Колко свобода давате на мъжете си?????

• 15 914
  • 429
  •   1
Отговори
# 135
pasinet, не е нужно да си дупе и гащи с някой, темата са измести доста, явно аз съм консервативна, но все пак не мисля, че на един човек, който има семейство, мястото му е перманентно посред нощ в дискотеките и кръчмите - сам.
И не става дума за изневери и подобни, не ми се е налагало да мисля за сега, пиша го от позицията на дете, чиито баща доста излизаше, чувствах се много кофти, когато го нямаше вечер/нощем.

# 136
pasinet, не е нужно да си дупе и гащи с някой, темата са измести доста, явно аз съм консервативна, но все пак не мисля, че на един човек, който има семейство, мястото му е перманентно посред нощ в дискотеките и кръчмите - сам.
И не става дума за изневери и подобни, не ми се е налагало да мисля за сега, пиша го от позицията на дете, чиито баща доста излизаше, чувствах се много кофти, когато го нямаше вечер/нощем.
Да де, но как да го накараш да си стои вкъщи.В смисъл, че не можеш да го заплашиш, да го накараш на сила. Може би с разговори трябва сам да се осъзнае. Темата е " Колко свобода давате на мъжете си?????" -  еми колкото си вземат. Ако не ми харесва нещо си му го казвам, а вече от него зависи останалото. Има мъже, които прекаляват.Те са нагли, егоистични и някак не се вписват в семейството. Това вече е нетърпимо.

# 137
Никол, това с дискотеките ....  Laughing да не мислиш, че това ми е ежедневието. На мъжа ми пък хептен. Но прекарваме много време разделени, той пътува, понякога дори не го питам къде точно и с кого. Вечер ми се е случвало да ми се обадят приятели мои и ако той си е в къщи остава с детето, аз излизам без да му давам отчет.
Въпроса е принципен, не кой и колко излиза, а дали изобщо е така. Както виждам за някои е недопустимо, ако в даден момент не знам с точност къде е мъжа ми и какво точно прави. В колко часа се прибира от работа и т.н.
Познаваме се толкова добре, и всеки е наясно какво може да очаква и за какво да разчита на другия. Дори и за гадните неща не сме се лъгали. Не казвам, че това трябва да е пример за подражание, просто отбелявам като факт, че прекарването на времето постоянно заедно нито е гаранция за щастлива брак и обич, нито обратното. Хората са толкова различни, но съгласи се, че има много семейства, които са параноици на тема изневери и се дебнат, постоянно по телефоните, не допускат някой от тях да излезе сам, точно поради страх от изневяра, което за мен си е смешно. Човек , ако е решил, че има нужда от нещо и го иска, дет се вика компромис ще направи и с най смотания (смотаната) ще иде и пак ще стане. Смисъл от забрани и дебнене няма.
Относно детето ни, ние си го гледаме изцяло сами и то прекарва много време с нас, заедно или поотделно.  Simple Smile
В момента дори не ходя на работа и цял ден мога да си "вея гъза"  Joy

# 138
  • София, център
Мъжът ми не би излязъл на "вечерно-нощна" сбирка, ако аз съм възпрепятствана да го придружа, дори и да го карам. Излизанията му сам се свеждат до следобеден мач и бира отвреме навреме, като също съм поканена, но не бих отишла, за да "развалям" мъжката компания.

Излизаме винаги заедно. На този етап аз нямам потребност да излизам сама.

Служебни мероприятия посещава рядко и с отвращеням. Аз пък - никак.

Уточнение - нямаме проблеми с гледането на детето вечер.

# 139
... той пътува, понякога дори не го питам къде точно и с кого. Вечер ми се е случвало да ми се обадят приятели мои и ако той си е в къщи остава с детето, аз излизам без да му давам отчет ...

pasinet, ок, аз само казвам, че това ми е било неприятно, когато съм била дете и явно още ми държи влага. Предполагам не всички деца са такива и не им прави впечатление Peace

Late Autumn, или сам го осъзнава, или си търси партньор със същите възгледи Peace

# 140
Темата пак се превърна в една моя любима стара. Simple Smile

# 141

Нали. Жалко е, че има толкова често теми с подобни елементарни проблеми и най-странното - цял живот реват насам натам, а нищо не предприемат по въпроса.

# 142
Аз и затова не се напъвам много,много да се обяснявам вече в такива теми. Laughing Mr. Green

# 143

Нали. Жалко е, че има толкова често теми с подобни елементарни проблеми и най-странното - цял живот реват насам натам, а нищо не предприемат по въпроса.

Ами нали уж тези дето реват ги пускат темите с цел да чуят мнения на други, които не реват и да изберат някакъв начин на действие, който да подхожда на техния тип проблеми и отношения. И да ги разрешат. То и аз не разбирам какъв е смисъла да пуснеш тема, а после нищо да не направиш.  Thinking

# 144
Мъжът ми не би излязъл на "вечерно-нощна" сбирка, ако аз съм възпрепятствана да го придружа, дори и да го карам. Излизанията му сам се свеждат до следобеден мач и бира отвреме навреме, като също съм поканена, но не бих отишла, за да "развалям" мъжката компания.
Излизаме винаги заедно. На този етап аз нямам потребност да излизам сама.

Служебни мероприятия посещава рядко и с отвращеням. Аз пък - никак.

Уточнение - нямаме проблеми с гледането на детето вечер.

баси щастливците дето ги има на тоя свят....

# 145
Ами нали уж тези дето реват ги пускат темите с цел да чуят мнения на други, които не реват и да изберат някакъв начин на действие, който да подхожда на техния тип проблеми и отношения. И да ги разрешат. То и аз не разбирам какъв е смисъла да пуснеш тема, а после нищо да не направиш.  Thinking

Да де, само че според мен няма такъв начин на действие, в който 2 противоположности да се удовлетворят, независимо дали става дума за това, че тях не ги "пускат" или те не "пускат", даже външно да направят компромис, вътрешно ще са кълбо от нерви, което в един момент излиза и то по съвсем друг повод.

# 146
Ами няма двама напълно еднакви души. Ако се обичат както казват, излагат проблемите искрено на масата и всеки прави някакъв компромис. Ако са толкова безкомпромисни и се запъват, тя работата е ясна. Пътя и толкоз.
След като решаваш да се събереш с някого се предполага, че го познаваш в този момент, живеейки всеки се променя малко или много и от любовта и разбирането и на двамата зависи как ще приемат промените.
Като няма желание дори и от едната страна, много ясно, че другия да не е прост да седи и само той да се съобразява.

# 147
ние излизаме все заевно с приятелски сем.е когато някой ме покани на женско парти -не ме е спирал никога е не заспива докато не се прибера но всичко е точно.и по същата логика за него.НО на нас просто ни е приятно да сме заедно,даже взимаме и детето .е не на дискотека разбира се. това ме ние Peace

# 148
Давам свобода на мъжа си,и той на мен но  досега всичко е в границите на нормалното.На дискотека и партита ходим заедно....Понякога той отива с колеги на биричка..но на 3 месеца един път. Аз се срещам с приятелки по женски...много по често.

# 149

А не е ли по добре да съм дупе и гащи с мъжа си, от колкото с приятелите или колегите си... newsm78

Наистина ли ги мислите тези работи или се стремите с всякакви смешни мотиви да защитавате тезата си?
Аз съм широкоскроен човек и мога да приема вашия начин на живот.
Но не мога да разбера тези изказвания като това по-горе #Crazy
Това че не контактувам само с мъжа си и нашите семейни приятели,не ме прави "дупе и гащи с приятели и колеги".

Ти наистинали познаваш някой, който контактува само с мъжа си и семейни приятели newsm78 защото аз не.
Ние пък разделяме много ясно личното време от служебното. И какво толкова чудно има, че личното го прекарваме заедно.
И да, най-приятно ни е заедно. На друг му е приятно да е отделно. Няма лошо, важното е двамата да са на едно мнение.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 19:39 от Dincho

Общи условия

Активация на акаунт