Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 639
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Брейййй, тази нощ съм спала истински безпаметен сън Shocked явно съм била много уморена Tired Нито помня кога сме заспали, кога се е будил, кога е ял, нищо...бяло петно! А сутринта си беше в леглото, значи местила съм го даже нощес след ядене...Помислих, че въобще не се е будил, но пък памперса му тежеше сто кила, явно доста е похапнал нощес...Абе много странна работа newsm78

Джоли, аз преди години, още кърмех Никола, направих алергичен шок от Цитросепт, щях да дам фира за една бройка Sad Спомням си, че имах вкъщи само бебешки фенистил на капки и като се обадих на личната, тя ми каза да взема от него, да пия вит. С  и колкото мога, повече вода. Мислях, че ще умра, защото ми се наду гърлото и не можех да преглъщам Cry Голям ужас!!!

# 196
Добро утро!Влизам само да честитя рожденния ден на Олето.Бъди много щастлива и обичана! nbirthday

# 197
  • София
ампула вит.А за растеж Peace

# 198
добро утро,

вчера тук беше почивен ден и нищо не работеше, но пък в съседната област не почивали и един мол Mr. Green решили да работят 9.30-24 #Crazy Направо не знам как са излъгали синдикатите. Та решихме снощи към 18.30-19 да отидем, уж немците да са се напазарували и да са се прибрали..ама не - няма такава лудница просто #Crazy Ясмин беше като подивяла, търчеше из навалицата, в един магазин се катери и пуска по една огрооомна дървена пързалка, Ноеми отнесе всички "Ооо, колко е сладка" от продавачките, ама в крайна сметка нищо не си купихме Confused

Катче,  Hug

Джоли, кви са тия масажи с дрехи Thinking  Да не е нещо от материята - протъркване или подобно?

Тити, аз мисля, че там имат много гледачки и домашни помощници? Погледни в чужбинския има отчетни по държави - могат да са ти от помощ момичетата Peace

newsm59 Честит рожден ден, Оле! newsm59

# 199
  • Варна
Честит рожден ден Оле!  Много щастие, здраве и любов  Joy Joy Joy Joy Щях да напиша и здраво бебче на финала  Joy Нещо съм изпростяла днес.

# 200

Козметичката на мен ми препоръча крем за лице с Витамин А - страхотно ми подейства. Като ходих за първи път през август, кожата ми беше без цвят направо, лющи се, ..абе ужас с една дума. Тоя крем ми подейства страхотно, макар че аз не съм много редовна в мазането Embarassed Фирмата е Etre Belle, те работят в салона изцяло с техни продукти. Малко е скъпичък - 50мл 37Е, ама за тия 2 месеца направо не си личи, че съм го ползвала.

# 201
По въпроса с анкетата - около 7 пъти, на кърма е. Може и по 6, зависи, вечер суче и само за успокоение от гърдата, от която е сукала преди полвин час да кажем, колкото да придреме.

ЧРД Оле!

Елито вчера ме уплаши. Температура и обрив по корема и гърдите и едно постоянно мрънкане като от болка и по-силни колики. Всичко и е чисто - нос, гърди, уши, гърло. Перисталтиката и била много бурна. Не се знае какво и е, или вирус или от претопляне са избили петната, изписаха и Фенистил капки противоалергични за вс случай. Като и падна темп и се успокои, също и като се изака. Може и зъб, постоянно си бърка в устата.
В количката и навън голяо мрънкане, съблякоох я по боди - късо ръкавче и без гащи, само по чорапки - успокои се и заспа блажено. Другите бебета наоколо с якета и поларени завивки, то 25-6 градуса. Дано днес е добре.

# 202
  • София
Другите бебета наоколо с якета и поларени завивки, то 25-6 градуса. Дано днес е добре.

И аз вчера бях по къс ръкав, а бебка по поларено палтенце Rolling Eyes Ама ми е настинало милото и като я саблека киха като луда Crazy а то топлооооо. Не си изпоти даже  Shocked
Та и при нас беше странна гледката. Аз и Дени по летни дрехи, Беба по есенни.

# 203
  • Варна
Добро утро,
И моята коса много пада, уж имам много , но на цели кичури -кошмар, такова до сега не е било ...
Ще търся днес по аптеките Фитовал.. Rolling Eyes
Във Варна вчера беше мъгливо и влажно, иначе си е топличко за сезона..
Оле, Честит рожден ден, мила !!!Много усмивки, здраве и любов!!!

# 204
Честит РД на Олето   bouquet

Майра, чекръкчия Simple Smile За това с дрехи, но с мои Wink Не мисля, че е от материята. По-скоро аз си имам алергия по това време и на пролет. Обикновено ми е със адски запушен нос и червено гърло, но явно след раждането се е променило. (Не че не съм получава обриви де) Абе да не ви занимавам вече с таз алергия, че и на мен ми писна. Днес и свеки ще ме погледне и утре на кожен ще ида  Peace

Айде заминаваме за майнатаун и после към шопско.

# 205
  • София

ooooh! ОЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ ДНЕС И ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 206
  • София
Джоли, мога да ти препоръчам кожен. В 29-та поликлиника в Емил Малков д-р Ангелова Peace Много е добра.
Имам и тел. ако искаш. Hug

# 207
Катче  Hug напълно те разбитам.И аз изпаднах в същата ситуация,каката ученичка,бебка си иска своето,домакинските задължения,че и доста от задълженията по бизнеса пак на мен  Crazy е не се издържа.Проведохме следния диалог:
-Не мога да се грижа и за фирмата-аз
-Ще те уволня!-той
-Ще те съдя,имам право!-аз
Това съвсем шеговит разговор,на който доста се посмяхме,но имаше ефект! Peace
Дони,как е Сами?Оправили се вече?

# 208
Майра, верно е, гледачки-филипинки и подобни колкото искаш. Но на нас не ни е вариант това нито за едното, нито за другото дете.
вчера попаднахме в ужасен детски център, къде е ХЕИ да затвори веднага за шум в пъти над допустимото и липса на дневна светлина. Няма много алтернативи обаче.
Тук не можело да си оставиш детето в детски клуб само. Има гледачки, но ти трябва да си там. 8 лв на час, аре бе.

# 209
Оле, честит рожден ден newsm59

Вчера баща й на Лили я гледа малко повече от обикновеното. Имаме контролни и да успея да поуча малко. По някое време ми казва леко изнервено "Дай ми слинга", аз ще му го дам, но питам защо, а той "е аз не мога да го нося толкова това дете". Интересно аз как мога newsm78 Вечерта нещо пък не искаше да заспива малката и седим и я гледаме. А той ми вика "Вярно, че днес не е за навън Лили", аз се чудя какво пък иска да каже с това newsm78, а той "ами виж я колко е неспокойна днес". Пък то детето съвсем нормално, като всеки друг ден Laughing Разбира се бяха изтъкнати милион и една причини за нейното безпокойство, накрая вечерта ми предлагаше да й давам Панадол като не искаше да заспи Shocked

Общи условия

Активация на акаунт