Май 2005- Тема 117

• 14 585
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
И аз давам Умкалор.Доволна съм.

# 181
Сиска, пробвай с Лимфомиосот, хомеопатично е и е за възпалени лимфни възли от всякакъв характер. Аз откакто взех да го давам на Марти, лимфните възли се успокоиха, спря хъркането, но го комбинирах и със сребърна вода, пръсках му в началото в нослето, а сега давам по 1 чаена лъжичка сутрин и детето е много добре. Нищо, че е хомеопатия пробвай. Цялата работа струва 10 лв., а си заслужава.

# 182
Добро утро! Хайде на   food010

Къде се изгубихте? ехоооооооооооооооо

# 183
  • Варна
Ами аз съм тук, но нямам какво да кажа. Ивчо е на градина. Прави опити да се разсополиви, които за сега успявам да парирам с Умкалор. Аз съм си все така безработна и мотаеща се напред назад. Така че нищо ново при нас.
Намерих си ново хоби и ако ми остане време от нещата из къщи правя това. Дажи и блог си направих, има го в подписа ми. Абе жена без работа. Embarassed

# 184
Добро утро и от мен Simple Smile

За Умкалора не мога да изразя категорично мнение засега. Първият път, когато й дадох, хремата й мина за два дни. Но дали е от него или си е просто до организъм (Миша по принцип бързо ги изкарва болестите) не мога да кажа.
Сега, с кашлицата пак й давах Умкалор една седмица, ако не и повече, кашля си чинно през цялото време. От друга страна обаче, знам ли дали без него нямаше да се наложи да дам и антибиотик и дали не е предотвратил по-сериозно разболяване. Така че засега смятам да продължавам да й го давам при нужда, пък опитите ще покажат помага ли й. Simple Smile
Иначе тя пък много го харесва, наричаме го геройското лекарство и все посяга да го пие. Но тя по принцип има любов към лекарствата, даже предният път убеждаваше лекарката, че трябва да й изпише антибиотик ooooh! Ще вземе да стане някоя хипохондричка Laughing Laughing

# 185
Здравейте!

Днес водих Вали на контролен преглед.Все още има хрипове, изписаха ни втора опаковка Клацид, тъй като днес приключваме с първата.
Деспина, хвърлих бърз поглед на заниманието ти / вкъщи ще гледам повече/ - доста интересно ми се стори.
Катка, успех в намирането на работа.
Феъри, пожелавам ти леко раждане, и скоро да ни зарадваш с новина за здраво и красиво бебче!
Мартеа, и Вали много се занимава със списанието.Големи фенове сме му!
На всички, които са в депресия - бързо излизането от това състояние, а на болничките - бързо оздравяване!
Хубав ден!

# 186
Деси, много са ти хубави работите, след като Адри писа, ти погледнах линка в подписа.

И аз започнах да давам сребърна вода. В момента давам Цитросепт, клеева тинткура и сребърна вода, вчера дадох и Осцилококцинум, защото Теа се изкашляла веднъж в градината. Това е засега от мен.

Феъри, все едно говориш за Теа. Едвам я удържам да си дъвче ей така вит. С, а за Осцилото е страшна борба. Да не говорим, че все си измисля да се намаже с някой крем, защото цитирам "много ме боли костата". Тук имитира свеки Laughing

# 187
Благодаря ви момичета за хубавите думи!!!

Ето и почерпката от мен, за всекиго по нещо

Ние се чувстваме добре с малката. Днес бях да ми свалят конците. Искам да отбележа, като човек преживял нормално раждане и секцио, че определено въпреки голямата болка нормалкото раждане е за предпочитане - по-бързо се възстановяваши се връщаш към нормалния си ритъм на живот.
Ето тука можете да видите Зорка.

Феъри, не се тревожи кога ще родиш, аз пък толкова исках да достигна термина ми на 19 ноември и даже нямах против да пренося Simple Smile защото Велко го родих много рано и беше с дихателна недостатъчност и много се страхувах и второто да не е така и затова се молех поне до 37-ма седмица да остискам.

Исках още да пиша, но дълга ме зове - време за хранене Simple Smile

# 188
Привет!

Ава е градинка, засега всичко е наред.
Ксения, Вали май доста сериозно се е разболял, щом ще пие втора опаковка Confused. Горкото Hug

Феъри, все едно говориш за Теа. Едвам я удържам да си дъвче ей така вит. С, а за Осцилото е страшна борба. Да не говорим, че все си измисля да се намаже с някой крем, защото цитирам "много ме боли костата". Тук имитира свеки Laughing
Joy мойто пък все му се смуче лимоновото хапче на Тантум Верде и обожава Нурофен.
Деси, много добри неща виждам в подписа ти Peace

Чопърче, малката рошла е много сладичка, а какви бузки си има! Браво Heart Eyes

Ние отворихме барчето, отзивите са много добри и сме доста развълнувани. Ако вземе и парички да вади ще стане чудно!

# 189
Привет и от мен!
И Момчил харесва Тантум верде - лимонените дражета и Панадол, Нурофена не го долюбва  Mr. Green
Катка, леко и безаварийно с барчето  Peace
Чопарче, малката е много сладичка - една такава рошличка и бузанка  Heart Eyes
Деси, ти ги правиш тези хубавини? Брааво, а материалите откъде ги взимаш?

# 190
Катка,честито ви отворено кафене!  bouquetДа вадите парички,толкова колкото трябва ,че и малко повече Hug
И аз чакам с нетърпение да отворим нашия обект-грил с магазин,че да започна да се чувствам човек,да работя и да мисля за нещо различно от деца и тенджери Crazy
Мартеа,Сиска-благодаря за отговорите!0 HugРезервирах в Сандански,да видим как ще се получи.Само дето очаквам Данчо да се "оварицели",та след това и РАдо Outta JointДано да не ни провалят почивката Praynig,че така съм се наточила,три дена без децата.......охххххх
Деспина,страхотно!
Ксения,желая на Вали по -скорошно оздравяване!Ти как си?
Валя,как е новият дом?

# 191
Чопарче, малката е направо разкошна. Да ви е жива и здрава! Hug

Дидке, и да се оварицелят пак може да отидете - оставяте ги на баби и дядовци, както сте си решили. Така или иначе, не можеш кой знае колко да помогнеш при варицелата.

Дени пък обожава едни зелени бонбонки, ментови за кашлица, продават ги насипно по аптеките. Купуваме му направо по 20. Обича сиропа Мукоплант, наричаме го "Кока-Кола" и всички видове витаминни сиропчета.

Деси, наистина са много красиви творенията ти Simple Smile

Кременче, благодаря за съвета Hug и извинявай, че снощи не можах да ти вдигна телефона - една група румънци пристигнаха в хотела и се занимавахме с тях.  Hug

На Дени вчера са му изписали АБ, знаех че няма да ни се размине. Но заради афтите, с които се обзавежда всеки път след АБ, ще го пие не през 8, а през 12 часа. Цялата работа е дала отражение в ушето явно, от няколко дни се оплаква че го боли, лекарката е казала че е леко възпалено и заради това и лимфните възли е АБ-то. Иначе изследванията са ОК, продължаваме всеки ден да ходим на нагревки. Категорично е забранила да го пускаме на градина, защото сега върлували много кофти вируси. Та така ще продължаваме да се гледаме вкъщи. В петък прави 1 месец, откакто не е ходил на градина Crazy

# 192
Привет на всички!
Мен нещо ме друса нервата напоследък - депресия, скука, критическа .... и само си търся странични занимания. На дърти години реших, че ще се уча да плета  #Crazy. Успях да спретна на Маги две шалчета и една шапка. Започнах пуловер, ама нещо ми секна ентусиазма. После заразена от творенията на Деспина, хвърлих сума пари за къдрави ножички, пънчове, хартии и пр. и все още нищо не съм направила. Последно зълвата пък ме светна за салфетната техника, ами наново - лепила, салфетки и т.н. и пак нищо. Добре, че мъжо ме търпи, а даже се радва че проявявам въобще интерес към нещо. Луда работа. Иначе Маги е добре и ходи на градина.
Августа, с голяяямо закъснение - да ти е живо и здраво майчето. Много да ви радва и да ви помага!
Дианка, честита обичка. С кеф да си я носиш.
Кате, успех с кафенето. Да е доходоносно и само готина клиентела да го посещава  Laughing
Чопарче, много е сладка - пу, пу  Wink
На всички от клуба "депресант" /включително и аз/, пожелавам бързо да го напускат  Laughing
На болничките - бързо да оздравяват.
На Дидка - да не ви се провали почивката   bouquet

Ей, сега видях албума със снимките. Ама мноооого са сладки муцунките.

# 193
Брей какво ви затресоха депресии я се хванете в предпразнично украсяване, подобряване на външния вид и пазаруване на парцалки и ще ви мине. Другото (което мен ме отдепресира) е това стоене в къщи с Калоян тази седмица - така съм амбицирана вече да си ида в офисчето  Laughing . Като допълним и новите обущенца и джинсички и вече съм добре.

Деспина страхонто изглеждат.

Сиска съжалявам за одисеята. Дано с нагревките оправите нещата. АБ-то... щом е неодбходимо ще се пие.

Умкалор-а да ви кажа и аз като Феъри - не знам върши ли такава работа, за която го прехвалваме. Иначе ние анй-обичаме Калпол, после Саностол и вит. С ампулка. Добре че Сингулара яде без вой всяка вечер.

Отивам да пийна някакво кафеподобно, че следобедния сън с детенце не ми влияе добре.

# 194
Ники и днес си е в къщи, утре я давам на градина вече.Има малко соплки ама вече почти изчезнаха.
Деси много интерсно занимание,как ги правиш?
Зори е много сладко бебче.
Катка да ви върви по вода!

Общи условия

Активация на акаунт