Май 2005- Тема 117

• 14 565
  • 263
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ФЕЪРИ! МНОГО ДА Е ЗДРАВИЧЪК, МНОГО ДА Е ДОБРИЧЪК, НА НЕЯ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Страхотна новина Simple Smile

Миличката ми тя, дано не е усетила земетресенията и да не се е изплашила.

Катка,
честито барче  Grinning Присъединявам се към хубавото пожелание на Мартеа, много ми хареса Simple Smile

Ние сме ОК, лошото отминава. Вчера бях цял ден с Любака и си изкарахме страхотно. На детенцето му се върна настроението и живеца. Бяхме в Заимов, глезотии- колички, въртележки, подаръчета и накрая му накупих много книжки и пъзели Simple Smile Вечерта четохме приказки, абе...миличкото ми то. Съвсем го бях изолирала тези дни. Днес ще повторим Wink Така, че ако някой ще ходи преди обяд към парка да ми звънне да се видим.

Вчера много се зарадвах, че видях Мария Д с близнаците и съпружето й. Баткото вече е голям и не  е за разходки в парка. Но бяха само те, за съжаление. Много ми стана тъжно и мъчно за нея...миличката. Не е писала в темата ни, надявам се, че е ми се сърди, че пиша за това. Много, много прегръдки, ако четеш мила   bouquet Извинявай, че те разстроих така вчера.

И да знаете, че вече е време за среща. Обещах на Мария Д , че този сезон ще има  включване Wink
Малко да поразмине около нас и ви предлагам средата на декеври да се съберем...само не знам по женски или с децата. И без това сме сложни със събирането, не знам как да го направим.

# 241
Феъри, честитоооо за най-чаканото момченце! Да е жив и здрав малкия Константин! Много да ви радва и къщата ви да е изпълнена с детски смях. На теб, бързо възстановяване и скорошно включване във форума  Wink
Дианка, много се радвам, че се оправяте. Изтормозихте се. От тук нататък ви пожелавам да сте много здрави! Много игри и веселие с дечицата  Wink.
Мнооооого ми се иска да се запозная и с другите мами, а и с децата.
Дали няма да можем да  организираме за дечицата коледно парти - запознанство? /нещо на коледна вълна съм се настроила/

Много здраве на всички и болничките да оздравяват   bouquet

# 242
  • София
И аз да се включа в поздравленията към Феъри - Да им е жив и здрав Константин!

Преди малко говорих с нея - каза, че вече е по-добре - Секциото се е наложило, защото момъкът е бил много голям е не е могъл да излезе - 4 кила бил хайвана  Laughing

Дианка, и аз мислех да организираме среща - давайте предложения!  

# 243
за среща - може ли да не е много вечерно, че ако изобщо има на кого да оставя децата, то вечер е направо немислимо...  Sad Може би следобедно (ако е без деца, де, защото иначе спят) или късен следобед, към 5? Предполагам събота или неделя ще е, заради работещите мами? дано сме здрави и мога този път да дойда, не съм ви виждала, ехеее, бях бременна с Надето последния път  Embarassed

# 244
Феъри честито бебче,да е живо и здраво и много да ви радва!  ylinfant

# 245
  • София
Честит Константин, Феъри! Да ти е здрав и щастлив!

# 246
Феичка, честито юначе! Да расте здрав и силен момък! Чакаме те да се включиш с бебешки новини  Hug

Момичета, ако може, предвидете ме и мен в предстояща среща! Само че отсега са ни запланувани идващата събота - 22.11 - ще ходим с танцовия ансамбъл на една хижа тук в нашата околия; на 12.12 - петък, ще ни е лабораторния банкет, а на 19.12 - петък - заводския банкет. Ако ви е удобно последната седмица на ноември или първата на декември, ще гледам да съм на линия  Simple Smile Дано не съм много нахална  Grinning

А кола си купих Пежо Партнер - товарно пикапче за нуждите на мъжа ми. Аз си карам един Фиат Брава, много съм доволна и засега не искам да го сменям.

# 247
Феъри, честит бебок!!!
Да сте живи и здрави цялото семеиство!!!

# 248
  • Bristol
Феъри има момченце, Константин!
Наложило се е секцио, но сега и двамата са добре!

Феъри, честито и бързо възстановаване!   bouquet

# 249
  • София
Биренка, завиждам ти за дългият "работен" график, който имаш Wink  Hug
Честита кола, да си я карате със здраве и без инциденти   bouquet

ЗА СРЕЩАТА
Ако искате да го направим следобедно-вечерно. Ще се видим с децата към 17.30ч в някое клубче и после, ако имаме сили и мерак, може да изпратим дечурлята с татковците и да се видим по женски.  Да нарочим една дата 06.12, м? И искате ли и татковците да дойдат?
За място се сещам само около нас, естествено, защото не мърдаме много, много в центъра  Embarassed Идва ми идея да запазим "Приказка без край" и после, ако решим да отидем в Червената къща на Ситняково. Давайте по-добри идеи за място.

# 250
Аз съм за среща,само да не е 6.12,тогава е Нкулден-ще имаме гости.Иначе аз нямам проблеми.

# 251
Добро утро!

Да взема и аз ли да долетя за среща Crazy. С Дианка да си попушим Wink Ще мина през Пловдив да забера Рени и Августа, колко му е!

Рени, честит автом'бил! Да си го карате без аварии Grinning
Още веднъж ви благодаря за пожеанията Hug
Ксения, барчето е в първата пресечка на Фердинандова, зад павилиончето за странджанки Peace
Ще ви пусна снимки по-късно.

Деси, ти го навий мъжа ти за кола, пък тука дружно ще решим каква да е Wink
Вале, кажи дее, преместихте ли се, как е, що е...

Някой давал ли е Инфлуцид? Отзиви?

# 252
Добрътру!
За среата съм за! Мога на 6.12., района също ме устройва  Simple Smile

Ние тръгнахме на ДГ най- после. Разбира се, не може без проблеми - казали на мъж ми , че му няма картона, били сме се подписали, че си го взимаме  Shocked Вече изпадам в истеричен смях , само си мисля какво ново ще измислят  Sick
А, и не са в предишната стая, за която купихме мин. година нови легла , маси столчета, нови шкафчета и имахме уверение ,че ще прекарат 4 години там. В сегашната всичко е от 40-та година. Само чакам първата РД  Close
Поне е със същите деца  Tired

# 253
.....Ще мина през Пловдив да забера Рени и Августа, колко му е!
Кате, аз съм съгласна! Предполагам и Августа ще е  Laughing

Ох, искам да ви питам нещо, ама включете си скайповете, който може, щото не знам кой чете тука, плиийз!

Аа, за 6.12 Камий е права. Нали и ние си имаме чичо Кольо у дома  Wink сигурно и аз няма да мога тогава

# 254
Честит юнак Константин на Феъри   bouquet
Да е жив и здрав, да расте умно и палаво дете, за радост на мама и тате  Hug
На мама бързо възстановяване   bouquet

Рени, аз не помня честитих ли автомобила, затуй пак ...със здраве и безаварийно да кажеш на Борката  Hug
Аз сум сугласна, ама да не е на 06.12, че имам виден Кольо в къщи...и гости приемаме неканени Wink
Дианка, много се радвам, че се разминават лошотиите вече. Да ми нацелуваш двамата герои, и себе си да не забравиш  Heart Eyes
Пателина, тия във вашата градина направо са уникални, на РД да не им го премълчиш 
Peace
Кате, на супер място ми звучи това барче  Wink
Айде, ще бегам, после пак. На всички леко и приятно да минава този мъглив ден, много успешна и ползотворна седмица пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт