Страхотна новина
Миличката ми тя, дано не е усетила земетресенията и да не се е изплашила.
Катка, честито барче
Присъединявам се към хубавото пожелание на Мартеа, много ми хареса
Ние сме ОК, лошото отминава. Вчера бях цял ден с Любака и си изкарахме страхотно. На детенцето му се върна настроението и живеца. Бяхме в Заимов, глезотии- колички, въртележки, подаръчета и накрая му накупих много книжки и пъзели
Вечерта четохме приказки, абе...миличкото ми то. Съвсем го бях изолирала тези дни. Днес ще повторим
Така, че ако някой ще ходи преди обяд към парка да ми звънне да се видим.Вчера много се зарадвах, че видях Мария Д с близнаците и съпружето й. Баткото вече е голям и не е за разходки в парка. Но бяха само те, за съжаление. Много ми стана тъжно и мъчно за нея...миличката. Не е писала в темата ни, надявам се, че е ми се сърди, че пиша за това. Много, много прегръдки, ако четеш мила
Извинявай, че те разстроих така вчера.И да знаете, че вече е време за среща. Обещах на Мария Д , че този сезон ще има включване

Малко да поразмине около нас и ви предлагам средата на декеври да се съберем...само не знам по женски или с децата. И без това сме сложни със събирането, не знам как да го направим.
Може би следобедно (ако е без деца, де, защото иначе спят) или късен следобед, към 5? Предполагам събота или неделя ще е, заради работещите мами? дано сме здрави и мога този път да дойда, не съм ви виждала, ехеее, бях бременна с Надето последния път

. С Дианка да си попушим