Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 608
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Джули, мерси за темичката   bouquet Гласувах!  Peace

Снимките са много сладки.

Тити и Симона върви дребна. Днес ни премериха 5,400. Важното е, че е весела и жизнена. Вече така се успокоявам  Party

Десита, много неприятно, дано бързо се оправиш!   Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 22:14 от Oleto

# 16

Рапунцел, търлъчките ваши ли са Laughing Вчера ги гледах, имам чувството, че си пазаруваме от един и същи магазин Joy

ketito, търлъчките са произведение на ekspa, за което сме и много благодарни  bouquet Hug Страхотни са!
Срещата беше страхотна и планираме следващата седмица да направим още една в Западния парк.
Десита, пиши как си, има ли подобрение?
Aelia, мерси за снимките Hug! Сдоби ли се с нещо интересно от Щъркела?

# 17
Благодаря за загрижеността на всички. За щастие температурата ми намалява, но все още се чувствам отпаднала. Ще ви държа в течение Mr. Green

Ето снимките от днешната среща и от моя фотоапарат: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291631&pid=8630905

# 18
Десита, мерси за снимките  bouquet! Дано по-бързо се почувстваш добре!  Praynig

# 19
Тити, от дата ли или от друго, обаче сме в един кюп - на дребосъците  Mr. Green

Уф  ooooh!, ние утре сме "на поправителен" с Катето - пробно мерене, да се види дали сме се поправили след мъдрите съвети на педиатърката...

Десита  Hug

# 20
Джули, мерси за анкетата и темичката  newsm51

Тъи като се оказа, че тази вечер ще къпя детето сама и малко подраних, та в 8:30 вече беше изкъпана, нахранене и приспана newsm74 Сега имам цяла вечер свободна само за мене си Party

Само моето дете ли заспива рано? вече го къпем около 17:30, защото около 18ч. заспива и после се събужда само за хапване, няма как да го изкъпя около 8-9. Но и в това намерих позитивизъм, имам време да спретна вечеря, да хапнем с тати пред ТВ-то и след това в 9ч. малкия се обажда за папкане.
Като казах папкане и се сетих да питам: вие говорите ли умалително на детето си? Аз му говоря като на голям човек, а мъжа ми и майка му му говорят "като не бебе" (мауките кунки ли папаш маме? - това е реплика на свекърва ми и защо му вика "маме" като аз го родих  newsm78 ) Лигавото говорене с неправилни думи много ме дразни и направо ми иде да се  Sick
Иначе днес й купихме подарък за РД-то, ама не си хареса обувки и измисли 101 причина да ми откаже всякакви други мои предложения, та накрая просто платих първото нещо, което тя погледна в магазина и докато каже: "не знам, ще си помисля" бях излязла от магазина  Mr. Green Пък аз с тая голяма колички с 300 зора влизам в магазините, докато тя се мотка, а където не мога да вкарам количката си оставям детето пред вратата (като най-лоша майка)  Embarassed

... стана дълго, мерси че ме изслушахте, олекна ми Simple Smile

# 21
  • София
ketito, търлъчките са произведение на ekspa, за което сме и много

Shocked Shocked Shocked А стига бе....ама аз ще ги снимам тези в магазина и ще ви ги покажа Shocked

Катче Аууу много е сладичка Маги, отдавна не я бях виждала. Прилича на теб Heart Eyes
Абе аз си бях поръчала момиченце с такива устни.....а и имената сходни Thinking..........да не са объркали пратката Mr. Green

# 22
Kali-76, благодаря, че попита у ж вървим към подобрение, ходим по два пъти на ден на процедури и вече не знам на кой свят се намирам от пътувания. На всичко отгоре аз съм болна с температура, хрема и болно гърло.
Последните прогнози за ръчичката на Йоана са, че ако до навършване на 7 години се оправи трябвало да сме щастливи.
Лека нощ на всички, послушни бебечета ви пожелавам

# 23
  • София
Милена, хубаво си направила, какво се прави на важна. Режи я и не я мисли, казвай си овреме и после ще ти е леко Simple Smile Впрочем и аз мисля, че е глупаво и даже неправилно да се говори така на детето - колкото и симпатично да им се струва, тези изкълчени приказки няма да го научат да говори правилно. То не е лошо, че по-рано къпете Раян, аз също нямам нищо против, но докато мъжът ми се прибере след работа и задръствания, става 19:30 - 20:00, затова в 9 чак къпем.

Тити, Ясен си е човече с индивидуалност Simple Smile Аклиматизирахте ли се вече или още се нагаждате всички?

Аз пък ще гласувам утре - май 8 хапвания й преобрих, но за всеки случай и утре ще броя  Joy
Това Дари ме разтапя просто. Суче, суче, по някое време реши да почине, пусне гърдата, врътне театрално очички нагоре, повдига веждички, свива устенца на О и пуска едни въздишки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes После ми гука, ако мерне баща си наоколо го поглежда и по личицето и се разлива една широоооока усмивка... Направо ще я изям! Вече се смее на глас много често.
Забелязах нещо странно: когато я къпем и я сложим във ваничката легнала по гръб, ако облея с повече водичка гърдичките и отиде към гушката й, тя започва да поема дъх рязко и се стряска някак  Thinking Не зная, някакъв инстинкт ли е, когато водата водата лицето й, да поема дъх и да го задържа или някой път е глътнала вода?

Sela_wi, важното е, че ще се оправи  Hug Полагате толкова усилия и старания за раздвижването, това със сигурност ще е от полза и един ден травмата ще е само спомен!

# 24
  • София
здравейте момичета .
Гласувах 5 пъти-на кърма , понякога и 6

julie.k моля те да сложиш и нашето бебе на 1-та страничка. Стефан , 29юли ,4600/ 56см . Благодаря ти  Hug  bouquet

приятна вечер

# 25
  • София
julie.k моля те да сложиш и нашето бебе на 1-та страничка. Стефан , 29юли ,4600/ 56см . Благодаря ти  Hug  bouquet
Добавих ви, тъкмо вече си имаме и бебче на 29 юли Simple Smile

Лека вечер на всички  Hug

# 26
  • София
bambola78 Теб си те спомням, че писа преди да родиш  Thinking нали?
Как сте.Много мами сме от Драгалевци Heart Eyes

julie.k Инстинкт е Wink Представи си как ти се цопваш в басейн.

sela_wi   Кураж  Hug Сигурна съм, че ще постигнете голям успех и след време детенцето ти ще ти е много благодарно Heart Eyes

# 27
Джулс, благодарско за усилията относно темата и анкетата   bouquet

Села-ви, такова постоянство, което вие проявявате ще бъде възнаградено  Hug

Хм, аз май съм получила някаква алергия към храна. И преди ми се е случвало, но лошото е, че не знам от какво е  newsm78 Слава Богу на Ния нищо й няма. Дали има проблем, ако я кърмя (не ми се струва да й вредя, но за всеки случай)

# 28
  • София
каква алергия

# 29
Уртикария - червени петънца, които сърбят. Алегозан ми помага, обаче мога да ползвам само мазилото, а то действа по-бавно. Хаповете са противопоказни Sad

Общи условия

Активация на акаунт