Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 633
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от нас Simple Smile
Джоли, добре дошла и спокойно  Hug
Защо си толкова против сокчетата? Аз се замислям дали да не започна скоро да давам по малко сок ябълка. Какво ще кажете  newsm78
Дуци, мерси за споделеното, ще потърся и аз шампоана. Дано да го има.

# 241
Деница, много разреди акането. По веднъж на 2-3 дни и след като свърши работата, направо коремчето й спада. В началото ходеше по 2-3 пъти на ден и изведнъж, като отрязано с нож, започна на тия дълги интервали без никаква промяна в хранителния режим.  Като се изходи накрая, не е запек, а даже течна субстанция, с термометър не става нищо.
Ра, и при нас е същото. Ако на третия ден не е акал, става кисел. Помага ни да пия сок от круши (например на Капи), 2 чаши и след 5-6 часа Раян ака с аромат на круши  hahaha
Другото, което ни помага още по бързо е едно сиропче Лактулоза-МИП, дава се 5мл. по предписание, аз давам 3мл (2 непълни чаени лъжички).

# 242
  • София
Добро утро! Днес най-после ще отида да видя какво представлява този Джъмбо, а после цял ден ще скитаме с Яна из парка.  Grinning
Весел и слънчев ден на всички!  Hug

# 243
Джоли Hug Hug бързо оздравяване. Дано на Ния да и се размине само с кихането Praynig Мисля, че щом детето си е жизнено и си пълни памперса, и най-важното е спокойно и не реве от глад, няма за какво да се притесняваш PeaceКантарът не винаги е точен. Кога сте на консултация?

Дуци моля те, ако имаш възможност пусни една снимчица на шампоана Hug

Олето, Честит Рожден Ден на патерици. Много здраве, щастие и любов!!!  bouquet

Мисля днес да ходя на мамолог. Тая бучка в гърдата, изобщо не ми се разсейва #Cussing out Пия лецитин, правя горещи компреси. Мястото си стои зачервено и болезнено Tired
Вчера цял ден бяхме в северния парк. Голяма разходка му дръпнахме. Алекс спа почти цял ден в количката. Вечерта заспа към 20:30 и в 22 часа се събуди и започна зверски рев. Така и не можах да разбера причината, но след 10 минути просто си млъкна и пак си заспа Shocked Нещо от три дни взе да се буди към 8 часа сутринта и хич не успявам да си доспя. Започва едно хилене, ритане Heart Eyes

# 244
Добро утро и от мен  Grinning
честити месечинки на множеството бебчета   bouquet които стават на 4 месеца
и аз се присъединявам към групата с косопада.При мен са същите топки ,като при Катчето само дето ми е права косата Simple Smile.Добре, че професията от средното ми е перукер и ще си спретна перука.За това мисля да си събирам окапалата коса  Laughing
Джоли не се шашкай.Аз също преди правих такива проби на електронния ми кантар.Резултатите нямат нищо общо с действителността,а и постепенно децата ни ще почнат да наддават по по-малко.Моя качваше преди по 1200гр .Последния път 900гр и педито се учуди, че е толкоз чак.И по малко ги слушай бабите с техните редки кърми  Wink
А някой питаше как се пазим от бременност...Аз вече се шокирах, щото ми дойде един нормален цикъл и пак ми спря и се уплаших.Е не бях бременна, но си сложих спирала и сега двойна контрацепция -спирала и кърмене.
 а Агата къде се изгуби...

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 09:45 от ekspa

# 245
  • София
И на мен гинекологът ми ми препоръча да си сложа спирала, но му отказах.

Косата ми и тя почта да пада, но според ме е повече от сезона, отколкото от нещо друго. Всяка година се случва.

# 246
Добро утро!
Ние ползваме презервативи. Не обичам външни намеси в тялото си и спирала не бих сложила. Има сега някакви други истории с конци, но може да се усещат от жената, а аз като се знам и да не ги усещам пак ще си мисля че имам нещо там. С какъв ужас слагам тампон....А на АГ преглед се изпотявам цялата. Crossing ArmsСамо мъжът ми има работа там Mr. Green
 Ние днес сме на ваксина, дано я понесе леко, но и аз мисля да започна с нещо да го захранвам, ще питам педи, но сигурно ще препоръча сок.
А вчера как се претопли Сами, ужас. Уж се разхождаме, чакам да заспи, а той като писна...Аз се усетих, че е от жега след 10-ина минути и се прибрахме с боси крака. В мига, в който разкопчах дрешката /а беше само по боди с къс ръкав и цял гащеризон памучен/ и млъкна, побеля и се успокои. Но не заспа до 22 ч. и беше много превъзбуден.
После стана в 5.30 и много се надявам това да е повод да махнем яденето в 3. Има ли такива сред вас?

# 247
Джоли, на кантарите хич не им се връзвай  Peace първо са неточни, особено електронните и второ памперсите са по-показателни, както и настроението на детето  Simple Smile
Ние в петък бяхме на пробно мерене, след една седмица "изпитателен" период. Щях да получа удар, защото електронния кантар на педито показа 0 грама наддаване  Shocked Тя като ме видя как съм, май се смили и каза на сестрата да извади стария кантар - от тези големите метални теглилки и той показа 100 грама наддаване  ooooh! Та това прави общо 400гр. за месеца и общо е 5 300  Wink
А и Пентаксима пак го отложи. Щяла да го сложи като почнела бебка да "наддава". Има ли други бебета, на които още нямат първи прием?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 10:19 от gnidka

# 248
Здлавейте момичета,

ЧРД на Олето  на патерица  newsm59

Денис днес е много кисел. От сутринта към 5ч. се почна, рев, коремчето му много бълбукаше, добре  че имам капки, дадох му и се поуспокои.
Спирала не бих си сложила втори път. Сложих си след като родих Ети, и след 10 месеца, едни болки, едно чудо... тя тръгнала да излиза, а при това положение не върши работа и казах да ми я махнат.

Болните да оздравяват бързо, а другите да се пазят, че е много неприятно.
Днес ще ходиме на консултация и после ще дам отчет Peace

Да почерпя - Денис става на цели 4 месеца, голам мъж  Wink

# 249
Децата вече са по-добре. Ще ги извеждам на разходка, че Самуил може да стои по цял ден на компа, ако не го отлепя оттам.

# 250
Децата вече са по-добре. Ще ги извеждам на разходка, че Самуил може да стои по цял ден на компа, ако не го отлепя оттам.
smile3501

# 251
Честити месечинки  и на другите бебчовци родени на 3-ти, той списъка е дълъг  newsm59 newsm38 Tada

# 252
Честити месечинки на:
Яна на мама saxophone
Кристиян  на мама elen@
Мартин на мама Hristush
Елена на мама ДеЩоВиди
Емилио на мама maryloo
Нина на мама Eli_cz
Елица на мама Rexy
Делиан на мама
Зорница на мама bebon4e
Боян на мама emi03
Михаела на мама Valya
Денис на мама Cveti_Eti 

Честит рожден ден на Олето на патерици

А ние вчера какъв рев му дръпнахме в морската....... Просто не е истина дори и храненето което прави в 15ч го пропусна. Весито ни видя но това беше само началото. Рева, рева около 20мин / ама май не беше рев а дране/ и заспа Какво беше това чудо не разбрах.

тити аз си мажа петната от бременността по лицето с кърма. Нещо обаче на последък се изкалпазаних и забравям.

гнидкаи ние още нямаме първи прием на пентаксим

# 253
Влизам само за да ви почерпя по случай навършването на 4 месеца на Мартин

Честито и на всички останали, родени на тази дата!!!!

# 254
Привет на всички! Бяхме в Унгария за 1 седмица, прибрахме се късно в събота и до сега чета изписаните теми!  Mr. Green Беше страхотноооо!!! Изобщо не съжалявам, бяхме цялата дружина - Белинда, нарамвай мъжете и заминавай, няма какво да се чудиш - по-добре с тях на ново място, от колкото с тях тук  Wink Снимки ще кача по-късно, че не са на тоя компютър  Wink

Честит празник на бебетата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт