Май 2005- Тема 117

• 14 578
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
Диана и от нас Hug
Феъри стискам палци.
Деспина за марка най- добре -немска,евтини са частите и са здрави.За вас е Пасат-комби или Опел.
Ники е при баща си, аз излизам Wink

# 226
О никаква активност.
Весел уикенд!

# 227
Феъри, още едно силно палцестискане имаш! HugЛеко раждане! Praynig
Дианка, дано час по-скоро се оправи Павката и отново да ни радваш с позитивни постове! Praynig
Катка, честито ви заведение!Да ви върви по вода!  Hug
Къде се намира?/ако не е тайна, разбира се/.

При нас нещата бавно, но славно се оправят.Вали и тази седмица няма да ходи на градина.Иска ми се да се оправи напълно.

Хубави почивни дни! Heart Eyes

# 228
Катка, забравих - и от мен честито заведение! Да е все пълно с готини хора!

Ренка, честито! Каква кола си взе?

Деси, наистина трябва да са по-достъпни частите. Аз не харесвам Опел, виж VW е по-добре (поне за мен). Другото важно за мен поне, е да е икономична. Типично женски поглед,  мъжете други неща ги интересуват Laughing Успех!

Диана, много кофти ситуация. Дано Любаче се размине с вируса. В Исул ние в началото попаднахме при Алексиев и все при него ходехме. Той видя възпалението, когато й направиха парацентезата по спешност. За другите нямам мнение, от Райнов съм горе-долу доволна при прегледите на Теа. Но пък Райнов се поизложи при мен и моите изследвания.  Доколкото знам, Френгов е много по-добър, а пък и апаратурата там - също.

# 229
Феъри има момченце, Константин!
Наложило се е секцио, но сега и двамата са добре!

Да са живи и здраве, пожелавам щастие и късмет на цялото семейство!!!

# 230
Ееее, страхотно! Да е жив и здрав Константин. Бързо възстановяване на мама Hug

# 231
Много се радвам! Да са живи и здрави  bouquet

# 232
Да е жив и здрав Константин и да радва цялото си семейство!  bouquet
Бързо възстановяване на мама!  Wink

# 233
  • Mediterraneo
Честито!!!!!!!! Да са живи и здрави всички вкъщи   bouquet

# 234
Честито момченце , Феъри! Да ви е жив и здрав юнака Константин!  На теб бързо възстановяване !   bouquet
Деспина, виж и Fiat Marea Weekend - комби демек . Ние сме с такава. За семейна кола е идеална!

# 235
  • Варна
Честито на Феъри и на цялото семейство. Да име жив и здрав малкият Константин. Феъри по-скоро да  се оправя.

А за колата, не съм предполагала, че има втори мъж като баща ми, дето въобще да не се интересува, ва не разбира и да не иска кола. Е оказа се че има и аз пък взех, че се омъжих за него. Сега правя опити да го проагитирам, но за момента се неуспешни.

# 236
Да е много здрав и късметлия малкия Константин и цялото му семейство!  bouquet

# 237
ЧЕСТИТООО НА Феъри ДА ТИ Е ЖИВ И ЗРАВ БЕБОКА И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

# 238
Феъри, честито момченце!!! Да расте Косьо здрав и силен, на тeб - бързо възстaновяване!!!  Hug  bouquet

# 239
Добър вечер! Да се разпиша докато е мир - наядено дете рисува с водни бои  Grinning.

Честит син на Феъри! Да е жив и здрав!

... "Прасчо момиче ли е" - "не момче е", " нееее мамо момиче е защото трябва да ес оцветява в розово"  Laughing това за да ви опиша фона в къщи

Дианка лошо с ушетата и болестите. Да се оправя малкия юнак.

Деспина  Волксваген пасат, може и не комби също е добър вариант. Мисля че частите му са по-евтини от на Мареата.

За нападателното поведение - Калоян рядко тръгва първи, но ако някой го удари не забравя бързо и агресивно отвръща. Като цяло при повече внимание, когато е в близък контакт на тясно място нямаме проблеми.

Катка успех!

Изчезвам, че оцветяването приключи и му преча да си "гледа песничките". Хубава вечер!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт