ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 739
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • ВАРНА
Здравейте.
От снощи се опитвам да ви изчета, но не успявам. И сега не успях, но се включвам за малко.
Драгонче, работи линка.  Peace И аз мога да попълня малко данни като намеря време.
Честити рожденни дни на патерици на Лидия, Даяна на Слави, таткото на Джой. Пожелавам най-вече здраве, останалото се надявам да се нареди.

Ех, какво става с тия болести и вируси. Моля се всички да оздравяваме бързо.  Praynig
Евил, мерси за снимките. Добре, че си ти, иначе и без снимки ще си останем  Wink
Излизам за малко, по-късно ще ви дочитам.

# 256
  • София
Здравейте!
Изабелка и Роси, много  Hug Hug Hug Hug! Чакаме добрите новини! Praynig
Хубав ден на всички и много  Hug Hug Hug Hug и на вас, момичета!  bouquet

# 257
И ние пращаме много здраве и  Hug на Алекс, Ева и Алиа - скорошно бързо оздравяване на милите душички.
Молим се и чакаме да се похвалите, че вече сте по-добре.

Дай Боже от здраве да не се отърваваме всички Praynig

# 258
  • София
Виждам, че Изабелка и Роси още не са писали. Някой има ли новини за тях?
Пиле, стискам палци всичко да е наред с изследванията!
Варненки, много хубави снимки. Бебчовците са разкошни, а Ники и Аги ми напълниха душата Laughing Heart Eyes Hug. Абе, тия деца много отворени от малки, бе Laughing! Големи свалки, голяма работа hahaha

# 259
Избаела и Роси, стискам палци всичко да е наред с Ева и Алекс и да са здравички
Пиле 5 дано изследванията на Алиа са добри
Варненки, страхотни са снимките-а бебчетата вече са големи дечица.Ники и Агафия са уникални и бързо са скъсили дистанцията помежду си Simple Smile

Хубав ден на всички Simple Smile

# 260
Стискам палци на Ева и Алекс всичко да им мине бързо!Дано всичко е наред Praynig

# 261
Изабелка прави изследвания на Евката в момента.
Роси, как сте вие?
Оххх, милите душички много ми е жал Weary

# 262
Новият колаж е готов!

# 263
  • София
Новият колаж е готов!
Страхотен е! Hug И много тематичен    bouquet

# 264
Иха, чудесен е. И си имаме персонален Мечо Пухчо, мерси   love001

# 265
Кат,благодаря ,страхотен е !!!

# 266
Ихххх, Кат страхотен е, благодаря за старанието Hug

# 267
  • Варна
СУПЕР Е!
Някой няма ли новини от Роси? Дано изследванията на Евичка са добре  Praynig

# 268
  • Sofia
Ужас, пак много болни дечица, дано изследванията са добре и да оздравяват бързо сладурите!  Hug
Напълно разбирам какво ви е, изживявала съм го многократно за съжаление, но и аз като Камчо да кажа, правете всички изследвания включително и снимка ако се налага.
После ще пиша пак, сега нещо ми се изпари ентусиазма.

# 269
  • София
Каттт, колажът е страхотен Grinning, Благодаря от сърце Grinning

За Алекс и Ева от сутринта си мисля и все се надявам да не е нещо сериозно. И моите двете деца кашлят, няколко пъти ги водих по прегледи, ту се повлияват от лекарства ту- не, успокоява ме само фактът, че не са вдигали темперартура, хранят се и играят- дробовете им чисти, гърлата им чисти, сополи нямат, а сутрин като почнат да кашлят по 15 мин не спират. Камен днес ми се струва по-добре, но ако до утре не намалее чувствително кашлицата пак тръгваме по доктори.

Общи условия

Активация на акаунт