ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 736
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Месечинки - Деница,Александър,Онур ! Да сте здравички деца и много щастливи !
Джой,поздрави за твоя баща   bouquet
Слави, мила специални поздрави и за рожденничката Даяна ! Всичко най-хубаво и желая от сърце ! Да бъде горда кака на малко човече съвсем скоро.След бурята винаги идва слънце  Hug Дано над вашето семейство то изгрее скоро!
Лидия,честит рожден ден!Радвам се че имаш най-хубавия подарък,нека те прави щастлива винаги! Весел празник   bouquet

Аз цяла вечер правя компреси и се чудя как да сваля температурата на Ева. От сума време се занимаваме с доктори,вируси,ангини и какво ли още не..До преди 4 дни беше на антибиотик,казаха че е оздравяла,а днес пак вдигна температура.Лошото е че не се повлиява от Нурофен,Еферолган и Панадол. Като стигна 39,1 и дадох Хексалгин, Confused, колкото и да не искам,няма как,то детето гори направо.Лошото е че сваля до 38,6 и пак се вдига до 39.Водих я в Спешното,преди малко и Бърза помощ виках.Единственото което можели да направят е да и сложат инжекция Фенобарбитал,за да не получела гърчове....Толкова е отпаднало детето че сили нямаше да заплаче от инжекцията.Чуствам се много безпомощна.Всички вдигат ръце и викат че незнаят от какво може да е тази температура.Гърлото не е зачервено,гърдите са чисти,ушите са добре,носа не е запушен  Shocked Незнаели !!! Сега чакам да се съмне и ще я водя на пълни изследвания. А като си представя че има още 7,8 часа и полудявам  Shocked

Лека нощ ! Целувки на всички малки Февруарчета !

Tова се случва и с нас. Изабелка знам какво ти е!Преди малко дадох хексалгин, и засега ефекта е нулев....... 48 часа се боря с 39.5Т и едвам я свалям до 38. Стене ми детето, не е на себе си. Искам си моето здраво дете Cry
Бъдете здрави всички!

# 241
Избелко, Роси стана ми толкова тъжно Много е болно да не можеш да помогнеш на детето си, знам какво е. Щах да пиша нещо, но в този момент...
Момичета, дано всичко е наред и днес да ни зарадвате с добри новинки.

# 242
Изабела,Роси всички се молим много бързо да се оправят дечицата.Стискаме палци.Като прочетох и ми стана супер зле за това исках да напиша два реда ,че сме с вас!!!

Всички болнички да се оправят!!!

# 243
  • София
Изабелка, Роси, моля се от цялото си сърце дечковците да се оправят вече и да остане само лошия спомен от този кошмар! Исках само да ви кажа, че знам, че някой деца/хора имат такава склонност да правят кофти и високи температури, които трудно се смъкват. Един такъв пример е моят мъж, който от дете е изправял косата на свекърва ми по същата схема. Наскоро и аз го разбрах като се наложи да се грижа за него при едно разболяване. Няма сваляне това чудо- ни с чаршафи с оцет, ни с аналгин и парацетамол. Смъкне малко и скоро след това пак вдига до бълнуване. Ужас! Но просто такъв му е организма, много бурно реагира Crazy. Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве, а и здрави нерви, за да го издържите Hug Hug Hug! Целувки за вас и бебетата и пишете как са моля ви, че ви мислим и ние!

# 244
  • Варна
И на мен ми стана много мъчно като прочетох Избелка и Роси  Confused
Момичета с вас сме  Hug Сигурна съм, че днес вече ще има подорение. Ние след една  ваксина изкарахме така подобно. Успях да подействам с редуване на Панадол и Ефералган но до 37 и нещо, а нея я сваляхме още ден......

# 245
  • София
Избелка, Роси , стискам палци всичко да е наред с дечицата и по-скоро да свалят температурата. Няма нищо по-лошо детето ти да е болно, а ти да си безпомощен.
Болничките да се оправят.
Чакам добри новини.

# 246
Добро утро!

Изабела, Роси  Hug Hug Hug

Пишете как са днес Ева и Алекс! Кураж!

Hug

# 247
Здравейте, милички!
Изабелка, Роси - искрено ви съчуствам Sad.....предполагам сте изкарали кошмарна нощ....дано днес новините са по-добри и малките слънчица свалят най-после гадната температура.
Драснете по някой ред, ако имате време...ще се моля за вас и по-бързото оздравяване на всички други болнички.
Прегръдки!

# 248
  • Sofia

ДОБРО УТРО
Докато търся картинки за разкрасяване, Ефросинка написала....
Е моите и двамата големи се от тези деца, които боледуват с много високи и упорити температури. Дигат рязко и после започва мъката по свалянето. Слава богу не са ми правили гърчове.
Ще се оправят  бебоците момичета.  Hug Много е неприятен този вирус. И мойта как беше до вчера с 39.5 Sad
Изабелка вие ангина ли изкарахте преди това. Много ме съмнява такава висока температура да е от зъби. Има причина. Или са ви дали слаб АБ и не се е излекувало добре детето / това ми се е случвало четири пъти особено при ангина, тъй като нашата лекарка хич не обича антибиотици и винаги изписва нещо по-слабо - резултата е че пием по два  Close / или ако е вирусно и е тръгнало надолу може да не го улавят със слушалка. Пак като стара бабичка да кажа преди четири години така направихме пневмония за един ден. Непрекъснато ми казваха , че гърдите са чисти, а детето поддържаше температура и беше отпаднало. Просто си личеше, че е болно.  Shocked Чак на снимка я видяха. Заведи детенце да го видят пак и настоявай да направят всички изследвания.
Роси, дано скоро и вие се подобрите.

По-неприятно от болно дете няма.  Tired Пишете как са бебоците момичета.
Мери, да идвам да подреждам у вас, а после ще те викам когато ние се местим Wink Хем имаме и големи бригади. ...е леко ги помързява моите... Laughing
Погледни го от хубавата страна. Имате си своя къща. Бавно все ще я наредиш.
Ето още двама ме изпревариха  Laughing Страшно съм бърза.
Дано мъглата се вдигне и  да се поразходим малко.

# 249
. Пак като стара бабичка да кажа преди четири години така направихме пневмония за един ден. Непрекъснато ми казваха , че гърдите са чисти, а детето поддържаше температура и беше отпаднало. Просто си личеше, че е болно.  Shocked Чак на снимка я видяха. Заведи детенце да го видят пак и настоявай да направят всички изследвания.
И ние така за около 2 часа развихме бронхит, но не беше пневмония. Откриха я чак след снимка. Иначе ми казваха, че нищо и няма, а тя с температура. Това преди 3 месеца

Здравейте момичета,  Hug
Варненки извинявайте за вчера, но до 13,30 бяхме по доктори и след това изтощени и двете заспахме. Страхотни са снимките. Hug
Алиа вчера като се събуди беше със запушен нос, кашлица и разтройство. Напълно нормално при положение, че вадим зъб. Да обаче в акото имаше множество черни нишки, от които се притесних ужасно. Грабнах памперса и право при педката и при още една специалистка. И двете казаха, че е от храна, но тя като вади зъби и почти нищо не яде, само суче, така че нямаше как да е от храната. Пуснаха ни два вида изследвания (едните си ги платих, тъй като педката не ми даде направление за паразити, а аз исках, за да ми е спокойно). Междувременно при частната Алито пак напълни памперса и то пак с такива нишки. Изгледала съм достатъчно животни, за да ми е ясно и на мен, че това не са паразити, но тези нишки наистина са ми супер странни. Четох, че такива се появяват от желязото в пюретата, ама ние пюрета не ядем. Така сега вземаме хомеопатия за гърлото и хремата и спряхме кухнята и сме само на кърма, което мен ме устройва страхотно Wink
Ох оплаках ви се. Cry
Много болнички бебчета пак, бързо да оздравяват  bouquet
Лек ден Hug

# 250
Избелка,Роси. Hugдушичките малки,много кофти.Дано се оправите.Сори не съм чела назад,че косата ми се изправи като ви прочетох.
Това и ние го направихме преди 2 месеца.За съжаление това е положението.Спадше до 38 и пак нагоре.Съветвам ви ако трябва през 2,3 часа -като усетите ,че вдигат да правите ванички с 38градуса вода.И после постепенно малко да охлаждате.Мери и Мама Ави и сапун търкали.аз не съм слагала.Но само това имаше ефект.А и детето не се стресира от студените компреси.
Дано минава вече.Ама поне при нас си беше Вирус-дано като прочета сега и да сте писали ,че вече сте по-добре Praynig

# 251
  • Пловдив
Изабелко,Роси-моля се дечицата много скоро да се оправят!!!
Бъдете силни. Hug

# 252
  • София
И аз настръхнах като прочетох и не ми се пише. Изабелко, Роси всички сме с вас и се молим да се оправят дечицата. Чакаме добри новини.

# 253
Роси,Изабелка,дано днес са добре вече дечицата Praynig Praynig Hug Hug
Знам през какъв ад преминавате,Петър ми е вдигал такава температура висока Sad
Прегръщам ви ,милички и после се надявам на добри новини Praynig Hug

# 254
Много ми е мъчно, че този гаден вирус е плъзнал така. Роси, Изабелка, стискам палци всичко да се размине възможно най-бързо Praynig.
...Да не би да е имало пълнолуние тия дни. Мигрената ми е просто непоносима. Втори ден така. ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт