ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 734
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Да честитя на месечинките днес ,че досега нямах време Blush
Честити девет месеца на Стилян,Ивелина,Христеа,Алекс и Биляна!!![/color]

Изабелка Hug,пиши после какво е казала педката.
Много болнички пак Sad,много ми е мъчно така.
Ние сме добре вече,после пак ще пиша Hug

# 286
Гала,смятам че при всички положения,рехабилитацията е добро решение .Има една мама от януарките,чието бебче не можеше дори да си вдига главичката до към 2-3 месец и след рехабилитация има доста подобрение!
Стискам палци на всички болнички!

# 287
  • Sofia
Изабелка, сигурно сте ги разчели вече, но долу в скобите е нормата по принцип за мъже и жени съответно.
Стискам палци всичко да е наред!  Hug
Роси, и вие се оправяйте!
Аман от болести!

# 288
  • София
Гала всички са те посъветвали по нещо, аз няма какво да добавя. Дано има ефект от рехабилитациите.

Изабелка и аз не разбирам много и не мога да коментирам резултатите. Дано всичко да се оправи.
Всички болнички бързо да оздравяват.

Поздрави и на днешните месечинки.

Момичета аз също мога да помагам с попълването на табличката. Който желае, моля да заповяда на лични или тук.  Hug

# 289
Добър вечер момичета,нямах много време днес да пиша,но сега като си легнаха моите ще пожелая на болните бързичко да оздравеят.. Praynig
Надявам се утре вече да са по-добри новините за Ева и Алекс... Hug
Гала,надявам се наистина всичко да си е наред с Рая.. Hug Просто природа ,всяко дете е различно..Кураж.. Hug

БРАВО КАТ...  bouquet Аз нямах и време да кача снимки за колажа,но за друг ще се включим и ние.. Blush
Пазете се много,обичкам ви...
После пак ще видя дали има някакви новини... Heart Eyes
Дано да е спокойна за всички нощта...  bouquet

# 290
Добър вечер Hug
Надявам се Евката и Алекс да са по-добре Praynig
Качвам едно клипче на Андреан в момента от играта тази вечер та да го споделя и с вас Hug
http://www.vbox7.com/play:50ee8f50

# 291
  • Варна
Добър вечер и от нас.
Гледам много болни има.Дано по бързичко да се оправят.И ние сме сред тях.Надявах се да е от зъбите(нали отгоре ни никнат 4 наведнъж),но вече взех да се съмнявам.Тази вечер и температура ми вдигна-37.5.Утре пак ще се ходи до педито.Дано не е нещо сериозно.
Лека и спокойна нощ.
Кат колажа е страхотен.Благодаря ти.  bouquet

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 22:09 от жаси

# 292
Ама МНОГО СА НИ СЛЪНЧЕВИ ДЕЦАТА!
 КАТТТ, справила си се БЛЕСТЯЩО!
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА УСМИВКАТА, КОЯТО СЪТВОРИ НА ЛИЦЕТО МИ!!!!
Дано да оздравеят скорострелно всички болнички! - И на Чара чааветата, и на Росито, и на Изабелка и всички останали!
Гала, дано се оправи малката принцеса, моето лично мнение съвпада с на Драганов - все още не е готова. И ние започнахме да седим що годе устойчиво чак към 9 месеца, ама аз не го насилвам - няма непроходил или не седнал човек. Но напълно те подкрепям в избора ти да започнете рехабилитация, най - малкото защото по този начин ТИ ще се поуспокоиш! Кураж!
Нямам кво да кажа повече, Господи, дай здраве на всички!

# 293
  • София
Да се отчета, преди да са сложили ключ.....
Кат, колажа е страхотен!  Heart Eyes Благодаря ти и аз! Hug
Честити Месечинки на всички бебоци!  bouquet
Позволявам си да напиша две думи за Алекс ,тъй като получих смс от Роси току-що, а именно, хремата е локализирана, Т. е около 37 и, сополките го давят, но сладура е щастлив и се смее. Важното е, че има подобрение! Praynig
Гледам, Изабелка е писала, щях да пращам смс и на тях. Praynig Изабелка, и аз те съветвам да попиташ приздравните или д-р Нивеа бейби. Чакаме те с резултати добри! Hug
Гала, Яна също е в редиците на не ходещите, не стъпващите, не изправящите се. Мисля даже, на срещата си говорихме. И Лили беше така, на девет м. се изправи, а проходи на година и два. Споко, всичко ще е наред! Hug
Готи, добре дошла мила! Hug
Болничките бързо да се оправят, стискам палци, че и ние сме с оплаквания. То от както се е родила Яна, все е така..... Tired
Лека и спокойна, здрава нощ на всички! Hug

# 294
  • Пловдив

Кат,колажът с страхотен.
Много ти благодаря за положения труд и вярвам,че си направила всяка майка тук много щастлива.

Дано майките на болничките се включат скоро с добри новини,а зайчетата да са по-добре!!!
п.с-сега видях,че Роси се е свързала.Слава Богу.Много се радвам,че Алекс е по-добре.Остава само Изабелка да се включи.

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 22:10 от Mirkam

# 295
Здравейте момичета  Hug
Бързо оздравяване на всички много е гадно да е болно дететнце , ние като бяхме болни направо се бях побъркала Sick
Кат благодаря за колажа страхотен е  Peace

# 296
Kат,едно голямо благодаря за колажа!Страхотен е!
Роси,радвам се че Алекс е по-добре.Дано и Изабелка се включи да каже същото!
Галка,и аз си мисля че нищо й няма на малката,но пък за твое успокоение е хубаво да я заведеш.Пък и наистина малко рехабилитация няма да й навреди  Hug
Чара,дано е само  хрема!
Честито на днешните месечинки.
Лека момичета,че една глава ме мъчи тия дни.И утре всички болнички да са оздравели!

# 297
 Кат благодаря, колажа е просто прекрасен   bouquet
 Изабелка искам да ти кажа че когато Гого беше болен и му бяха завишени левкоцитите, нашета педи каза: контролни изследвания ще пуснем 1 месец след АБ, защото когато веднъж се разместят, после трябва много време за да влязат в норма. А тя е била болна скоро доколкото разбрах.  Hug Дано скоро да разберете къде е проблема и да оздравява детенце.
 Пиле, разбра ли се от какво са нишките?
 Което ми напомня, че днес си изкарах акъла от тъмни нишки в Гоговото произведение и ... се сетих за двете лъжички Емчово пюре ( с копър) Laughing Дез  Hug
 Айде изчетох ви отивам да видя снимките. Ааа и още нещо: абе не мога да го позная това бебе на снимката и това си е моля мамата да сложи и някоя на която се вижда и част от лицето, че така явно никой няма да се сети  Wink

# 298

Общи условия

Активация на акаунт