Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 16 016
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
  • София
                         За много години!

Годината, която се задава
   с шепи радост да раздава,
   да бъде мирна, плодовита
   и за вас да е честита - 2009г.!

# 166
  • София
Мими, браво за разходката  Hug. С нетърпение ще чакаме снимките  Peace.

# 167
  • у дома с любимите си хора
ЗА много години!
Нека е изпълнена с прекрасни мигове!

# 168
За много години- живи, здрави и щастливи! 

# 169
Здравейте! За много години! Дано Новата 2009 да е успешна за всички!

По рядко пиша тук, защото влизам за малко и повече в октомврииския форум, нали съм вече и мама октомврийка:) И тях повече ги чета, но съм позабравила разни неща за бебетата, та си сверявам часовника:) Ето малко снимки от нашата първа Коледа и НГ, като 4- членно семейство:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327703

# 170
Ето малко снимки и от нас:
http://pictures.svpsoft.com/

# 171
  • София
DEZIRELA, много мила картинка сте семейството  Hug. Девойката сладки бузки е завързала. Да ги нацелуваш  Heart Eyes.
Художествените умения на Алекс в детската градина ли са или в някое клубче  Thinking.

mariapoznakova, гледам весело и топличко сте релаксирали  Hug. Забавления също не са ви липсвали   Party. Постарали са се и за децата. Все повече разходки да си спретвате  Peace.

# 172
  • Пловдив
Здравейте,искам да се консултирам по един въпрос -записахте ли децата на някакъв спорт.Малкият засега ходи само на плуване в градината,но ние мислим да го запишем на още нещо.Госпожата ни препоръча спортна гимнастика или тенис.Колебаем се-ако знаете някоя добра школа в Пловдив или имате опит с някакъв спорт,ще ви бъда благодарна да го споделите. ThinkingМислехме и за карате,но все още сме малко неориентирани в тези неща(ходим само в кварталния фитнес Laughing)

# 173
  • София
Провери дали имате футбол в дг като допълнително занимание . Хем ще рита , хем няма да се налага да търчиш из спортните школи . От 4 годишни ги взимат за футбол .  Hug

# 174
  • Пловдив
Провери дали имате футбол в дг като допълнително занимание . Хем ще рита , хем няма да се налага да търчиш из спортните школи . От 4 годишни ги взимат за футбол .  Hug
То футбол има,но от трета група.Пък и нещо не ми се иска много.......Имаме и модерен балет,но той няма желание за него.Мислехме и на картинг да го запишем с треньор,но и за там чувам,че е малък.Аз все си мисля,че точно сега е времето да започне нещо newsm78
Благодаря ти за предложението  bouquet

# 175
  • София
Здравейте,искам да се консултирам по един въпрос -записахте ли децата на някакъв спорт.Малкият засега ходи само на плуване в градината,но ние мислим да го запишем на още нещо.
доволни ли сте от плуването?
и ние се записахме само на плуване но още не сме оздравяли и съответно дари не е ходила.
какво правят там, на какво ги учат?

# 176
  • Пловдив
Засега ги учат да скачат във водата и да се потапят.За първа група водата е много малко и все още не плуват истински,но свикват да не ги е страх и правят упражнения за плуване.Поне това аз знам на нашата градина.

# 177
  • София
Засега ги учат да скачат във водата и да се потапят.За първа група водата е много малко и все още не плуват истински,но свикват да не ги е страх и правят упражнения за плуване.Поне това аз знам на нашата градина.
мисля че е добре като за начало. още повече за страхливи от водата деца /като нашето/
дори точно това ме притесняваше, да не ги пришпорват, но това което казваш звучи добре.
пък и се забавляват Simple Smile

# 178
  • Пловдив
Хайде,мами,пишете,че ще идем на втора страница скоро!Вие някакви домашни любимци имате ли вече?Малкият искаше да си вземем две бебета-розово и синьо newsm62,после искаше куче,а накрая взехме риби moresmile.Някой да има подобни желания?

# 179
  • София
Ние имахме доберман . Но Мартин беше бебе и израсна с него до двегодишна възраст . После се наложи да се преместим та трябваше да дадем кучето . Но сега няма желания за животно .

Общи условия

Активация на акаунт