Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 635
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
И доколкото знам за да наемеш гледачка трябва виза ти да осигуриш, и място къде да живее, доста скъпо излиза. Така е в Дубай. Предполагам и за Абу Даби важи, но не знам за тям, те там различни планети Simple Smile

# 211
Аз пих Ксизал след като ме изписаха от болницата, заради антибиотика, който ми предписаха за инфекцията от катетъра. Не посмях да не го пия, защото не знам алергична ли съм, не съм ли. Скоро пък си слагах вагинални глобулки, пак пих Ксизал по същата причина. Пих по 1/2 таблетка. А като бременна го пих на капки, по 5 капки дневно(а за възрастни дозата е 20, но пък ме успокояваха).
Джоли, интересно, че и на мен сега леко ми е изразена алергията, явно има нещо навън. Нали даваха по новините, че цъфтели някакви объркани растения newsm78

Аз си имам гостенка за 10 дни - мама е тук Heart Eyes 

НБМ, тоя шампоан е с градински чай, с който се спира кърмата. А рецептата, която си дала не я виждам, отваря се началната страница.

Оле, честит празник newsm59 newsm59 newsm59

# 212
  • Варна
  Честит рожден ден,Оле! Много здраве,щастие и любов!

# 213
  • Варна
Оле честит рожден ден и от мен с Вики!Желая ти да бъдеш много щастлива и обичана майка и съпруга! newsm51

# 214
  • София
Ole,честит празник Hugмного здраве и щастие ти пожелавам Heart Eyes

# 215
  • Sofia
НБМ, тоя шампоан е с градински чай, с който се спира кърмата. А рецептата, която си дала не я виждам, отваря се началната страница.

Shocked Shocked Че то може ли шампоан да спре кърмата newsm78
За рецептата - кликаш на линка ми, отваря се заглавната, затваряш я и пак кликаш на линка ми и се отваря рецептата. Това е тъпа особеност на този сайт, мислех, че всички я знаете от готварския форум. Wink (май само аз вися там) Embarassed

ЧРД Олето!!!

Ние ще излизаме на разходка. Чудя се към парка ли да хванем и днес или наоколо Rolling Eyes

# 216
Дали има алергия, която върви с температура?
Температура вече няма, но пъпките сякаш са повече, иначе е спокойна Ели. Според лекарките не е шарка или скарлатина.

# 217
олето, аз те пропуснах, и болестите да те пропускат   bouquet хубав празник и много любов!

някоя от вас ползва ли кърма като козметичен продукт и в крайна сметка някакъв ефект има ли? Нещо за петна бяхме говорили отдавна....

ТониБарабони, тъй е общо-взето, идвали скъпо, и чистачките също, трябва и осигуровки, и всичко....

# 218
Температура вече няма, но пъпките сякаш са повече, иначе е спокойна Ели. Според лекарките не е шарка или скарлатина.

Да не е розеола май се казваше на български? 3 дена температура и на 4-тия - обрив?

# 219

Да не е розеола май се казваше на български? 3 дена температура и на 4-тия - обрив?
Peace Може и тази тема да погледнеш,има и снимков материал http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230890.msg5211600

# 220
  • София
нашият татко замина командировка в Словакия, но аз този път извиках свеки да го замества! Ще ходи на работа и вечер тук да помага! Аз не мога сама да ги усмирявам тия двамата, а мъжа не се спря да пътува....Та след седмица ще раправям как сме

# 221
Момичета, как се предпазвате сега от нежелана бременност?
Аз никога не съм пила противозачатъчни и не ми се иска да пия. Спирала не искам да слагам.... Crazy.Май не ми остава голям ибор, а трябва нещо да измислим, че с прекъснат не съм спокойна!

# 222
  • София
Оле, честито и от мен Hug

Ние бяхме на Витоша днес и беше много хубаво. На една полянка, с много дечица, ритахме футбол - и аз, моля ви се, барабар Петко с мъжете hahaha, а Бобо се утрепа да спи. Около два часа обаче се смарангьоса времето и си тръгнахме.

Вие се оплаквате от косопад, мене пък пърхут ме нападна Cry Вчера забелязах, лошо ми стана. Подозирам една пяна за коса, която си слагах преди около седмица, че е виновникът. Взех си днес шампоан против пърхут, да видим дали ще има ефект. Гнусна работа Sick

Криси, съчувствам за липсващия мъж Hug Аз тая попара я сърбах няколко години и сега като си е тука повечето време, направо не мога да му се нарадвам Heart Eyes

Пенелопе, засега с прекъснат, но си чакам цикъла и ще слагам спирала. Ако ми понесе - понесе, ако не - здраве да е.

# 223
Олето ЧРД   bouquet

Към обяд се прибрахме с Катето от Дупница. Рахат работа  Heart Eyes в четвъртък пак заминаваме, ама този път ще дойде баща ми да ме вземе, че това шофиране с повишено внимание доста ме уморява  Tired Добре, че Катето заспива бързо Praynig
Сестра ми с нейните деца също беше там, голяма веселба  Peace Племенникът ми Тити (от Християн на 2,5 години) гали Катето и й говори "Кателинка, много си нежничка"  Heart Eyes То не бе носене, пипане, говорене... Но тя изобщо не се уплаши, както примерно я плаши медицинската сестрата на педито, ами само им се кокори кокетно  Flutter А с баба ми такъв диалог удариха  Laughing
Аз се наспах едно хубаво  Grinning Не съм пазарувала, готвила, мила чинии  Mr. Green А и вчера жена е идвала да чисти, та и апартамента блести сега  Party Само дето мъжът ми ми липсваше много  Blush

И на мен много ми пада косата. Сутрин като стана си ги събирам от възглавницата, че много ме депресират, като ги гледам  Confused

Аз съм била ужасно злояда. Всеки, които е имал куража да се опита да ме нахрани, до ден днешен си го спомня и го разказва  Laughing Дано само Катето не се е метнала на мен  Praynig

# 224
  • София
Здравейте момичета !

Не съм ви чела, но влизам само да направя запис и ще ви чета по-късно.

Ние бяхме пак на семейно-служебно пътуване до Русе и Варна, като този път спахме във Варна. Изкарахме си страхотно - чуден град. След като вечеряхме навън се прибрахме в хотела и си легнахме в 20.30 - това май никога не ни се беше случвало. Аз си легнах с идеята, че Дея ще се събуди малко по-късно за последното за вечерта хранене, а тя промрънка за първи път чак към 3.30, като само и дадох бибата и се събуди за ядене чак в 5.30. Чак не можах да повярвам, но предвид това, че не спи почти през деня, ще трябва да помисля нещо да и сменя режима, че тя като заспи към 8 си заспива за нощното спане и аз после често я разбуждам за баня и друго хранене... Иначе Билянка си поигра в пясъка, който обожава и видя морето, а  и двете се държаха сравнително добре по време на пътя. На отиване почти го проспаха, а на връщане, аз само минах в движение отзад за да  накърмя Дея и пак се върнах отпред, че иначе ми става лошо, а в другото време Билянка я забавляваше,  а аз само и слагах бибата, като се размрънкваше.

Пускам актуални снимки.

Хубава вечер на всички !

Общи условия

Активация на акаунт