Май 2005- Тема 117

• 14 767
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
И аз да пожелая ползотворна седмица на всички!

Какво друго... не се сещам нищо особено. А, да, все да пиша и забравям - не знам дали купувате списания или нещо подобно на децата, но искам да похваля Бърборино - обикновено има по 2 приказки, задължително нещо за изрязване и сглобяване по средата (от последния брой имаме къщичката на 7те козлета, мама Коза и козлетата, Теа страшно се зариби по това и основната ни съвместна игра е да играем тази приказка и Червената шапчица, където също има къщичка в гората), картинки за оцветяване и логически игри. Бая време се занимава само с тази книжка.

# 166
Чопарче, честита дъщеричка! Да яде много, да плаче малко и да ви радва!!!

Деси, мир на праха му! Лошо е, когато си отиват хубавите хора от тази земя.

Аз да се похваля, че в събота бяхме в Стара Загора, има нов МОЛ, че в наше село още няма и посетихме кино "АРЕНА", ако знаете, че от както сме се върнали от Германия не сме ходили на кино, толкова добре ми подейстава. Гледахме агент 007. Мери, за съжаление мъжът ми отказа да гледаме "mamma mia", но при следващото посещение ще го гледам.

Чета, че има много болнички дечица. Марти се оправи благодарение на сребърната вода, но очаквам пак да се появи нещо, защото в детската градина са пуснали парното и е 28 градуса, което означава, че ще отварят прозорци и децата потни ще настинат 100%.

Кате, за социалните отношения не се двоуми, а търси работа, аз се чувствах много неползотворна, преди да започна работа, направо се побърквах.

Мартеа, ние също много го тачим това списанийце.

# 167
Чопарче, честита дъщеричка, много здраве за цялото ви семейство, тя да расте весела и спокойна, бате Велко да я пази и закриля, а вие да им се радвате!!! Бързо възстановяване на теб!   bouquet

ние вчера вечерта по никое време ходихме до Пирогов - Марти се блъсна доста силно в Надето, тя просто си стоеше, той тичаше и дали беше разсеян или нарочно, не знам, но така се блъсна в нея, падна назад като талпа милата, главата й издрънча в теракота. После повърна и ние, всички вкупом, хайде в Пирогов. За щастие нищо й няма, но толковa се бях притеснила!!! Пу-пу, да не се случва на никого.  Praynig

Тиа, да минава кашлицата!
Деси, моите съболезнования!
Гуш, успех с диетата!
Феъри, хайде, спокойно и леко да мине раждането! стискам палци!

хубава седмица от нас!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 13:55 от malejna

# 168
  • София
Малейна, дано не ви се случва повече   bouquet

Чопарче, честита дъщеричка! Много да  е миличка, послушна и най-вече здрава   bouquet

Ние сме ОК, аз още се боря с депресията, надявам се да е период.
Хубавото нещо е, че си сложих обичка на носа Simple Smile Реших го спонтанно и не съжалявам. Все повече започва да ми харесва . Самата обица не е хубава, от тези с топчето, но нямаше други хубави..имаше с червено камъче, но идеята да ми стои, като  лъскава възпалена пъпка ме  Sick И сега ще я сменям, само да мине малко време, че още ми е леко подута цифката  Mr. Green Ми, така де, да превърна дефекта в ефект  Crazy
За щуротиите около децата няма да пиша, че искам да забравя малко. Аман от проблеми, значи .

Целувки и не ми се сърдете, че разредих писането, наистина не съм на кеф   bouquet

# 169
Малена добре ,че сте се разминали без контузий.
Диана дай снимка да те видиме, и аз съм си в депресия,вече свикнах...
Не го знаех това списание..ще го купя и аз.Къде го има?

# 170
Здравейте Simple Smile
Благодаря ви много за честитките за Миша Simple Smile.
Тя получи легло за кукли за именния си ден и е много въодушевена, по цял ден с него се занимава, даже снощи прояви ентусиазъм да спи сама в стаята си заедно с куклата, но както обикновено ентусиазмът продължи между 2 и 3 минути и после се примъкна при нас Laughing

Иначе в момента в градината й сменят дограмата навсякъде в нейната група и затова не ходи на градина - смесват ги с други групи и помолиха който има възможност, да не води детето си. Похвална е инициативата им и много се радвам, че ще си имат нова дограма, но наистина не разбирам защо цяло лято се почесват и се сещат за тия неща като дойде ноември. newsm78

Дианка, не знам как бих могла да те разведря, много е неприятно като си в подобно състояние.
Имаш много  Hug от мен и ако можем с нещо да помогнем, свиркай Simple Smile

Малейна, добре че не е имало нищо. Щурчовци са децата, какво да ги правиш. Миша като се вижда с детето на кумовете ни и двете като се затичат една към друга на площада от кеф, че се виждат, всеки път ще изтръпваме с кумата ми, че ще се размажат на плочките  Laughing

# 171
Здравейте  Hug
Нас ни нямаше, бяхме по Старазагорско (Кременчен, пак се разминахме  Wink), ама не ходихме на МОЛ-а. За сметка на това заради тоя МОЛ обаче обикаляхме 40 мин докато намерим място да паркираме за Бриколажа  Crazy Тъй че му опитвахме сладостта, де  Mr. Green
Със закъснение честито на всички именници (майка ми имаше рожден и имен ден на Архангеловден, затова беше и гостито).
Феъри, позната картинка с радостта от играчките...и всичко останало  Wink
Малейна, много стресиращо преживяване. Ники направи същото с кръщелницата и тя издрънча главичката на каменните плочки в една пицария Embarassed
Деси, съжалявам за загубата на добрия човек  Hug
Дианка, и туй ще мине, бе...и друго ще дойде  Heart Eyes
Честита дъщеричка на Чопарче    bouquet Да ви е жива и здрава  Hug
Мартеа, мерси за идеята, ще го търся и аз това списание  Hug
Гуш, не се плаши, бе  Wink Кой ще ни гледа килограмите, важното е, че сме атрактивни  Laughing Знаеш ли какви кльощави безлични жени има  Heart Eyes
И друго щях да пиша, ама забравих. Не се сърдете, днес ми е много крив ден. Целувам ви, лека и спокойна нощ, утрото да е по-мъдро и по-добро  Heart Eyes

# 172
Хелоу дами!  bouquet
Не съм чела твърде,но видях че Дианка е писала за депресия.И мен ме е втресло здраво,та замислям малко бягство с любовта за годишнината ни от сватбата(27.11.) и то БЕЗ децата.Та в тая връзка питам БИРЕНКА-как ти се стори в хотел Пирин Сандански?Помня,че скоро беше там или се лъжа newsm78Чуденката ми около този хотел,Стримон Кюстендил и Катарино .Ако някой друг може да сподели впечатления,ще съм ви благодарна!
Малейна,съжалявам че си изпитала тоя стрес,при нас също съществува опасност от такъв сблъсък,но... да не се случва на никого!Добре,че Надето е добре! Hug
По-късно ще ви чета обстойно,смятам и снимки да кача да ми видите гарджетата,но сега ме зове домакинския дълг,къщата е с краката нагоре! Crazy

# 173
Ники през ноща имаше температура, днес не е на градина, има малко сополки, иначе е добре.Явно е настинала.
Все забравям -Да ви е честит Мола! Peace

# 174
  • София
Малейна, добре, че нищо й няма на малката кукла!

Феъри, сигурно в детската градина сега са получили пари от общината и сега ремонтират.

Аз също вървя към депресия  Sad На 31 октомври станах леля (брат ми има момченце) и майка отиде да помага у тях. Сега вкъщи всичко чака мен.
Ели пак не ще да ходи на градина. Сутринта повърна от мъка - закашля се, една храчка й заседна на гърлото и повърна закуската си. Тръгнах да простирам - в съседство започва строеж и тази сутрин започнаха да копаят с багер и се вдигаха кълба прах - и не прострях. Съдомиялната ми се развали и хазаина каза, че няма да я поправя, защото ще продава апартамента и трябва да се местим.
Оставих кочината вкъщи с повърнатото и неизмитите чинии и сега съм на работа.
Аз съм оптимист по природа, но вече тези труднисти започват да ме тормозят.  

# 175
Дидка, аз бях преди 3 седмици в хотел Пирин Сандански. Хотелът е страхотен, ресторантите и кухнята им също, пиано барът е готин. Спа центърът доколкото разбрах е страхотен също, това от разказите на колегите, аз пропуснах, защото бях в М. Само добри впечатления имам оттам.

Ками, на т.нар. "реп"-ове го има. Будките за вестници и списания по спирките, демек.

Августа, ти къде се буташ при големите, мммм Mr. Green

Дианка, ама няма само като ни е хубаво да пишем, нали? Оправяй се бързо.

Аз пък вчера нали търсих къщичка с фигурки, накрая взех един замък с принцеса и принц. Ами ефектът от къщичката на мама Коза май беше по-голям. С този си поигра малко и го заряза.

# 176
Абе, какви си тия депресии от вас....Чак мен ще ме заразите. Бързо да излизате от дупките Hug Hug

Дени тази сутрин отново го боцкаха - пак му взимаха кръв. Преди 5 дни му взимаха за друго, сега пък ПКК- отново има възпалени лимфни възли. Коларгола изобщо никакъв ефект нямаше върху неговия секрет, вероятно е много добър при хрема, но при Дени нещата са по-различни и не помогна грам. Въпреки това вчера специалистката УНГ каза да продължаваме с тях и започнахме и физиотерапия. Вчера му беше първата нагрявка на нослето, в момента отново са с баща си, че аз съм на работа.Дано поне тези нагревки помогнат, че вече започвам да се отчайвам, какво ли не опитахме. Нищо друго му няма, няма хрема, сополки, но като легне да заспи може да събуди и мечка от зимния и сън - така хърка милото, че не може да спи. Непрекъснато се буди от собствените си звуци и от секретите, които го давят. Хъркане не е съвсем правилно, защото не идва от гърлото, а от нослето. От онзи ден пък и едното уше го боли.... ooooh! Лекарката вчера отново го прегледа и каза, че назад се стичат доста секрети, но пусто не щат да излизат през носа гадовете Crossing Arms

Та така с нас. Смятаме да изместим нагревките за следобяд и от утре да тръгне на градинка, че вече месец ще направи откакто не е ходил и се е затъжил.

Дидка, Катарино наскоро един клиент се скъса да ни го хвали - много е възхитен. Високи са цените, но казва че всичко си струва.

# 177
Сиска, даваш ли Умкалор?

# 178
Добрутро  Grinning
Айде, всички дружно вън от дупките-животът е красив  Heart Eyes
Зависи как гледаш чашата-полупълна или полупразна, нали знаете  Wink
Ся ако бях в София щях да кажа да се съберем да се напием от мъка....еееееххх хубави луди млади години...Понякога много ми липсва този град  Blush
Болестите край нямат, ама ...какво да се прави-винаги има и по-лошо  Hug
Затуй кураж, всичко ще се оправи   bouquet
Мартеа, аз не съм от най-големите, ама не съм и от най-малките ехееееее, къде са ония 47 кг  Blush
Камий, бързо да се оправя адашката  Hug
Сиска, какво да ти кажа-лоша работа...Това май наистина си е трата сливица-много бели правят  Thinking И...все се каня да ти кажа, ама не смея, да не се обидиш нещо, ама...махни тази снимка на това спящо дете от подписа си, човек е много податлив на лоша енергия когато спи, а ти с това хубаво, та хубаво дете....Само приятелски съвет, де  Heart Eyes
Дидка, много хубаво сте го намислили  Hug Съвет не мога да ти дам, щото никъде не съм ходила  Embarassed ама ти пожелавам да задгърбите за няколко дни всички проблеми на ежедневието и да се почувствате отново така, както някога когато сте се влюбили  Heart Eyes
Дианка, нямаме ги такива  Naughty Споделена мъка-половин мъка, нали знаеш  Heart Eyes
Адвайс, тия домакински работи са голям извор на депресиране-знам го по себе си. Ама откакто се убедих, че не мога да съм на 100 места малко се поуспокоих и го давам по-споко Wink
Айде, ще бегам. От мен много целувки и горе главите   bouquet
Сега видях въпроса на Мартеа...Ами тоя Умкалор паметник ще му направя, всяка сутрин ще му се кланям-голяма сила е, без майтап. Ама и аз колкото нещо съм продала от него-наляво и надясно го хваля  Grinning Обаче не всички са доволни...и забелязвам, че това е защото не му отдават необходимото значение и не го пият както трябва. Който го пие както трябва-грешка няма  Peace

# 179
Ми в момента не давам. Давах го до скоро, ама спрях - за нашия случай не помага Wink Пък за трета сливица УНГ-то нищо не казва.

Августа, Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт