Доминикана и Пунта Кана – отзиви?

• 162 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Иве, явно сме късметлии  Laughing 
vania ot bania, от моя скромен опит и двете ми посещения, май няма да има хотел в който сервиза да не е на ниво. Е сега имахме повечко екстри  Laughing , но и цената беше друга.....Но като цяло, там лоша храна и питиета няма. Май няма къде да ти сервират 5 вида меса, дивеч, агнешко, телешко, пилешко, риба и всякакви глезотииии...и то всеки ден, талията ми отиде по дяволите  Mr. Green  За питиетата няма да говоря, само черни етикети и отлежали бутилки  имаше   Laughing
Да и нас много ни допадна Саона, беше един чудесен ден в Рая!
p4elichkata, сега летяхме с Air France. От София, чекирваш си директно багажа и имаш почивка час два между полетите, за предпочитане е. Миналата година се размотавахме по 2-3 дни с багажа из хотели в Испания и като си помислиш пак ги харчиш пия пари, но ти се струва, че уж билета за Доминикана бил по евтин  Mr. Green , просто е заблуда.

# 661
Вече имаме и ние билетите за там, резервации, всичко, заминаваме на 6 май, като цена ни излезе около 900 евро на човек, което според мен си е доста изгодно..Имам въпрос към тези, които са ходили да плуват с делфините, дали е проблем ако не можеш да плуваш много добре?  Rolling Eyes

# 662
Моника, приятно пътуване и весел престой в Рая  Laughing
Не, не е проблем, но просто е силно казано плуване  Laughing . За милване, галене и фото цената е по 115 $ , за плуване 155 $  и за онова прословуто издигане от делфините над водата - 195 $  на човек за около 10 -15 минутен контакт с животните. Ние и този път пропуснахме, а си мислехме като група от 12 човека да минем по тънко, но не.....Оставихме плуването за следващия път Laughing  , защото   първото нещо което си пожелаваш когато си тръгваш от Доминикана е, да се върнеш пак!   
Сега наблегнахме на обиколките и културните мероприятия  Laughing  Предпочетох да отида на концерт на Андрея Бочели.

# 663
Ами аз още незнам на какво ще наблегнем, за там слушам толкова хубави неща, че май каквото и да правиш, все си заслужава  Grinning А концерт на Андреа Бочели на това райско място предполагам е било невероятно изживяване,

# 664
Мда, беше вълшебно... На магическото място Алтос де Чавон в Каса де Кампо

# 665
  • ...край Дунава
Ще следя темата. Планираме почивка към септември/октомври.

# 666
  • София
Ще следя темата с интерес. Благодаря на всички, които споделят информация и по този начин помагат на тези, които им предстои почивка в тази красива страна.
За тази година вече имаме резервирана почивка, но за догодина мисля, че ще се ориентираме и ние към Доминиканска Република.

# 667
Ива Арбова живее в Пунта Кана със семейството си от години. Искаме да и благодарим, че направи почивката ни още по-вълшебна и се радваме, че я открихме преди да заминем. БЛАГОДАРИМ ИВЕ! Simple Smile

Ива разказва увлекателно истории, научихме много за местността. Посетихме много места, остана и много да се види! Simple Smile Водеше ни на приказни места (индивидуални екскурзии с син джип шевролет, без преден номер:)))), непознати за масовите туристи, избираше само най-доброто за нас. За всеки, който иска да се потопи в тази магия препоръчваме горещо приятелските услуги на Ива.

Със сигурност ще се върнем някой ден пак там и ще я потърсим отново, а тези няколко килограма отгоре, които трупнахме ... еми, струваха си!

Ето и малко снимки от нас Simple Smile https://www.facebook.com/IvaFazlova/media_set?set=a.101535624374 … 3741849.759905605

# 668
Иве, благодаря ти за милите думи! А аз имам още едни приятели! До нови срещи, мило семейство!  Hug

# 669
  • София
 ivaF чудесни снимки! Много харесах подводните снимки и тези с делфините. Личи си, че сте изкарали чудесна почивка.

# 670
Момичета, здравейте! Един може би досаден и коментиран впрос, но ако може пишете ми. Каква е цената за остров Саона, защото знам ,че с различните оператори варира

# 671
Ние не букнахме екскурзиите предварително от БГ, нито и там на място от хотела. Ползвахме Ива, която ни даде доста прилични цени, а и най-вече, организираше ни екскурзиите индивидуално. Препоръчвам ти да и пишеш  лично съобщение за повече подробности. Simple Smile
Момичета, здравейте! Един може би досаден и коментиран впрос, но ако може пишете ми. Каква е цената за остров Саона, защото знам ,че с различните оператори варира

# 672
  • София
iva_a
Ива добре ли сте ? Всичко наред ли е с вас ?
Премина ли бурята ?
Дано да е преминало и да сте живи и здрави...
Поздрави...

# 673
Bled, много ти благодаря, много мило, че писа!
Всичко е наред! Мина за няколко часа вчера. Не беше толкова страшно - духна по-силен вятър сутринта в този край на острова, но сега вече е слънчево. Повече дъжд и вятър е имало към северната част, но планината го е спряла. Късмет, че не стана ураган, а остана тропическа буря.
Поздрави!  Simple Smile

# 674
Дами здравейте,бих искала да ви попитам как ви се струва пакет на цена от 3000 лева на човек за 7 нощувки заедно с летищни такси за Мелия  или Барсело баваро палас от българска агенция ? За тръгване около 5-6 декември . Още не ни е сигурно тръгването ,но проучвам нещата ,прочетох и цялата тема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт