Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 592
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И ние днес бяхме на консултация. Този път сме пораснали малко - 5900 (400 грама +) и 62 см (2 см+). Абе аз си усещам, че вечерите бебка започва по някое време да се сърди на едната гърда, че не пуска, та давам и другата. А и 6 хранения на кърма явно са й малко. Започвам да ям лактогенни храни и да я слагам на гърда по-често. Няма да се дам Grinning  Сложиха ни и втория Пентаксим. Белинда, днес сме се разминали при докторката. Wink Аз бях в 11'30. Дуци, как така сте още без имунизации?

Дойде времето, по което миналата година са се заченали нашите бебоци. Много сладко Heart Eyes Ние утре правим с мъжа ми 6 години от както сме заедно и една годинка от както сме направили Габи Flutter

Кой ще се погрижи за нас и ще ни пусне новата темичка? Hug

# 286
Eurydice аз съм на линия за срещичка стига да е хубаво времето...

# 287
Ра, мерси  Hug И преди й е взиман секрет (това й беше 4-ти път) - само първият беше положителен за стафилококи и Бактробана помогна. После гледахме дали са се изчистили. Хриптенето продължаваше и преди 1-ви Пентаксим аз поисках секрет - излезе отрицателен. Но сега си е чиста настинка според мен - киха много често, излизат безцветни сополчета, пипа си нослето и мрънка, хрипти (сега разбирам за тия 'задни сополи' дето говорихте преди), но няма да ги махам с помпи -според мен трябва да се излекуват Wink Сега говорих и с педито по ЗК - каза да съм й промивала носа и да й дам панадол довечера, ако утре не й е минало да я водя.

Ето какво смятам да направя - ще й слагам от капките, за да я облекча и за да може да се храни нормално. Утре ще звънна в лабораторията, тъй като ако е отрицателен резултата ще е излязло изследването. По колко време обикновенно трае най-обикновенната хрема?

# 288
  • Варна
Здравейте! Момичета, ако някой се интересува в момента в "Марешки" няма "Пентаксим". Казали са на съпруга ми, че нямали от месец и не се знаело кога ще има. Взел от аптеката на "Кауфланд" срещу 62 лв. Така, че да не се разкарвате напразно, може да звъннете по телефона в "Марешки" предварително.
Лека вечер на всички. Здрави и послушни бебоци!   bouquet

# 289
Момичета от Западните райони.....
Значи вече натам те влече Crossing Arms
Joy Joy Joy
И теб те броя за западнячка и сега, когато си имаш помощник, нямаш извинение да не дойдеш до Западния парк - ей го де е!
НБМ, и за теб се отнася  Naughty Simple Smile

# 290
  • София
НОВА ТЕМА

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 20:45 от Katche

Общи условия

Активация на акаунт