 лв.Казаха,че днес ще изкарат и гирляндите.

# 214
Имах намерение да пиша за базара пред Свободата, който традиционно се появява всяка година, но в местните вестници инфото се разминава. Според единия вестник ще стартира от 1.12., а според другия ще се открие на 12.12....по-склонна съм да вярвам на първата дата.
Та исках да кажа това в случай, че решим и ние да се включим там с място, макар да считам, че вече са раздадени.....

# 215
Имах намерение да пиша за базара пред Свободата, който традиционно се появява всяка година, но в местните вестници инфото се разминава. Според единия вестник ще стартира от 1.12., а според другия ще се открие на 12.12....по-склонна съм да вярвам на първата дата.
Та исках да кажа това в случай, че решим и ние да се включим там с място, макар да считам, че вече са раздадени.....
Това беше моето виждане от самото начало да сме при другите или в краен случай до бараката с вестниците,но предложението не се прие.

# 216
Здравейте и от мен! Аз също сим от Добрич но никога не съм предполагала какво се крие в този саит.

Докато ви четях ми стана много приятно, че сте се захванали с такива неща  newsm51  smile3525
 А по принцип срещате ли се ?

А може ли и аз да се присъединя? Praynig Wink
Какво да ви кажа за мен имам 13 год син и сега ще имам бебе но още незнам какво щее

# 217
Здравей ,pystroo4ka и добре дошла  bouquet
Срещаме се  Laughingпочти всеки месец вечер,а иначе по-кафета,който когато е свободен.
Разбира се,че може да се присъединиш Laughing

# 218
Добре дошла Пъстроочкаbouquet
Мари ти е отговорила точно!

За  мястото пред Свободата .- имаше наистина предложение от Мари , но не помня защо не се прие! Embarassed

# 219
Бори,виж каква неща има тук от сериопор,ако не си го използвала още Laughing
http://images22.snimka.bg/004730965.jpg

# 220
  • гр.Добрич
Добре дошла на pystroo4ka! Имаме си и Синеочка. Laughing

Предложението на Мари, не че не беше прието, но нали търсим и къде да слагаме стоката и т.н. Сложна работа сме ние.

Краси във венците слагаш ли нещо твърдо? Аз снощи се опитах да смачкам само хартия, но става меко и се криви.

Някой знае ли къде продават хартиени торбички за подаръци, но едноцветни и ефтинки?

# 221
  • Добрич
Да, Спинки вече се е включила по въпроса.
Наистина, там ще ни е далеко от "склада", иначе не е лошо място.

По-късно пак ще пиша подробно.

# 222
Немога още да разбера какво точно правите но си мисля че правите коледни украси и ще ги продавате на базара ако е така ето ви една идея ,стари пъзели на който им липсват частите от тях стават невероятни коледни венци, а и е по нетрадиционно нанизват це на тел и се окрасяват с опаковани маки подаръчета
А ако не съм ви разбрала се извинявам за съвета
подаръчни торбички има на борса Земя на рози във Варна и са за по 10ст. има пъстри има и по едноцветни

# 223
  • гр.Добрич
pystroo4ka, правилно си разбрала. Изработваме разни сувенирчета, които продаваме с благотворителна цел. Ако имаш време и желание, може да се присъединиш с някое творение.
Къде е тази борса във Варна,аз питам за нещо в нашия град.

# 224
Бори,виж каква неща има тук от сериопор,ако не си го използвала още Laughing
http://images22.snimka.bg/004730965.jpg
Чудни са. Ако на някой му се правят такива предоставям стириопор.

ето ви една идея ,стари пъзели на който им липсват частите от тях стават невероятни коледни венци, а и е по нетрадиционно нанизват це на тел и се окрасяват с опаковани маки подаръчета

Ти правилно си разбрала за базара ни....ако имаш желание и възможност да сътвориш такива венци   bouquet .....Добре дошла сред нас!

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 16:48 от МамиБлю

Общи условия

Активация на акаунт