Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 15 978
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Дори и Жужка, ще има ли дядо Мраз в клубчето?

В групата на Емко има варицела, разболяло се е момиченце, с което той е играл. В първия момент си викам - е, добре, поне да я изкарат докато са малки и да минава, но като се замилих, ако се разболеят ще пропуснем всички мероприятия дето сме ги планирали около празниците. Confused Сега се моля да ни размине  Praynig, че да не се вържем в къщи баш за празниците. Та реших другата седмица преди срещата ни да говоря с педиатърката, ако не се е ошарил, да му пусне кръвна картина, да сме сигурни, че не е заразен. Praynig
ваня здравей
стискам палци да ви се размине, наистина би било неприятно да се разболеете точно за празниците.
пък и искам да се видим на партито  Praynig
но пък всяко зло за добро, ако стане поне ще знаете че е минало.

# 76
  • София
Не знам за дядо Мраз Thinking, аз много бързах тогава, само оставих парите и хуканах , да си свърша другата работа Confused, съжалявам.
Сега ще взема да се обадя в клуба и да питам дали приемат такива малки деца, като Ирка, че вече ми омръзна да ни гонят от клубовете  с такива малки деца Close. Окло нас вече в 3-ти клуб ни отказват и гонят( ходим със съседките, че техните деца са като Ирен), да ги гледат и забавляват.

# 77
  • София
Е то само това остава - да върнат малките. Какви са тея клубчета, нали и майката е там? Thinking Кажи какво ти казаха по тел. и казаха ли нещо за Дядо Мраз?

Снощи говорих с нашата лекарка относно кръвните изследвания дето исках да ги пускаме на Емко. Тя каза, че няма смисъл и нищо нямало да покаже. Ако до 13-тия ден не се появи пъпка или темп. значи не е заразен. На 13-ти се падат 15 дни, откакто ми каза г-жата, така че ако нищо не се появи (дано  Praynig) сме на линия. Ако в последния момент изникне нещо, Дори, нали ще може да се видим да ти дам подаръците?

# 78
 newsm59 newsm67 на Jujka.Много здраве и късмет.Весел празник  bouquet
Ванче,дано всичко се размине и в събота да сте на линия за партито Hug
Усмихната и успешна седмица на всички Heart Eyes

# 79
Честит рожден ден на Жужка и от мен!   bouquet Пожелания за много здраве, любов и усмивки  Hug

Ще се радвам да се видим в събота, дано всички са здрави.
Ванче, стискам ви палци да ви отмине.

В нашата детска градина също имаше информация за болни, но от скарлатина. За щастие само 2 дечица от групата се разболяли, ние си направихме изследване на гърлен секрет за да сме сигурни, и сме добре този път.  Лошото е, че повечето шарки са с голям инкубационен период, през който дечицата може да нямат симптоми, така че нищо не можем да предвидим.
Дано, поне вирусите по-малко ги хващат дечицата. Какви са вашите наблюдение от както тръгнаха  на градина децата, по-честико боледуват, нали?

Поздрави и до скоро.  Simple Smile

# 80
Здравейте, Априлки! Нямам много време да пиша, но ви чета от време на време. Спряхме Алекс от градина, че все ни носи разни зарази и беше разболял малката и нас с баща му също. Много ми е трудно с двамата, но е по- добре отколкото да се притеснявам кога и ка ще се разболеем отново. За съжаление с това лошо и променливо време не можем и да излизаме много навън, но все ще изкараме няколко месеца, има и празници, старая се да мисля позитивно.
Иначе малката расте с бързи темпове, като всяко бебе. Има страхотен апетит и видимо е пораснала много. за съжаление от 1 седмица има доста силни колики и въпреки капките реве много. Надявам се скоро да отминат и да стане пак едно кротко и послушно бебе. Когато е спокойна вече се усмихва, издава звуци иска внимание. Заглежда се и оглежда вече всичко наоколо. Колко бързо растат наистина първите месеци...
Днес е хубав празник и затова искам да честитя на всички бивши и настоящи студенти 8-ми декември!На всички празнуващи весело изкарване!:)
За партито в събота, искам да кажа че ще го пропуснем. Имаме др. ангажимент. Но по нататък, на следващото ще гледаме да дойдем, хем и бебката ще е по- голямаSimple Smile Весело изкарване на всички априлчета. Много здраве на всички и по- малко да се разболяваме тази зима!
ЧРД на Jujka!!!

# 81
  • София
Жужкаnewsm59 Много весел празник и хубави подаръци! Simple Smile

Веси, гърлен секрет за скарлатина ли взехте? newsm78 Или не съм разбрала... Нашата лекарка каза, че няма как да го изследваме.

Мога да кажа, че тази есен Емко не е боледувал (слава Богу!). Май само веднъж вдигна темп. за един ден, преди няколко месеца. Много се радвам, дано вече не боледува, че като си спомня първите две години в яслата как беше. Confused

# 82
  • София
   Честит Рожден Ден на jujka! 

Бъди здрава, обичана и грижовна, постигаща мечтите си!

Честит 8-ми декември на всички настоящи и минали студенти! 

# 83
  • София
Момичета, относно детското меню - май ще е по-добре да го откажем  Thinking. Гледайки как бацилите отново върлуват. В клубчето ще искат точна брой, а аз не я зная. Не мога да се свържа с тях. Отделно ми е доста натоварено в работата и нямам време.
 Ако може, някоя от вас се заеме с това.

Ваня, писах ти ЛС.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 14:44 от Dori

# 84
  • София
Така, обадих се до клубчето.
Ако искаме Дядо Коледа с цяла програма, детска дискотека, конкурс за джуджета, които ще помагат за раздаването на подаръците, 3 плата по 30 хапки за родителите, меню за децата, всичко за 15 деца е 360 лв. Пада се по 24 лв. на дете. Което според мен е много и ненужно. Разбрахме се да говори с управителката дали е възможно само да дойде Дядо Коледа половин час преди края да раздаде подаръците. Чакам до края на деня да се обадят и да кажат каква цена ще е.

За детските менюта - било добре да има консумация, щото клубът затварял за нас и дрън-дрън (т.е. повече пари да оставим). Опитах се да обясня, че не сме сигурни в последния момент колко деца ще дойдат, а консумация все ще има, нали ще вземем по сок на децата и ние по кафе и нещо друго.

Според този списък ще сме 15 деца.
Общ брой децичата до момента:
1. Ваня - 2 деца
2. Звездица - 2 деца
3. pipi06 - 1 дете
4. jujka - 2 деца
5. Дори - 1 дете
6. mariapoznakova - 1 дете
7. wel - 2 деца
8. Пипинс - 1 дете
9. svetlateddy - 1 дете
10. Весела съм - 1 дете
11. Rai_uno - 1 дете
Ако много дават зор за меню, мисля да поръчам 15, само дето, ако сме повече няма да стигнат, а ако сме по-малко ще трябва да смятаме и делим пари. Whistling Затова ще настоявам да няма детско меню, те и без това от игри едва ли ще седнат да ядат.

Кажете съгласни ли сте?

# 85
  • София
Такааа. Сега прегледах и видях, че Веси и Марти не са в списъка. Т.е. стават 16 деца.

Общ брой децичата до момента:
1. Ваня - 2 деца
2. Звездица - 2 деца
3. pipi06 - 1 дете
4. jujka - 2 деца
5. Дори - 1 дете
6. mariapoznakova - 1 дете
7. wel - 2 деца
8. Пипинс - 1 дете
9. svetlateddy - 1 дете
10. Весела съм - 1 дете
11. Веси - 1 дете

# 86
  • София
Нали става дума за Ментов носорог на 13 дек. преди обяд . Аз смятам също , че меню не е необходимо , те като се разиграят изобщо няма да се сещат да хапват . Но каквото каже мнозинството . Подаръци също трябва да купим , за да дадем на Дядо Коледа . Нали така .

# 87
  • София
Да, 13-ти, сега в събота от 10ч.

Подаръци м/у 13 и 15 лв., унисекс.

Ние сме готови с единия подарък, днес или утре ще е готов и другия. Simple Smile

# 88
Здравейте,

За партито, ако от клубчето не се съгласни на вариант без меню, предпочитам да се запази предложението на Дори:
Цена за 1 дете - 8лв (влиза престоя за 2 часа + аниматора).
и Детско меню - 5 лв (сок, играчка и пица).
Добре би било всички, които са записани да потвърдят присъствието, за  да е сигурно точно колко менюта да се поръчат и ако трябва на някой да се дадат парички за това. Кажете какво мислите?

Ваня, при скарлатина, за  да е сигурно, че детето не е заразено се взема гърлен секрет. Това ми каза педиатърката./за да се види дали има въпросната бактерия - стрептокок/

Поздрави

# 89
Момичета искам да се оплача. Велин отново е болен  и пак температура и пак антибиотик и зачервено гърло.
Днес ще го заведем в Сливен при бабите и за съжаление ще пропуснем всички коледни партита.
Това е третото ни разболяване за един месец. Не мога да си обясня какво става. през 10 дни гърлото му е червено, кашлица и висока температура.

Общи условия

Активация на акаунт