Първи клас не е шега, няма време за игра!

• 30 378
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер!
Ние събота и неделя бяхме извън София - ходихме до Белоградчик, разгледахме белоградчишките скали, в неделя ходихме и до пешера Магура. Беше много приятно и времето, и компанията ... всичко. Ето я моята пещернячка:
http://media.snimka.bg/1222/008699290-big.jpg
Не зная дали в резултат на пътуването, но Криси хвана някакъв вирус ли, от храна ли е - не зная. Сутринта на път за училище повърна и сменихме бързо посоката - към личната лекарка. Днес не беше изобщо добър деня - след ходенето при лекарката на Криси трябваше да отида аз до Шейново за изследване. Нямаше на кой да оставя Криси и я взех с мен - не можех да отложа изследването. Там висяхме поне 2 часа - през цялото време си мислех как си изтезавам детето. Все пак свършихме работа там, излизаме да си ходим най накрая у дома и какво? Сложили ни скоба на колата - не знам къде съм бляла, но не съм видяла табелката за синя зона. Поне сравнително бързо дойдоха да ни "освободят" колата и то само срещу 9,90 лв.
 Имаме бележка до сряда включително, но мисля ако утре е добре в сряда да ходи на училище. От друга страна пък ако почиват четвъртък и петък - май ще е по-добре да си остане у дома, то за 1 ден дали си струва, май е по-добре да си и се успокои стомаха напълно. Ще видим, че то и на работа все пак ще трябва да ходя.
 Ако всичко при нас е нормално, ще ми се да участваме в неделното посещение на театър. Ще се доразберем към края на седмицата.

# 151
  • София/Сливен
Здравейте и от нас! Ние в неделя ходихме на зоопарка. Голяма жега - малката само се оплакваше, че и е горещо, а тя винаги е най-леко облечена.

Днес водих Тошко на зъболекар, зъбите му са добре, и слава богу - миналата година му правиха 5 зъба, единия се наложи да го умъртвят. Още от юли му се клати един зъб (горен) съвсем леко и все така си стои, зъболекарката каза, че може още 2-3 месеца да изкара така. Иначе е сменил само 2 долни резеца.

Ние ще пътуваме още в сряда вечер и ще си дойдем късно в неделя. Така че няма да мога да ви видя на кукления театър, а много ми се щеше. Само един път сме се виждали с някои от вас

# 152
  • София
И аз незнам дали ще мога да се включа в партито в неделя,но само да кажа,че се очаква лошо време и доста ниски температури(поне според синоптиците на Бтв)Моя хубостник днес отказа да ходи на таекуондо Close очаквах го аз,ама много ме е яд,защото е от мързел.Той понеже хич не е спортен тип,та много разчитах да се позакрепи там и да му изцерят мързела,ма на.Догодина ще го пробвам пак.

# 153
  • София
Ние не знаем дали в неделя ще сме в Сф. Карам мъж ми да отидем на гости на свеки.
Мими не знам за контролното, но видях тетрадката на Дияна по математика и има "внимавай". Пише "диктовка". Почти всичко е оплескала. "3 = 2 - 5" Имаше и още няколко отрицателни задачи Simple Smile Писала "3" като "Е". УжасТ.

# 154
Вие хубаво се уговаряте, но да питам не може ли да се присъединим и ние, та да се запознаем?  Embarassed

# 155
И ние май сме болни. Гърло, кашлица, нос, досега беше без температура, но днес след училище имаше 37,3. Спряла съм плуването и футбола, обаче все още се чудя дали да го пускам утре на училище. От една страна хич не ми се иска, предпочитам да си стои в къщи за да се закрепи. От друга, не е чак толкова болен, а не искам да си пропуска бел-а и математиката. За сега съм на компромисен вариант - стои до обяд и после си го взимам, тоест пропускаме занималнята.
 Днес писахме заедно домашните, да си призная една задача по математика, въобще не разбрах какво се иска в нея newsm78. Имаше някакво момиченце, което държеше 2 пъти по 1 лев и едни 5 лева. А в магазина се продаваха пиле за 4 лв., бонбони за 2 лв. и буркан с нещо си за 1 лв. Отдолу празни квадратчета. Имах някакви предположения какво трябва да се прави, но ученикът ми заяви че не било така, написа си някакъв негов вариант и аз реших да не се намесвам  Mr. Green
За театъра ще разказвате дали си струва, ние сме на таекуондо и няма да можем да се включим, ако въобще сме оздравели до тогава. liani, твоят защо се е отказал от таекуондото?

# 156
  • София
Ние в сряда следобед пътуваме при свеки и ще се върнем в неделя .Иначе с удоволствие щяхме да дойдем да се запознаем. Hug
Моята разсеяна госпожица е сега като тръгнахме да приготвяме раницата се сети, че има домашно по математика.Днес са взели малка буква м и понеже не са слушали в час госпожата наказала целия клас да пишат пет страници с буквичката.Станислава ги написа,но хитрее остава голямо разстояние между буквите и на ред писала по 4 букви. ooooh!

# 157
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, при нас върлува варицела,  почти всички прихванаха но ние не ooooh!. Аз искам да хване поне една шарка....

# 158

Днес писахме заедно домашните, да си призная една задача по математика, въобще не разбрах какво се иска в нея newsm78. Имаше някакво момиченце, което държеше 2 пъти по 1 лев и едни 5 лева. А в магазина се продаваха пиле за 4 лв., бонбони за 2 лв. и буркан с нещо си за 1 лв. Отдолу празни квадратчета. Имах някакви предположения какво трябва да се прави, но ученикът ми заяви че не било така, написа си някакъв негов вариант и аз реших да не се намесвам  Mr. Green

Пилето сурово или опечено беше? newsm78 hahaha

Сега ще видя какви са ви предложенията за неделя. Grinning

# 159
Ние в събота планираме един як купон, та не съм много сигурна каква точно ще ни е програмата. Но за театър, ако имаме възможност идваме задължително! Peace

А ходили ли сте в театър Възраждане? Страхотно е!

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние в събота планираме един як купон, та не съм много сигурна каква точно ще ни е програмата. Но за театър, ако имаме възможност идваме задължително! Peace

А ходили ли сте в театър Възраждане? Страхотно е!

Да, Танти ходи с дядо си(те редовно си ходят на театър) лятото на Житената(Медената  newsm78) питка. Много й хареса, но в сайта на театъра няма програмата за ноември.

# 161
  • София
Оф,дребосъка не ме пуска от стаята,а и не заспива(все се бях унесла,а имам още работа) сега му се скарах и го зарязах Tired,баткото отдавна спи.
Вайда,както писах по-нагоре-чист мързел.Защото в понеделник е на таекуондо от 17,45-19,15 като трябва до 17чда си е написал домашните.Във вторник е на плуване след у-ще,прибира се в 16ч и тогава пише,а в четвъртък е и на плуване до 16ч и на таекуондо от 17,45 и трябва за много кратко време да си напише,пък той хич не обича да бърза.Може,пък и наистина да му идва в повече,от веднъж толкова натоварване. newsm78

# 162
Ха, 5 страници, наште много много не ги напъват, пишат по 1 стр, страница и половина максимум...толкова и по математика...плюс някакви учебни тетрадки ...

# 163
Предвид това, че и аз мислех да съм с двамата, след театъра разполагам с до 1 час за придвижване до заведението, хапване и прочие. Confused
Има ли детски кътове, площадки някакви в тези заведения? Никак не са ни на път, не съм ходила. А колко струва билета за театър, ще се купуват ли предварително от някой, за да сме на едно място или да се видим малко преди самия театър за преброяване? По кафе за събуждане, за по-ранобудните, а после - похапване на пица?  newsm78

Цени на билетите за Театър 199 - купувала съм само комбинират "дете+възрастен" - 8 лв

ПП: ние ходим редовно там и дъщеря ми получи покана-подарък от театъра за безплатно представление по избор за месеца, в който е родена - благодаря им  Hug

# 164
Предвид това, че и аз мислех да съм с двамата, след театъра разполагам с до 1 час за придвижване до заведението, хапване и прочие. Confused
Има ли детски кътове, площадки някакви в тези заведения? Никак не са ни на път, не съм ходила. А колко струва билета за театър, ще се купуват ли предварително от някой, за да сме на едно място или да се видим малко преди самия театър за преброяване? По кафе за събуждане, за по-ранобудните, а после - похапване на пица?  newsm78

Цени на билетите за Театър 199 - купувала съм само комбинират "дете+възрастен" - 8 лв

Б..и..
само аз ли съм такъв "и...т"??

Аз моя го оставям сам да си гледа театъра..и през това време обикаляяяяяям наоколо..? newsm78

ПП: ние ходим редовно там и дъщеря ми получи покана-подарък от театъра за безплатно представление по избор за месеца, в който е родена - благодаря им  Hug

Общи условия

Активация на акаунт