ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 750
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро!
Честити Месечковци на малките, палави февруарчета! Hug
Мамо АвиHug
Хубав ден на всички! Hug  bouquet

# 16
Честита месечинка на зайчето Мони! Мамо Ави, едно голямо гуш от нас!

# 17
Добро утро, милички!
Драгонче и Кат - благодаря за положения труд за темичката, всички знаем колко е трудно да се отдели време с тези дребчовци.... Hug
Валерия - страхотни клипчета....снощи и моите две кукли се бяха разбесняли....гонеха се пълзейки около масата и мислех да ги снимам, но пусти домашни задължения- готвене, гладене....пропуснах момента.
Наденцето4- много ти е пораснала куклата пу-пу Flutter Пък аз мислех, че моята Габи заспива рано(към 20ч вече става нетърпима, ако не я сложа да спи) ама вие биете рекорда....щом си спи детенцето цяла нощ, не виждам нищо лошо в ранното лягане.
Честито на месечковците днес!   bouquet

Отчета от нашата консултация е 9,400(+400гр.) и 74(+3)  - доволна съм!

Момичета, пазете бебчетата много да не паднат, че сега са много палави....вчера сестрата на док. ми сподели докато чакахме, че едно бебче на 3мес.  паднало от спалнята и сега е с пукнат череп в болница Sad миличкото, толкова ми стана жал....а като знам и ние какви изпълнения имахме от спалнята. ooooh!....благодаря на господ, че се разминахме без травми. Аз затова я слагам вече само на пода - да ми е мирна главата....не че не пада и сега, като се изправя по мебелите,  но поне от ниско.
Ваксини нямаме и до януари само ще се теглим и мерим.Зъбче също още нямаме...

На срещата ми е невъзможно да дойда, защото си имам ученичка втора смяна....благородно завиждам на тези, които ще успеят....но за националната среща от сега точа зъби Mr. Green
Софиянки, чакаме снимки, поне да ви се порадваме и ние от разстояние.

Приятен и спорен ден на всички!

# 18
Добро утро!
Честита месечинка на малката принцеса Мони  bouquet
Относно срещата и аз няма да идвам за съжаление-не писах досега, т.к. имаше някакъв шанс съпруга ми да отиде на работа по-късно и да ни закара, но уви не се получи Sad.Весело изкарване и да се наслаждавате на прекрасната си компания
На болничките да оздравяват бързо Peace
Прекрасен и слънчев ден Simple Smile

# 19
  • София
Здравейте, мами!
Честита месечинка на сладураната

Нека винаги да има добри приятели, да е весела всеки ден, да спинка спокойно и сладичко, да се кикоти на щуротиите на бате, да обича и да е обичана, да е щастлива и да сияе, да е игрива и слънчева, да е грижовна, усмихната и с огрооомно сърце !!!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 14:15 от cattt

# 20
  • ВАРНА
Добро утро!
Честита месечинка на малката Мони! Нека вечно да е такава сладуранка! Hug

Мирка, ужасно е това с детенце. Трябва много да ги пазим.
Емо е с хрема днес, чак се дави, докато спи ... гадна работа ... няма ли да приключат тия болести.
На софиянки, весело изкарване на срещата днес.  Peace

# 21
Току що си влизам. Маги има реакция след мантуто и не се наложи да я ваксинират отново, така че й се размина едното боцкане. Уф, остават ни още 2 ваксини - шарките на 1 годинка и 1 месец и реимунизацията на 2 годинки с Пентаксим. Много се радвам, че си я мислех през цялото време.
Мирка, много мъчно ми стана като прочетох. За съжаление се случват такива неща. Все си мисля, че и денонощно да съм до децата, все нещо ще изпусна от очи и ще стане белята. Напоследък се опитвам да науча Маги да слиза по дупе, ама не знам кога ще й уври главата - сигурно на 50-тата цицина  Crazy.
Пухка, нашите мъже да не би да се познават  hahaha Joy!
Вал    bouquet  bouquet  bouquet! И при нас лудницата е голяма, само дето мен ме мързи да снимам и гледам да изживея момента и да му се насладя напълно. Скоро се замислих, че откакто маги се е родила имам един 5 минутен запис с нея. Някой ден сигурно ще ме е срам да й го призная (с Блажко имам около 10-15 касетки) Embarassed.
За цикъла - поне ме успокоихте, че не съм само аз така. Вал, като раждах Блажката и Нинка ме свали в предродилна и ми обяснява как раждам и до 2 часа всичко ще е свършило и ме пита дали искам обезболяващи, а аз ей така я гледах  Rolling Eyes и си мислех, че от толкова работа сигурно се е смахнала (изкара 3 дежурства заради мен) и се е объркала. Та се бях настроила да се поразходя и да разгледам залата, ухилена до уши и така си и родих, само малко преди раждането ме болеше повече от цикъла. По този повод миналия месец нещо си говорихме по телефона и  тя ме пита "Как си?", а аз й казах "Тренирам - да не забравя как боли за третото раждане  Twisted Evil! И драйфам, и разстройство имам, че чак и контракции Crazy. Само дето нямам бебе накрая." Пък и проклетата лелка - дойде ми и двата пъти 1 месец след раждането. Като чета как някои от вас все още не ги е споходило това "щастие" и благородно ви завиждам.
Отивам да храня Магдалена и да я гътна в леглото, че ме чакат книжките.  Tired

# 22
 Confused Хъм, Евелинка, не знам дали се познават мъжете ни, но на моя какво му се пише довечера ако знаеш. Само да се прибере, почвам го от вратата. Аз пък съм маниачка и от раждането досега снимам Калоян абсолютно всеки ден, сортирам по дати и записваме. Преди малко установих, че от 18 септември до 24 октомври няма никой на диска, който е прилежно надписан от него и поставен в кутийка. Причерня ми пред очите. Снимките са изтрити и не мога да ги възстановя smile3511.

# 23
Момичета,направо ме разплакахте,токова сте мили,благодаря ви за хубавите думи за моето малко съкровище newsm51 newsm51 newsm51

Да почерпя за нашата месечинка

После пак ще пиша че Мони мрънка Crazy

# 24
Пухче, ще ти мине, мила, и аз така бях с Блажката - всичко да снимам, нещо да не пропусна. Сега с Маги много ме мързи. Нали си изживяла тези моменти с него - тях няма кой да ти ги изтрие.
По този повод да ви кажа Митко колко е разсеян. Във вторник заведох Маги у майка за 2 часа и той трябваше да я вземе след работа. 9 часа е, а него още го няма (откакто я отбих, Маги заспива в 9-9.30). Звъня му и чувам "Забравих, още съм в офиса, ей сега отивам." Казвам му да купи и една кутия мляко - Фризо 2, че да имам за сутринта. След 20 минути Димитър се прибира сам и говори по телефона. Изчаквам търпеливо да си свърши разговора и го питам къде по дяволите е детето. Отговорът беше: "Леле, то остана в колата!". Слезна до долу и я донесе. Питам го взе ли млякото и той - да, подава ми една кутия. Поглеждам - Фризо 3. "Абе, Димитре, това мляко е за над годинка!". И моят възлюбен изтърси: "Така ли, аз мислех, че с Блажко пият едно и също, ти не му ли даваш още адаптирано мляко?". Само да поясня, че Блажко отказа адаптето още пролетта, а аз се чудех защо Митко като му прави мляко и той го пие и гледа странно, а то защото Фризо 2 е отвратно на вкус.
Няма да обяснявам какво се случи след този разговор...

# 25
ЦОП! И ЧЕСТИТО НА МОНИКА  bouquetМного цунки от нас със Стела Heart Eyes

# 26
  • Sofia
Честита месечинка на Мони, да е все така сладка и усмихната!   bouquet

Скоро никой не е имал РД в темата, взеха да ми липсват почерпките, че чакам да дойде януари та да започнете да черпавате всеки ден за многото рожденници, които ще имаме на ден.  Laughing

Когато Сенди пусна снимки на новата им кошара за игра луднах по нея и я разпитах от къде и как и съответно снесох инфото на мъжа ми, който ще я плаща все пак и той като една типична везна започна да мери и да тегли плюсове и минуси. Вчера една приятелка ми праща линк на магазин Пакостник и ми казва тук я има можеш да си я купиш директно, пращам я на мъжа ми и той ми казва, чакай да оправя сметките, наемите и чак тогава ме занимавай с такива неща, да обаче аз се регистрирах в сайта и си я мушнах в кошницата да не свърши.  hahaha
А днес заведохме каката на плуване и се подмотахме с Ева до една шивачка, после до един магазин пазарувахме разни неща и реших да поостана в една градинка при едни девойки за малко /обикновенно се прибираме/ но днес някаква свръх сила ме теглеше да стоя по улиците.  Laughing
Звъни ми някакъв непознат номер, аз обаче не вдигам тъй като на непознати номера вдигам само с предварителна уговорка, но след 5-тото позвъняване решавам, че човека явно е на голям зор и ще го удостоя с малко внимание при което един младеж ми казва "Привет! От магазин Пакостник съм аз, стоя тук пред вас с една кошара, но вас ви няма!".
Тук е мястото да уточня, че потвърждение по мейл или по телефон не съм получавала, че поръчката изобщо ми е приета и като цяло не я очаквах, с пари съответно пак не бях подготвена, мъжа ми още не ми оставя по 200лв джобни сутрин.  Mr. Green
Казвам му на младежа, че съжалявам но ме сварва неподготвена направо и ако може да мине утре сутрин да я остави и се обаждам на мъжа ми и му казвам какво се случва и той ми вика " Лъжеш, нали?!...Баси хората колко са бързи, аз не бях си помислил още бе!"  Laughing
Та утре ще си имаме и ние кошарка, Сенди жива и здрава да си!   bouquet

Изабелко, 3 дена яли, пили и се веселили! Още ли празнуваш душицо?  Laughing

Роси, да оздравяват големите младежи у вас и стига болежки! А сп. "Младеж" ще му даде идеален старт в живота!  Laughing

Мери, втора клюкарска ама кажи къде е Виви, много ми липсва значи да не тръгна къпана на околосветско пътешествие?  Grinning

За срещите искам да се изкажа тъй като никога не съм повдигала въпроса понеже през седмицата ми е равносилно на самоубийство да тръгна и с двете по такива мероприятия. Да не говорим, че и каката е втора смяна и автоматично седмични срещи отпадат като опция, ако се събирахте съботно-неделно със сигурност щях да идвам когато мога.
Но моето мнение е че който има желание ще намери и начин, така че не е нужно да се подканяте само, който иска ще дойде.  Peace

Евелинка  Laughing аз трилогия с такива изцепки мога да напиша, обаче след време като се сетиш за тези моменти ти е едно такова веселко.  Mr. Green
От вчера имам пресна случка, казвам му какво да пазари и накрая му казвам вземи салфетки че са ми спешни, прибира се той разтоварвам аз торбите и тук салфетки, там салфетки, няма. В една торба се въргаля малък пакет мокри кърпички и един гоооолям пакет тампони за грим, питам го къде са душко салфетките. О, то вика имаше от онези твърдите само, дето като се забършеш с тях дири ти оставят и за това ти взех тампони за грим и мокри кърпички, аз започвам да го гледам много невярващо и му казвам "Утре сутрин само че ще те вдигна ти да опаковаш на Пламена сандвича в тампони за грим, както сметнеш за добре!". Ама що вика не ми каза, че за това ти трябват, е вестници нямаме ли?  hahaha

Забравих за снимките да напиша и аз се причислявам към изветрялите мозъци.
По времето на каката дигитални апарати още нямаше и си снимахме по добрия стар начин с лента и после чинно си вадим снимките и си ги подреждаме в албумче, което детето като разгледа 2-3 пъти и всичко се е превърнало в купчина намачкана хартия. Пазя лентите, но снимките са ми намачкани и изрисувани, бчх решила да ги вадя на ново, но сега по обясними причини ще изчакам още малко. Но мога да кажа, че Ева има много повече снимки от кака си, просто сега ми е много по-лесно от преди, пък и безплатното промиване на компютъра си е предимство.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 14:47 от Valeria

# 27
Вал, аз би трябвало да ти благодаря за позитивните постове, много ме разтоварваш душо  newsm68
Хайде да си я ползвате със здраве и да дадеш отзиви в най-скоро време (добре, че мъжа ти не ме познава smile3532)
Честита месечинка на прекрасната кукла МОНИ Hug 

Андреан спинка а аз ще ставам да wash hang 1ironing

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 15:39 от Сенди

# 28

Леле ..........Смяххх..........Страхотна си ВАЛ..и клипчетата също  Hug
..добре че ви има момичета,от раз и ми се оправя настроението...
покажете после кошарката ,моля..  bouquet
Роси ,оправяйте се по-бързо.
МЕРИ...  bouquet  Hug

БРАВО и МЕРСИ на ДРАГОНЧЕТО и КАТ...  bouquet.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 16:39 от бубето 29

# 29
  • Бургас
Честита месечинка на малката бузанка Мони да е все така послушничка и много здравичка.
Вал наистина нямам думи много позитивен пост. newsm62
Когато спрях да кърмя след месец ми дойде цикъла и вече два месеца нямам никакви болки , а преди да забременея първия ден го прекарвах на легло.Дано и занапред да е така.Днес времето е страхотно ние след като взехме манджата от  кухнята , отидохме в парка седнах ме на една пейчица, слънчицето хубаво ни напече.Илианката си походи насам натам (естествено като го държа за ръчички) , игра си с листата и като се прибра беше каталясал и след като се наяде заспа.Абе много хубав ден. newsm10
Драгонче , Кат  newsm5

Общи условия

Активация на акаунт