ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 749
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!

Как е положението днес?

Честита месечинка на Моника и на Цветелина!
Да растат здрави и умни деца!

Аз случайно днес видях че east_light днес има рожден ден. Това по повод, това че Валерия каза, че не е имало скоро рожденици. Та Мила east_light да си жива и здрава и много щастлива. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ей, как мина срещата?

Вижте какво си имат априлки: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pmeEBU1vHGYHvlGPVwQytEg&a … 0&single=true
Съвсем случайно цъкнах да разгледа другите отчетни теми.

Хайде, лека вечер и до скоро!

Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 22:39 от alina_si

# 31
ЧЕСТИТИ 9 МЕСЕЧИНКИ НА ПРЕКРАСНАТА ПОСЛУШНА МОНИ  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА EAST_LIGHT, МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ

Много здраве на всички особено на болничките, и ние сме в тази група. Cry
Ох като ви чета, как заспиват рано, рано дечицата ви, как спят по цяла нощ и как си хапват всичко - направо незнам кога ще ги постигнем тези неща Sad  bouquet.
Моето съкровище, освен че е болничка и с 300 мъки успявам да и натикам 1 лъжичка сироп, нищо друго освен мен и биберона залъгалка не допуска до устата си, с всички други пособия за хранене и пиене претърпявам пълен неуспех(в това число и пръст). Не мога да разбера храната ли е проблем или средствата, с които и я предлагам или и двете  Sad newsm78. Как в началото хапваше всичко без проблема, а сега на всичко се мръщи и стиска устичка без дори да го е опитала, щом не6то се насочи към устата й и става много зле положението.
А спането, там пък друг филм-през деня къде спи къде не. Но вечер преди или след къпане си прави една дрямка от 20-30мин и след това до към 23:30 /24:00 са един игри, приказки и смях, колкото за цял ден не й се събират.

Приятна и спокойна вечер и нощ Hug

# 32
East_Lights - Честит Рожден Ден мила!!! Много здраве, щастие и обич да имаш. Да те радват дечица, съпруг и всички близки. Нека най-съкровените ти желания от този ден се сбъднат.   bouquet

Алинка - табличката е много идейна! Може и ние да си направим подобна, стига да имате желание. Ще се наема периодично да преравям темите с мерките и теглилките и да ги нанеса, но няма да е веднага а постепенно. Ако ви допада - пишете.

Дар - бързо оздравявайте! И моята мома като види пръст към устата и я стиска и почва едно въртене на главата. Само се надявам да е период. И ние не сме от ящните, тъй че се чудя какво ще правим като стане време да се връщам на работа.  Sad

За снимките - от Вики имам доста, но са след като направи година и нещо (т.е. когато си купихме цифровото фото). Но не съм се вманиачавала толкова. И малката имам периоди в които снимам почти всеки ден, и пропуски от по половин месец понякога, когато както ми скимне. Най-важното е да я гледам сега, докато е до мен.  Heart Eyes

Ох, момичета, много ми се спи... лягам и ще ви чета утре по някое време.
Межд. кажете дали новия надпис в първия пост ви харесва, ако не да върна този от предната тема.  Peace

# 33
  • Варна
Добър вечер и от нас.
Честита месечинка на сладката Мони.
Честит рожден ден на East_Lights.
Лека вечер и спящи бебета,това при нас е невъзможно. Mr. Green

# 34
Добър вечер,майчета!
Честита месечинка на бузанката Мони[/color][/i][/b][/size]  Да се все така чаровна,усмихната,много да слушка всички в къщи(и те нея разбира се) и много да ги радва!

Честит рожден ден на East_Lights 

Идеята за табличката ми допада.Само че ми се струва че ще е по удобно вместо да се рови из темите назад да си кажем мерките до момента.

# 35
Добър вечер и от нас!

Честита месечинка на Моника,мъничко котенце синеоко,мамо Ави много ти е хубава куклата.Да ти е здравичка и послушна    bouquet

Наденце,ако знаеш как ти завидях благородно за нощния сън на Маги  Crazy При нас нещата далеч не са така,и едва ли ще станат.21:30 - 22 ч. горе-долу това е времето в което заспива.Буди се поне по 1 път на нощ,а сутрин се събужда в 6-6:30 и почва да пее...  ooooh! Тва е,ранобудно ми е детето!

......
Изабелко, 3 дена яли, пили и се веселили! Още ли празнуваш душицо?  Laughing
......

Валерия  newsm47  Заповядай и ти !

Освен  East_Lights и veselo има рожден ден! Да ви е честит празника и на двечките .Най-прекрасния подарък го получихте предварително,много радост около мъниците да имате     bouquet 

Лека нощ !  newsm46

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 23:00 от izabela83

# 36
  • София
Изкъпахме се, нахранихме се и Боби вече спи. Лека нощ и на останалите бебоци.

Срещата днес беше много приятна. Най-накрая и аз се запознах с някои от мамите и дечицата. Ще чакам и снимковия материал.

Лека на всички и до утре.

# 37
Здравейте мацки
Благдаря за темичката
Идеята за табличка ми допада. Има ли как да я направим и всяка сама да си впише мерките, че иначе е доста наоварващо за който се захване и ще има грешки. По този повод да се отчета от консултацията: 7.700 (+300) и 72 см(+3)
Лека и спокойна нощ на всички. Пожелавам тази вечер всички да се наспим като бели хора.

# 38
Честит рожден ден на East_Lights   и   veselo !!!

И аз да се отчета с мерките от днешната консултация(по-скоро измерване Laughing) -   8 кг(+500г)  и  70 см(+1 см).Педито каза да продължавам с 2 капки вигантол и това беше.Аз въпроси не задавам ,защото като питам нещо тя ме гледа умно няколко минути и после казва "да,да",така че няма смисъл Rolling Eyes
Отново ви благодаря за хубавите пожелания за моята принцеса Heart Eyes Hug

За табличката- и аз мисля че е по-добре всеки да напише мерките до момента на своето бебе,защото иначе Дракончето мнооооого има да се рови из старите теми ThinkingИначе е чудесна идея Peace
Софиянки,искаме снимки WinkЕхо,Бургас няма ли да се видим докато е топличко времето newsm78

Болничките как са Hug
Лека вечер и до утре Heart Eyes ,това моето дребосъче цял ден се мъчи да ходи,иска да я държа за ръчичките,изправя се и пада по 100 пъти на ден и много ме изморява Tired

# 39
Мамо Ави-да ти е жива и здрава куклата и батко много да я слушка и гушка!То малко на патерици ама.... Embarassed
Честит рожден ден на рожденичките!
Мами аз не ,че съм много компетентна в ексела,но доколкото знам не може всеки да пипа там.Затова трябва всеки да си напише данните на бебока и да ги метнем на Дракончето или който ще я прави.Иначе и аз съм ЗА.
И за снимките се редя да чакам Laughing
Ние пък ,пу за всеки случай, се развиваме добре с яденето.Като чета за порции от 240мл. няма да ги стигнем скоро,но поне не отказва да се храни с лъжица.Така че,нашето ядене е горе-долу така: 5/6/или7-мляко,към 9/10 -попара или каша,към 13/14 -зел.пюре от кухнята,към17/18- кисел,21/22-мляко и сън.А за спането от раждането и двете ми спят през цялятя нощ,а дано все така PraynigЕ не,че и аз спя с тях но това вече друго...
Айде да ви покажа нашия нов метод на приобщаване на каката.Че иначе все гони малката да не и пипала играчките.
А ето и пюрето от Червената серия,ама защо така не мога да ги обръщам тия снимки newsm78

Уф сори,още щях да пиша -ама сто часа проблеми с нета.Ще си лягам вече.

# 40
Добро утро!Хайде по едно ароматно кафенце и само хубави новини за днес си пожелавам да прочета Simple Smile

# 41
Добро утро и от нас!!
Пожелавам един много Слънчев ден на всички !

И също така искаме снимки от срещата Simple Smile

А за таблицата,аз незнам мерките с голяма точност на Маги и не съм ги записвала никъде,само доки ги има както се казва.Но иначе таблицата ми харесва  Hug

# 42
Добро утро!

Току що разгледах снимките от вчерашната софийска среща. Много хубаво сте си изкарали браво. Денил, за първи път виждам Деница на снимка. Пу пу, голяма красавица. А Анна и Камен вече сериозно си ходят (хихи, не само в преносния смисъл Wink )

Хей, хубав ден на всички ви. Пожелавам ви най-слънчевото настроение!

Hug

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 08:57 от alina_si

# 43
  • София
Ей, Алинка, много бързо ни излови, тъкмо качвам снимките, сега ги надписвам Grinning

# 44
Добро утро  food010elenia,мерси за кафенцето  bouquet
Кас,много сладки снимки Simple Smile,Петър има количка за пясък от тези ръчните и там возят Мони с  татко си,а тя си умира от кеф Joy Joy,като вземам фотоапарата от ремонт ще пусна снимки Peace
Валерия,с глас съм се смяла на клипчетата на Ева,много е чаровно това детенце и много заразителен смях има Laughing Hug
Ние ще излизаме,времето е само за разходки днес,хубав и слънчев ден ви желая sun lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт