Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 634
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря на Деница, Коколина и Пумичка за информацията за именния ден на Емил! Hug Hug Hug
Питах свещеник - по православния календар в България се празнува на 8 ноември - Архангел Михаил!
Деница, благодаря за честитката! Hug
Катче, Маги е страхотна! И моята коса пада много, но не чак така. Вземи си витамини, наистина.
Нинче, много сладки снимки!!! Heart Eyes
Мария Кар, много са ти хубави децата! Значи и ти като мен и Весито имаш неспокойно спящо дете. Ама казваш, че от скоро? Емо е така от както се е родил. Е, сигурно е нормално, щом има и други такива. Весито описва Павката точно по същия начин, както е Емо посреднощ. Tired
Мила Д, завиждам ти благородно за спокойната госпожица!
Белинда, паднах от смях като видях Бобо така завит с пелената. Много е сладък!
Пухтулка, Емо също адски се плюнчи, прави балони и вика брррр. Crazy Много е смешен. Laughing Мисля да му купя такава кърпа от Пигис, много са сладки, днес ги видях. Е, вярно, скъпи са, ама са сладки! Heart Eyes
А пък моят син, както доскоро не щеше да седи по корем и ревеше и се подпираше на юмруци от няколко дни като го изкъпя и сложа по корем, за да му намажа гръбчето така яко вдига главата, извива гръбче и се кокори, че е направо супер сладур. Heart Eyes И вече не се подпира на юмруци и корем, а на лакти. Laughing Много ми е чудно как за един два дни се развиват тези деца. За пореден път се убеждавам, че не трябва да се насилват да правят каквото и да било, като им дойде времето те сами си го правят. Peace
И издава едни смешни звуци, все едно иска да каже нещо, но не може, `щото само гласни излизат от устата му. Joy
ЧРД на Олето на патерица!  bouquet

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 20:27 от nip1977

# 226
Здравейте, аз бях при мама и тате днес   Heart Eyes е нЕма по-хубаво мЕсто от бащината къща  Laughing обаче Бубчо се одра от рев там, след това и в колата  Shocked като се прибрахме,  в момента в който го извадих от кошчето заспа на дивана  Rolling Eyes ся Белинда да не ме бие  Blush ама го събудих преди малко да го изкъпем и пак заспа милото  Heart Eyes трябваше да го изкъпя щото днес кой ли не го целува  Crossing Arms повече няма да го водя никъде  ooooh!

Олето  newsm59

Джоли, аз две седмици след като родих направих страшна алергия - уртикария. Целите ми крака бяха червени и подпухнали със ужасни сърбежи. Всичко това започна да се разпространява по тялото само за една седмица. Казаха ми да се лекувам докато не е станало по - зле. Бях на безбелтъчна диета, която не помогна, след това изключих и всичко останало  ooooh! общо взето живеех на ябълки, грозде, обикн. бисквити , солети , ориз и картофи, но и това не помогна. Вече нямаше какво да се прави и се задаваше нелицеприятно за мен лечение - трябваше да спра да кърмя за да се лекувам с кортикостероиди. В този момент ми препоръчаха д-р Албена Попова от ТОКУДА. Много внимателна жена. Съобрази се със желанието ми да кърмя и започна лечение с безвредни за мен и бебето инжекции /не помня как се казваха  Blush/,. Тогава не живеехме в София и тази жена се съобразяваше с часовете на кърмене и ми биеха инжекциите в удобно за мен време. Мазах се и с някакво правено кремче , което тя ми изписа. За три седмици се оправих. Тя е дерматолог  Wink според мен не бива да се доверяваш на общопрактикуващи лекари за това. Всеки ден е на работа, работи и със здравна каса , но часовете вървят с по месец напред. По добре си плати 20лв, ако решиш да ходиш при нея. Вечно ще съм и благодарна на тази жена  Heart Eyes

# 227
  • Швейцария
Кат4е,Маги е много сладка!Тя е малка госпожица-4аровница!!!

Nip,благодаря ти!Аз също се притеснявах,4е Влади като го сложа по корем само забива главата или я вдига минимално и до там,запо4ва се едно пъшкане и вдигане на дупе Grinning.Не оби4а никак това упражнение,но ще продължаваме да го правим няма на4ин
Ина4е спокойния сън при нас се завърна Hug Simple SmileЯвно е било времвнно.Надявам се и при вас  в най-скоро време да настъпят спокойни нощи.Емо ти е сладур4е!

# 228
  • София
Оле, честит празник!   bouquet

някоя от вас ползва ли кърма като козметичен продукт и в крайна сметка някакъв ефект има ли? Нещо за петна бяхме говорили отдавна....
Ползвам, но за Яна. Не знам дали има ефект или си внушавам. Сигурно е едно - не й пречи. Но и аз не го правя много редовно де.. само от време на време като се сетя.  Thinking

Много хубави госпожици имаш Нинче! А и блузката на малката е с много як надпис  Heart Eyes

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Олето!!! Много здраве, късмет и любов!

# 230
Джоли, аз също имам някаква уртикария, неизвестно от какво и кога. Тест съм правила - към храни нямам алергия. Странното е, че като правих диетата на Дюкан всякакви сърбежи изчезнаха. През бременноста нищо - но сега пак имам. ОТ време - навреме, по лице, ръце, крака. Появават се за минутки и изчезват. Честно да си кажа, вече не им обръщам внимание. ОГледай се да не си сменила някоя козметика. Аз не търпя кремове с плодови съставки.

# 231
  • Варна
Привет и от нас Simple Smile Днес вече си направихме разходка в морската и фъстъчка даже си поспа в количката  Grinning Радва ме много това дете- откакто се върнахме от Норвегия сме излизали с количката 3-4 пъти и тя за разлика от преди се застоява вътре  Laughing Сега спи,но очаквам скоро да се събуди от редовното пръцкане... И както обикновено,сигурно ще откараме пак до 2-3ч. Не,че пръцка през цялото време,ама като се ококори и като започне да ми се хили,то станало сутрин почти... И всеки мой опит да я приспя се "наказва" с неистов рев  ooooh!  А утре май ще се ходи при педито- появиха и се някакви пъпчици и не мога да разбера от какво са. Може и да съм я претоплила,ама сякаш не ми изглеждат така...  newsm78

# 232
  • София
И ние имахме пъпчици...от претопляне бяха newsm78...вече незнам по-къс ръкав ли да го извеждам?

# 233
  • София
Femme-soleil понеже виждам, чв споменаваш Норвегия, но съм изпуснала явно - та, ти там ли живееш или ходиш от време на време. И в кой град си - питам, защото аз съм живяла повече от 5 години в Осло, та ми стана интересно.

# 234
Привет от София Wink
Мерси за съветите, момичета  Hug

Като се прибрахме реших да се кача аз на кантара и после с Ния, за да видя колко ли тежи. Знам, че не е показателно, но се стреснах. Двете с нея на кантара 70.7кг, а сама 65.3, което прави, че Ния тежи 5.4кг (последно миналия месец  беше 5,220кг). Малко се ококорих и се шокирах. Мислех, че ще бъде повече, тъй като преди да заминем за Стара Загора излизаше към 5,600. Знам, че не е точно, но съм леко попритеснена  Confused Заедно с тези обриви, с тези опити на свекитата да захранвам, мъжо също... Обявих, че дори и да се наложи Ния да приема нещо допълнително до 5 навършени месеца то ще бъде АМ, а не картофи или моркови, а още по-малко сокчета. АКО кърмата ми не е 'качествена', на АМ-а поне му знаят етикета Wink Не мисля, че имам повод за притеснения относно недостиг на кърма - Ния пълни памперси, ака (дори се одрисква до уши веднъж дневно), след няколко хапвания дори леко връща кърма. Не ми изглежда недохранена. Весела е и...е мързелана си пада и макар да се врътна на няколко пъти беше по-скоро от любопитство, но откри, че като ревне и се доставя пратката Wink Уф, олях се в мнолози. Шъ мъ извинИтИ  Hug

# 235
  • Варна
Femme-soleil понеже виждам, чв споменаваш Норвегия, но съм изпуснала явно - та, ти там ли живееш или ходиш от време на време. И в кой град си - питам, защото аз съм живяла повече от 5 години в Осло, та ми стана интересно.

Мъжа ми е норвежец,но за сега само ходим на гости там  Grinning Иначе "живеем" на западния бряг,близо до Олесунд.

# 236
Джоли, не се шашкай бе, жена! Нали тити беше писала как качвал Деян преди време - даже един месец беше отслабнал. Това за "некачествената" кърма ми се струва винаги глупаво. Като на мойто свеки глупостите - била й "рядка" кърмата и затова на 1м захранила мъжо с кисело мляко  #2gunfire А и сама знаеш колко е вярно това с кантарите Wink Аз веднъж се качих със Сами 3 поредни пъти - всеки път показваше различно Laughing Особено ако ти е електронен кантара  гарантирам ти че не е точен.
Леле, Шада, и аз имах същия обрив след раждането. Много, много гаден. Не знаех че при теб толкова трудно се е излекувал. Мен хомеопатката ме оправи. Иначе по едно време се бях отчаяла, беше ужасно и сърбиии.... ooooh!
Катче, това с косата при теб е по-скоро оптическа измама. Много са ти дебели, тъмни и чупливи космите. Моите са тънки, светли и прави и дори като са много не изглежда такава внушителна купчинка. Имаш страхотна коса, не се притеснявай няма да се развали.  Hug Преброй някой път колко са и ще видиш че не е толкова страшно колкото изглежда Wink
Ние цял ден днес по магазините, Сами в слинга - спа като къпан 4 часа по време на всички обиколки. Пред един магазин ни настига кола и шофьора - бъдещ татко ни спира да ни разпита за слинга. Какво било това кенгуро, толкова различно, но му изглеждало много удобно  Mr. Green До него жена му - бременна в 8мия месец. Обяснихме им, написах им на едно листче какво да търсят в нета. Ама таткото беше много впечатлен, чак от булеварда ни беше последвал до паркинга на Технополис  Laughing

# 237
Влизам само да кажа, че се сдобих с шампоан на Виши за косопад - не са го спряли от производсвто, както четох тук някъде. 17.70 лв. е. С косопада преди 4 години се справих благодарение на него.

Ние днес голямо хайманосване ще направим, но нали майка ми е тук - ще наблюдава дребния звяр отзад, аз ще си карам.

Белинда, мъжът ти вече за постоянно ли си е тук?

# 238
Очаквах критика (повече от тити WinkEmbarassed Айде от време на време да ми е разрешено да се шашкам  Hug Сега като си чета поста - в изблик на паника наистина съм  ooooh!

Писах и на Хедра - каза, че с инжекции алергозан или урбазон. Днес ще питам кожната за тях, че е ужасно - най-гадното е, че ми излезе една пъпка на табана и е мноооого кофти, но пък е и смешно  Blush

И друго - Ния е с хрема от вчера. Горкото киха като за световно, но иначе си е все същата. Пръскам със Стеримара и се надявам да имаме подобрения възможно най-скоро.

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 08:48 от Джоли

# 239
Привет,мамчета!Два дена бяхме на гости на свекитата на село.На малкия промяната му се отрази чудесно.Спа като съдран на двора под астмата,но каките да щуреят и лудуват и...тая сутрин се обзаведох с голямата-болна.Като станала за училище се оплакала на татко си,че е боли корем,лошо и било,очите и парели и имала главоболие. ooooh!Аман от тия вируси.Сега ми остава да чакам кога и малката и бебо ще се тръшнат.
 Относно косопада и аз имам чувството,че ще оплешивея,но тъй като два пъти съм минала по тоя път знам,че всичко ще се оправи с времето.
 ЧРД!На патерица на Олето!Много здраве,щастие и семейна любов!
 Още нещо щях да пиша,ама какво newsm78 Нищо по-късно пак.

Общи условия

Активация на акаунт