ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 746
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Sofia
Мила Слави, да ти е жива и здрава принцесата.
Усмихни се в този хубав ден и изживей празника заедно с нея.

Искаме и снимки Simple Smile

Скоро имаше рожден ден и Тони на Злато.
Честито и на него.
Да ти е здраво и усмихнато момчето, Злато!

Слави, Злато, рядко пиша за Тео и Миа, защото смятам че така бъркам в раната, а знам колко боли.
Милички, гледайте напред. Всички тук са до вас .  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Лидия и на таткото на Джой.
          Много смях и подаръци в днешния ден.

Ние ходихме малко на пазар и сега подремваме. Wink
Еми , ние така си ходим с по два чифта чорапи Crazy Няма модел обувка, който да е харесал. Единствено у дома е с буйки с цип, но ги държи на краката си само докато е прав. Седне ли моментално ги избутва с пети.
Появи се и друг проблем. Вкъщи ходи навсякъде, а навън иска да лази по земята и да си похапва боклуци, пясък, листа.... У нас е весело с две думи. Вече се сърди сериозно като не е на неговото.
Марти, преди няколко поста Евелинка питаше за кремче за зачервено дупе. Върни се назад и виж. Grinning и имам една огроомна молба, ако може да не пишеш с 4,5 и 6- ци. Много е трудно за разчитане. Не си търся повод да се заяждам. 
Кокомания, а ти в коя част на Дианабад живееш? Да не сме наблизо?
Ние сме в Изток, но близо до КАТ.

Всички бебоци са чудесни.
Всеки с чара си. Цветовете нямат значение.
                           Нали са си НАШИ.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 18:19 от kam4o

# 227
# 228
  • Варна
Добър вечер Wink
Качих снимките от срещата днес. Моля, ако някоя варненска мама има повече време да им даде имена - да им стане кръстница Wink

# 229
Ееее, не е честно.... Twisted Evil Защо не са ми излязли картинките в предния пост.....тогава бързах и дадох само предварителен преглед преди да побликувам поста...и там нямаше проблем, а сега гледам, че проблем имаааа....и той най- вероятно е в моя телевизор Laughing
А тъкмо си мислех, че съм го научила това упражнение..... Blush
Исках само да кажа за памперс-гащите....миналата седмица купих един пакет - да пробвам....и аз да си кажа право, първите няколко пъти при свалянето падаше голямо мазило....докато се светна, че може отстрани да ги скъсам Crazy
Удобни са, но когато започнем опитите с гърнето, тогава ще ги ползваме по-редовно. Засега ще ни легне доста скъпичко с тях....все още сменям между 4 и 6 пампи на ден- зависи от "пълнежа" Flutter

Отивам да гледам снимките от Варненската среща smile3508

# 230
  • Варна
Добър вечер Wink
Качих снимките от срещата днес. Моля, ако някоя варненска мама има повече време да им даде имена - да им стане кръстница Wink

Айде станах кръстница  Mr. Green
Срещичката беше супер  Hug Децата вече си комуникират ( някои даже се целуват  Joy ) Междудругото Агафия и Ники са родени на една дата и веднага се надушиха  hahaha Всички дечица са така пораснали и сладурски  Hug

# 231
Здравейте момичета не съм писала отдавна  Embarassed
Ние сме на кухня от понеделник и много добре си хапва моя Габчо Mr. Green
Много се радвам, че днес най - после се видяхме с варненските мами , много хубаво беше на срещата , трябва по - често да се срещаме  Hug , дано само да има все още по - топли дни и да се разберем нещо.
Лейди наистина всички са много пораснали , а пък Ники как ходи , браво на момчето събра ми погледа Wink
Евил мерси за снимките Hug
Изчезвам отивам да гледам новия епизод на Бягство от затвора , че тъкмо се изтегли  Twisted Evil

# 232
Здравейте,
Кам4о - аз живея до "Търговска лига".
За детската кухня - на мен ми казаха, че кухнята в нашия район е чак след 10 месеца и трябва да почакам да я разширят, защото капацитетът й е запълнен и не приемат нови деца. На седмица ще се плаща по 15 лева с доставка до дома. Дано поне качеството да е добро.

# 233
Честит рожден ден на дъщеричката на Слави! Бъди щастливо, мило дете!
Честит рожден ден, Лидия. Нека усмивката никога не слиза от лицето ти newsm67
Варнаааа, чудесно сте изкарали, гледам. А малките нащъкали като скакалци. Малкият Ники, ако проявява интерес към родените на 4.02- и ние сме насреща Laughing
Качих снимки на Киара в албумчето Февруарче 8-10 мес, който иска, да разгледа....

# 234
  • София
Честит Рожден Ден на Даяна! Слави, да ти е жива и здрава, много да Ви радва цялото семейство и скоро да се похвалиш с ново попълнение!  bouquet Hug
Честит Рожден Ден, Лидияbouquet Много здраве и щастие ти пожелавам!
ЧРД и на Таткото на Джой!   bouquet Да ти е жив и здрав, Джой!  bouquet

Мамо Ави, Роси и всички болнички и техните дечица, да се оправят бързо! Hug
Лека нощ и сладки сънища на всички! Hug

# 235
Благодаря за честитките за нашата месечинка!
Честито и на другите месечинки!
Честито на Даяна! Слави, желая ти цялото щастие на света!
Нашите мерки от днес са 7300гр и 71 см.Драгонче, ще пиша на лични мерките някой ден като се наканя. Нещо ми е скапано настроението, отивам да спя. Целувам Ви всички и много Ви обичам! лека нощ!

# 236
Момичета, нямам никакво време, че Тино е неуморим и само търча след него, за секундичка не се спира! Дано Миро се поосвободи, че да мога да седна набързо и да видя какво сте писали! Поздрави на всички, които са имали поводи! От 9 стр. нищо не съм чела.... Прощавайте! Една снимка качвам - в деня, когато отивахме към Плевен, минахме да се подстрижем! Фризьорката ми е факир, за няма и минута го оправи, ама то бе едно въртене, едно чудо....
Не знам защо не става? Ако искате влезте в албума "колите ми" последната снимка е! В снимка БГ, потребител gotika80 паролата е като нашата! Много ме е яд, така исках да ви я покажа в поста си, пуууууууууууу мама му!
Набързо прехвърлих страниците - Честито на Лидия!!!
Слави, всеки ден се моля за теб и Злато, не ви забравям, обичам ви, мисля ви! Искам да се случват на всички хора хубави неща, но на вас, най - много! Нека радостта в живота ти - Даяна да е здрава  и щастлива!
Какви са тия памперс гащички - ние ползваме на Либеро 4, дайте по - подробни обяснения, моля!
Аз го слагам нашия на гърне, обаче трябва да е ВЕДНАГА след като се е събудил, иначе се изпишква в гащите, общо взето си играем  на "Кой превари - той завари!" Сутрин е абсурд - той винаги се събужда пръв и аз докато излеза от комата... няма смисъл, но когато спи през деня - гледам да го хващам Преди не искаше да сяда на гърнето, но сега е по - добре. два дена подред пишкаме по веднъж. Даже вчера като се изпишка и то нашето е музикално и кво му стана и като започна да пее - направо ме побърка - изсуших го, удрях го, млатих го и като не спря, го изкарах на терасата, ама пак се чуваше, та затворих и вратата на стаята. Чак вечерта Миро като се прибра го изключи, ама аз бях пощръкляла! днес пак запя, но се спря! айде стига с "Приключенията на една готика с едно пеещо гърне!"
Нашите мерки са 7.400, но сантиметри няма да казвам, щото всеки месец се СКЪСЯВАМЕ с по няколко - то некадъростта на мед. сестрата край няма!
Ще взема да легна, като преди това ще цитирам Денил: Целувам Ви всички и много Ви обичам! лека нощ!

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 00:28 от gotika80

# 237
Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Месечинки - Деница,Александър,Онур ! Да сте здравички деца и много щастливи !
Джой,поздрави за твоя баща   bouquet
Слави, мила специални поздрави и за рожденничката Даяна ! Всичко най-хубаво и желая от сърце ! Да бъде горда кака на малко човече съвсем скоро.След бурята винаги идва слънце  Hug Дано над вашето семейство то изгрее скоро!
Лидия,честит рожден ден!Радвам се че имаш най-хубавия подарък,нека те прави щастлива винаги! Весел празник   bouquet

Аз цяла вечер правя компреси и се чудя как да сваля температурата на Ева. От сума време се занимаваме с доктори,вируси,ангини и какво ли още не..До преди 4 дни беше на антибиотик,казаха че е оздравяла,а днес пак вдигна температура.Лошото е че не се повлиява от Нурофен,Еферолган и Панадол. Като стигна 39,1 и дадох Хексалгин, Confused, колкото и да не искам,няма как,то детето гори направо.Лошото е че сваля до 38,6 и пак се вдига до 39.Водих я в Спешното,преди малко и Бърза помощ виках.Единственото което можели да направят е да и сложат инжекция Фенобарбитал,за да не получела гърчове....Толкова е отпаднало детето че сили нямаше да заплаче от инжекцията.Чуствам се много безпомощна.Всички вдигат ръце и викат че незнаят от какво може да е тази температура.Гърлото не е зачервено,гърдите са чисти,ушите са добре,носа не е запушен  Shocked Незнаели !!! Сега чакам да се съмне и ще я водя на пълни изследвания. А като си представя че има още 7,8 часа и полудявам  Shocked

Лека нощ ! Целувки на всички малки Февруарчета !

# 238
Изабелка, сви ми се сърцето мила, и очите се напълниха - най - боли, когато не можеш да помогнеш на детето си да се почувства добре! Много ми е мъчно за вас! Моля Господ да ти даде сили и да успееш и да издържиш тези 7-8 часа до утре и утрешните резултати да са добри и да се окаже, че температурата е била  заради нещо безобидно - например зъбче!
Много, ама МНОГО кураж и сила ти желая и една по- лека нощ, дано успееш да намалиш страданията на бебка!
И утре пиши, че ще те мислим!

# 239
Изабелко с теб съм мила! Моля се да са зъби, макар да звучи невероятно, и да се размине, да замине както е дошла тая висока Т!  Praynig
Честити месечинки на вчерашните, днешните и утрешните празнуващи!
Честити рождени дни на Лидия, на Даяна на Слави, Тони на Злато и на татито на Джой!
На всички пожелавам много здраве, късмет и усмивки!  Hug
Има песни, моменти, хора, които ме връщат често в мислите ми към Тео и Мия. Няма да ги забравя никога! А и не искам!

За шетането- странно как с малкото време което отделям за чистене и подреждане, успявам всеки ден да оправя един кът у дома, и малко след това някой си е дошъл и всичко пак е с главата надолу. Иначе казано, оправям, поглеждам, оглеждам, навеждам глава настрани, любувам се и продължавам, толкоз ми трае радостта от чистотата  Tired
Аз съм с кафяви очи, Иво със зелени, Емма е синеока. Оказа се че е върнала синьото око от пра-пра дядо ми чак  Heart Eyes
Разгледах снимките, много се любувах, страхотни дечица си имаме. Много ми е драго да ви гледам!
Ефро, казвала съм и ще повторя, от снимките където си с Анна се лее една доброта и любов... Алина, Ина е толкова сладко и чаровно хлапе, че чак и смръщена в досада (топяща се в белия си космонавт при летни Т) пак предизвиква умиление!
Да са ни живи и здрави рожбите! Варна, много сте свежи и красиви!
Аз съм уморена. Събирам сили за предстоящото местене. Плаша се. Съвсем сама всичко ще оправям, децата ще го отнесат, но какво да се прави. За това и ми е смачкано, настройвам се.
...Мисля за Ева и забравям какво искам да кажа... Болничките бързо да оздравяват се моля! И дано поне за някои е спокойна нощта!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт