30-та Хелоуинска тема на канадките

• 23 063
  • 221
  •   1
Отговори
# 90
  • Vaudreuil Canada
Еli=== за вас специален поздрав - да ти е жива и здрава малката госпожица,
много радости да ви носи и много мъжки сърца да разбие Simple Smile

# 91
Честит рожден ден на малката Мими  cook Да порасне прекрасна млада дама, да радва много татко и мама (брей, че и на рима го дакарах Mr. Green)

Честит имен ден на всички именници. Със здраве да си носят името Flowers Sunflower

# 92
Eli,
Честита ви рожденничка! Много много да ви радва - да бъде здрава и мъничко пакостлива Wink
(Тя ми е адашка) Wink
Аз отивам към болницата за поредната консултация .... - да видим какво ще излезе и дали ще излезе нещо Wink

Sneji, благодаря за пожеланието Wink

# 93
Ели, Честит Рожден Ден на малката ти принцеса!
Да е жива и здрава! Щастливо детство!

bouquet   bouquet   bouquet

Днес Викторовците ли празнуват? Не ми стана много ясно от православния календар.

Честит празник на имениците! Simple Smile

escorial, успех!  Wink

# 94
  • София
Здравейте,мамчета!Нова съм във вашия форум и ви чета от известно време.
Имам молба/въпрос към мамите от Монреал.Бихте ли ми препоръчали добър педиатър в района на "Кот де Неж".Живот и здраве,февруари ми предстои раждане и искам до тогава да съм избрала лекар за бебчето ни.Бих искала да е някой,на чиито преценки да се доверявам,да мога да разчитам на него.Държа на педиатър,готов да отговоря на "глупави и досадни" въпроси,без да ме кара да се притеснявам да задавам такива.Все пак,ще ни е първо (дълго чакано) бебче и е нормално да имам въпроси и притеснения-никой не се е родил научен.Знам,че молбата ми е малко "мисия невъзможна",но ще съм ви благодарна ако ми препоръчате лекар,от който вие сте доволни и се приближава до моите критерии.Благодаря ви!

# 95
Честит рожден ден на малката Мария! щастливо детство й пожелавам Peace

# 96
*hope ,
Силно ти препоръчвам да си намериш личен лекар в Jewish General Hospital, по-специално, обади се в HERZL clinic. На техния сайт може да намериш координати - ако не успееш - пиши ми ЛС.
Там докторите са точно такива, каквито ти търсиш - аз търсих същото, въпреки, че това ми е трето бебе.
Обади се в HERZL и кажи, че си бременна и искаш family doctor, който да те следи. Наистина мисля, че ще останеш доволна!

# 97
Честит 1-ви рожден ден на Мими!
Да е здрава, усмихната, да има безгрижно детство и да е много обичана от всички близки!
На мама Еli===, както и на цялото й семейство пожелавам хубав празник с незабравими спомени!

escorial, леко раждане ти желая и дано да бъде така както си си го представяла!
*hope, добре дошла в канадския отбор!
Sofi, нашият дъждобран го купих от Sears. Има различни модели и наистина както те е посъветвала p4eli4ka най-добре е да пробваш на място кой ще ви пасне.

Честит празник на всички именници!

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 01:17 от Каролина

# 98
Честит имен ден на именниците!
Оказа се, че и ние сме попадали в графата.... добре, че татко ми каза.
Днес мисля, че са Виктровците, Викториите.

Честит 1ви Рожден Ден на Мария! Честит празник на нейните мама и тати!

# 99
Ели, Честит Рожден Ден на малката Мария!
Да е жива и здрава! Да ви носи много радост!

# 100
И аз се позагубих малко, но наваксвам с четенето.
November Rain: Нашата детска градина е от лицензираните, и ако някоя учителка е болна я заместват. Децата постоянно си предават бацилите.. няма оправия..

Мен това, което ме притеснява е хигиената.. все ми се струва, че не е достатъчно чисто.. знам ли..
Вашите впечатления какви са?

Wink

# 101
В градината на Маги сегашната е много чисто, за разлика от предишната. Това не ме безпокои, както и храната. Доволна съм.

# 102
Дами, искащи шейни.... съвсем случайно открих това в Сиърс уебсайт-а:

http://www.sears.ca/gp/product/B001D17FSA/sr=1-7/qid=1226460347/ … qnodeid=396457011

Незнам колко ще ви е полезно, но на мен ми се видя интересно..... само където нямаме таквиз зими по наште земи.

# 103
  • Pierrefonds, CA
Благодаря ви за честитките !

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:33 от Еli===

# 104
  • Монреал
Eli===, честита рожденичка, много да радва мама и тати!   bouquet

Момичета, ето тук ще копирам една информация за разпродажба в нашата фирма, че я няма в електронен формат:

Hatley Warehouse Sale
Friday, Nov.21 - 11am to 9pm
Sat, Nov.22 - 8am to 5pm
Sun, Nov.23 - 10am to 5pm

Kids' Rainwear - 15$
Newborn, Toddler, Kids' PJs - 5$
Men's and Women's Fleece and Lougewear - from 5$
Gifts and Accessories - starting from 1$.

950 Ave. Beaumont - Across from Metro Acadie
Ph. 514-272-8444
web: hatleystore.com

Дрехите са чудесни и стават за подаръци за Коледните празници, само дано да са подбрали подходящи неща за разпродажбата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт