Колко свобода давате на мъжете си?????

• 15 894
  • 429
  •   1
Отговори
# 120

А за пръстите и устата?  Mr. Green

# 121

Ау, чак толкова стиснати ли има?  Laughing За ръцете едни обикновени белезници, но закопчани стегнато  отзад задължително, и един такъв намордник с шипове. никакъв шанс , горкичкия.  Joy

# 122
  • София

Възможно е, нямам представа, но до скоро нямахме разведени приятелски семейства, а сега вече 3, всички бяха от либералните - то не бяха дискотеки поотделно, концерти, самостоятелни почивки и т.н. И всички се разделиха заради трети човек.
И аз имам такива случаи с мои познати. Имам приятелка , която винаги ми се хвалеше коооолко демократично семейство са, как всеки си излиза по заведения с колегите си и приятелите си, те не си държели сметка, колко им е гот и суперско да си живеят така, как тя не може да си представи да ходи навсякъде с мъжа си.....и кво.....сега се развеждат, защото 32 годишният и мъж залитнал по 20 годишна пикла... Crazy...и сега точи крокодилски сополи и сълзи, че е нещастна и изоставена....е не става - хем агнето цяло, хем вълка сит!  Naughty

# 123
Глупости са това, разведени хора има от всякакъв вид семейства, затворени, отворени, дебнещи се, либерални, както и всевъзможни причини много различни в повечето случаи от трети човек или изневяра.
Да не говорим, че правене секс с друг е много малък процент от мотива да се разведат хората.

Много под мойто достойнство ще е, да се презастраховам с излизания само двамата, поради страх , че аз или той може да изневери , ако има възможност.

# 124
Според мен причината едва ли е в това дали излизат заедно или по отделно. По-скоро обратното - желанието да излизаш отделно (тук да се разбира по-често сам отколкото заедно) би ме накарала да се усъмня, че нещо не е наред. А оттам и другите неща.

# 125
Много под мойто достойнство ще е, да се презастраховам с излизания само двамата, поради страх , че аз или той може да изневери , ако има възможност.

Ето това е !
Това е мотива на всички,които до момента обясняват как не искат да излизат без мъжете си и как на тях също не им се излизало сами.
Ами не им стиска да се разделят за няколко часа в някое заведение.Че знае ли човек newsm78
Като държиш някой изкъсо,че като го изпуснеш Mr. Green

# 126
Айде пак се почнаха обобщенията, кой, какво и защо го прави.
Да, трудно е да приемеш, че има и друга истина. Явно е безсмислено да се правят опити за обяснение.

# 127
  • София
Да! Напълно безсмислено е явно.... ooooh! Някои хора просто не искат да разберат, че има семейства, в които двамата партньори обичат да са заедно! Това е! Няма нужда от обобщения, анализи и комични заключения!  hahaha

# 128
Да! Напълно безсмислено е явно.... ooooh! Някои хора просто не искат да разберат, че има семейства, в които двамата партньори обичат да са заедно! Това е! Няма нужда от обобщения, анализи и комични заключения!  hahaha

Също толкова комично, колкото други отказват да разберат, че има семейства които се обичат без непременно да са като дупе и гащи.  Wink

# 129
  • София

Също толкова комично, колкото други отказват да разберат, че има семейства които се обичат без непременно да са като дупе и гащи.  Wink
А не е ли по добре да съм дупе и гащи с мъжа си, от колкото с приятелите или колегите си... newsm78

# 130

А не е ли по добре да съм дупе и гащи с мъжа си, от колкото с приятелите или колегите си... newsm78

Наистина ли ги мислите тези работи или се стремите с всякакви смешни мотиви да защитавате тезата си?
Аз съм широкоскроен човек и мога да приема вашия начин на живот.
Но не мога да разбера тези изказвания като това по-горе #Crazy
Това че не контактувам само с мъжа си и нашите семейни приятели,не ме прави "дупе и гащи с приятели и колеги".

# 131
Коя съм аз, че да му давам или взимам свободата. Един живот живеем няма място за ограничения. Били сме "дупе и гащи" и пак не сме били толкова близки , колкото сме сега.

# 132
Няма какво да му давам или пък той на мен. Да не би да тръгне да ме пита или пък  аз него: "Може ли да ми дадеш малко свобода тази вечер"? Това не е затвор, че да се иска и  дава свобода.

# 133
Давам много свобода или по-точно е да кажа не налагам никакви ограничения. Той си има глава на раменете и може да мисли, така че да си отговаря за действията. Аз също обичам свободата и не мога да търпя да ми се налагат някакви ограничения. Става ми дискомфортно, започвам да нервнича, абе не ми е приятно. Големи хора сме, разумни, така че всеки има право на това което желае. Е, разбира се, ако се издъни си търпи последствията.

# 134

Не знам, аз не съм дупе и гащи с никой. По начало идеята за пълно сливане и обсебване от когото и да било включително детето ми , ми се струва меко казано неприятна и нездравословна. Да кажем, че не обичам да се ограничавам да срещам различни и интересни хора. Имам нужда да дишам и собствения си въздух. Аз детето си го обичам повече от всичко на света,но ако ми кажат, че 24 часа в денонощието ще съм само с него, никак няма да ми хареса.
А съзнателно да превърна някого във "всичко за мен" нито искам , нито мога да го направя. Мисля, че има достатъчно много интересни неща на света, които си струва да се опознаят, за да вперя поглед в една единствена личност и да контактувам само с нея (извън задължителните работни контакти имам предвид). Светът се развива, аз се развивам, не искам да съм като кон с капаци.
От 16 години съм с мъжа си, работили сме доста години заедно, но това не ни е пречело и до сега всеки от нас да има свои приятели извън общите семейни.

Общи условия

Активация на акаунт